Отговори
# 315
Здравче ядеш квот ти се яде що да е неприлично я той да си пафка тутуна. Ицата са полезни ша знаш  Crossing Arms Crossing Arms

# 316
Ама къде изчезнахте днеска всички.  newsm78 newsm78 newsm78
Темата на втора старница отишла чак. Я да бутна малко та се сетите да драсните два три реда следобедни.  Crossing Arms Crossing Arms

# 317
Мими, аз работя, не ми е до форум. Е, явно не съвсем, защото все пак пиша, нали?
Ти оздравя ли вече? И напълно, нали?
Здравче, да споделиш как мина обядът, ок?!

# 318
Мими тук сме, аз даже ботушките си купих  Crazy. Ама останалите да не са спретнали нова тема  Whistling

Асса браво за седмия ден, дръпването лошо, ама нейсе. Сигурна съм че ще преодолееш и тези малки моменти - голЕм инат ми изглеждаш така, че  newsm10

# 319
Хей, да не мислите, че ще се издъня от едното дръпване? Не, в никакъв случай. Станалото - станало. Ако се фиксирам върху него твърде много - ще е по-зле. Железна съм, макар и с една драскотина ... дръпване, де. Ама друго няма да има.
Честити ти ботушки! Със здраве да си ги носиш  Laughing

# 320
[...просто Асса... /b] и аз работя ама няма много работа така че само се мотам във форума и се чудя с кой да си пиша. Хайде лека.
Venus Doom какви ботушки си купи? Снимка ще има ли? Какво е сега на мода? Между другото събирам мнения. Хайде да ми помогнете номер едно или номер две. Това ще е следващата ми почерпка.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3702411 … ame=STRK:MEWAX:IT
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3702500 … ame=STRK:MEWAX:IT
Чакам коментари. Малко ще спамя в темата ама ми е простено.
Иначе не пуша.

# 321
mimi_msm, около работата ми има доста магазини за обувки. Ами общо взето новите модели са като първите, а и по-високи, но май и тези стават по-високи. Вторите не ги виждам много добре. Аз харесвам по-нежни, за това гласувам за първите
То и аз се трудя, но си казвам - стига за днес

# 322
Аз съм за номер 2.
То е ясно, че не пушим, нали. И изобщо, за какво пушене става дума, а?

# 323
...просто Асса... , Jerry F благодаря ви. Аз за сега съм се спряла на номер 2 но все пак да чуя и мнения от хора дето честичко си похождат по магазинчетата.
Ей заради тия подаръчета няма да пропуша много ама много ще ми липсват.
Вчера си говорих ме със сестра ми и тя сподели че две момичета от нейната работа са отказали цигарите. Преди да ги откажат били доста закръгленички но сега откакто ги отказали отслабнали. Има надежда и за мене.  Laughing Laughing
Но най-интересното е че докато пушех не се замислях какви боклуци ядях а сега  Shocked Shocked Shocked много внимавам. Сутрин плодове на обяд месо със салатка вечерта плодове този режим съм го почнала от два дена. Стискайте ми палци да има ефект.

# 324
Мими снимки ще има ама довечера, че сега ако опъна ботушките на бюрото да ги снимам - шефа ще  Shocked  Nerd smile3516
Иначе вторите от ибей много ми харесаха. (Аз така и не можах да харесам новата (стара) тенденция на чизмоподобни ботушки   33uu) Стискам палци, а ефект вече има да знаеш Hug

Какви цигари, какви пет лева  fiuuuuuu

П.П Ама много сте бързи - докато напиша и хоп два отговора

# 325
mimi_msm,  един колега отказа цигарите преди година, беше си много голям -110 кг., сега го гледам един позаслабнал, хвалеше се, че и кръвното смъкнал. Аз се държа на 55 (днес само нещо са нагоре, ама то от лакомия вчера  Rolling Eyes)
Кой е режима, че аз съм редовен посетител на подфорума Диети ...?

Аз къде блейкам, Venus Doom, честито ти

# 326
Jerry F   аз почнах режима на доцент Байкова. То е нещо подобно на разделното хранене. Има три нива и т.н сигурно си запозната. Харесва ми щото се редуват един ден млечен един въглехидратен един млечен един безвъглихидратен. Аз ще си карам тоя с месцето и плодовете и ще си включвам и някой ден с ориз или боб и т.н. Искам да съм точно 55 кила. А сега съм даже не 64 както бях преди а 65-66.  Cry Cry Cry Но вече почвам сериозно да се заемам. Вчера си викам айде бе цигарите отказах та на една манджа ли ще се дам стига съм се лакомеела/ по принцип съм доста лакомичка/

# 327
mimi_msm, а, знам го режима 
Аз съм на режима на д-р Хофмеклер, ядем плодове и зеленчуци през деня, а вечер всичко. Стискам ти палци  Hug, ще се справиш, ама то и аз април тръгнах някъде от 62-64 кг., не си спомням, но там някъде.
Сега ме е много страх да не нашишкавея   Rolling Eyes, че съм и с диета и спорт, а ако кача не знам вече какво ще правя

# 328
Jerry F брех какъв е тоя режим. Сега ще го прочета той е като за мене. Ама вечерта всичко ли може да се яде  Shocked Shocked и колко отслабна с него и за колко време?
 spam2 spam2 ох не ми се сърдете ама днеска само това правя.  Laughing Laughing

# 329
mimi_msm, май го обърнахме на подфорума диети  Wink И аз оспамвам  Embarassed
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=412784.0
Вечер - салата, протеин, въглехидрат. От април до сега 7 кила някъде свалих, ама и спортувах, но и бях много несериозна  Embarassed, и много бира пиех  Wink

Да пожелая на всички лека и бездимна, нещо съвсем се сгърчих от студ днес

Общи условия

Активация на акаунт