Отговори
# 180
еееееее, цял роман изписах - изчезна!

# 181
Ох, колко жалко, Здравче.
Знаете ли, че по-рядко се сещам за пуф-паф-ту-туууу  Crazy  Браво на мен.
Имам още една добра новина - ММ сподели, че и той е решил скоро (в близките месеци) да махне цигарите  newsm44 Сигурно, защото не видя страдание от моя страна, та затуй ... а пък аз едни благинки обяснявам, нали се сещате Simple Smile
... да питам ... тук има ли традиция за отчет
...сутрин, вечер? ...
че аз съм си дисциплинирано човече ... да знам просто какъв е редът  Laughing

# 182
Има отчет. От него бягат лиглите. А моят роман - хукнах по пазар, верно, с кинтите за 1 месец тутун. НАГРАДА! newsm76 И: не кустун, ами чудо! Цял ансамбъл от 5 парчета в сиво-черно-ликра.  newsm56 4470Добре, че ме светнахте.  
Който желае - добре ще е да се отчита.  
Мъка ми е, че зелка си излезе Зелка  Confounded #Splat boo
Отивам да рупам краставици и моркови - режа си ги на пръчки, като на коктейл. Топя в сол или в диетична nuts салатена майнеза  Stuck Out Tongue Closed Eyes
След гавра и скепсис - оказа се, че всички околни ги харесват така, та не мога да си ги отърва! Крадат и плющят!

# 183
Да ти е честита премяната, Здравче  Hug 
Да ти е сладка вечерята! И на всички останали, разбира се.

Та, отчетът ми за днес е ... повишена радост. Все по-рядка мисъл за тютюн.
Айде, лека ви вечер, и бездимна  Hug

# 184
Аз съм похапнала, та вече съм спокойна  Wink

Бабо Здравке,  а честито, да си много щастлива и убава във всички части   Hug

...просто Асса...,  ми моя да има мисли да ги откаже, даже на криво ме гледа, че не пуша, че го погвам  newsm29

В събота установих, че съм си изплатила малката черна рокля (дето ще си я бия главата защо си я взех, ама  newsm78  ще председателствам другия петък  и ще се пременя  Flutter пък  Thinking).
Хвърлих око на едно сако - 15 дни непушене. Значи мога да си дам поощрителна награда  Wink

Айде, лека и бездимна  Flowers Sunflower

# 185
Ха добър вечер и от мен  Wine Glass
И аз на отчет - днес утрепах автоматизмите (в обедната почивка се усетих Овреме как за малко да бръкна в чантата да извадя цигари и запалка и да ги трупна на масата та да закъдим дружно с колегите - да, да ама не Stop. Стиснах чантата като че съм на женския пазар заобиколена от неинтегрирани малцинствени каки  #Crazy).

Не ми се пуши, трупам в касичката цигарени парички и скоро ще се почерпвам пак. Бабо Здравче да са ти честити новите придобивки.

Асса браво  smile3501 за успеха, че и за мъжО. Ех да мога и аз моя да преборя - ама засега само се ограничава като е около мен.

Момичета хубава безникотинова вечер от мен и утре сутрин пак на отчет, а болните да се докладват с утрепани бацили   bouquet

# 186
  • София
Здравейте  Grinning искам да се оплача ...не си харесах парфюмче и останах без подарък,но ще гледам от тук да наваксам.  Mr. Green
Отивам да чееееетаааа!  #Crazy

# 187
Добра заран!
Бездимна и безникотинова. И денят да е такъв.
Лентичката ми какво прави, а? Чудно хубаво.
Все по-рядко се сещам за пуф-паф. Че и към дъвките почти не посягам, обикновените. А никотиновите даже вече и не знам къде са.
Явно при всеки е различно. С напредването на времето на мен ми е по-лесно.
Все по-рядко се прокрадва мисълта - ех, да можех да пална сега.
Така, да доложа и за трапезите - обилно и добре гарнирани с вино. Simple Smile
Вкусът се променя, да.
Ароматите също.
Имам среднощни буденки, но не ме притесняват, напротив - оправям се Simple Smile
Ставам рано, без обичайното желание да не ставам.
Добре съм и все по-добре ще става.

# 188
Здравейте  Grinning искам да се оплача ...не си харесах парфюмче и останах без подарък,но ще гледам от тук да наваксам.  Mr. Green
Отивам да чееееетаааа!  #Crazy
ще си харесаш има време. Ти и без това не пушиш отдавна има многоооооооооооооооо подаръчета да си купиш.  Laughing Laughing Laughing
Venus Doom и аз така си трупам парички даже съм набелязала една цел ама ще изчакам малко, че мъжо да не ме набие.
Баба Здравка-Баба Мравка честито ти нови придобивки.
Днеска съм на диета мляко и ябълки  Cry Cry Cry

# 189
Добро утро /в което се съмнявам, както казва Йори/!
Айде и аз да се разпиша в собствения си конкурс за крилата мисъл "Цигари-отказ-премъдрост":

"Всеки спестен фас - нова капка благоухание на скъпо парфюмче"

# 190
Добро бездимно утро момичета

Бабо Здравче а оскарите кога ше раздаваме ? Hug

Мими, Лина - парфюмчетата и новите придобивки си ни чакат - нали сме си ги заслужили  newsm51

Лентичката ми какво прави, а? Чудно хубаво.
....Добре съм и все по-добре ще става.

Така е Асса, страхотно е да се чувстваш свободен - направо сме си за завиждане newsm08

# 191
А, и от мен добро утро   bouquet

В 5.30 се събудих е едно желание за   15, няма ли вече да се wflag, ако не да ходя да го доутепам.  Час и половина  jump преди работа, не мина това желание

Хубав бездимен ден  Laughing

# 192
Здравче-Мравче не се показва малкия вагабонтин и си играе на криеница с ехографа, ама ще го издебна аз  hahaha
Аз все още не съм налазила парите от кутиите - нито моите, нито на мъжа ми, защото отворя ли ги и ще ги опаткам за отрицателно време, а ми се ще нещо по-голямко да купим.

# 193
Незнам защо но да споделя нещо тука при вас та може някой друг да е като мене.
Откакто не пуша дебелея то е ясно но пък започвам да придобивам особено самочуствие. Преди си премълчавах за това онова а сега не ми пука от нищо. Отивам днеска да водя детето в градината и едно хлапе кашля та като метнах родителя дето го води всички се опулиха в съблекалнята  Shocked Shocked Shocked не че не го остави в градината но както казваше баба ми БАРЕМ МУ ГО РЕКОХ. И на шефа скоро му се опънах хич не му мълчах а той хич пък не очакваше такава реакция от мене.
Та има ли някой друг като мене............ newsm78 newsm78 newsm78  и незнам защо преди съм се чуствала потисната без самочуствие и съм си мълчала за всяко нещо дали пък не порасвам  Laughing Laughing Laughing

Jerry F   Hug Hug хич не се предавай. От понеделник почвам да спортувам с тебе. А днеска вече съм на диета. А си помисли какви неща ще си купим със спестените пари от цигарите.  Laughing Laughing Laughing А ти какво спортуваш? Малко ще спамя в темата ама да ми е простено

# 194
Добрутро и от мене Heart Eyes
Не мога да не ви споделя, че днес, след като заведох малката на детска градина,
се осмелих да се срещна с групата майки- пушачки,
с които преди унищожавах по 4-5 фаса сутрин Crazy
До сега избягвах тактично компанията и навиците й,
обаче днес набрах сили и си изпих кафето с тях bowuu
Не ми се допуши, хич даже bowuu
...дори ми стана малко неприятно от цигарения дим  Sick

Чак сега си дадох сметка, че ние наистина сме ДЖелезарки  bowuu bowuu bowuu
Благодаря ви, момичета! Много ми помагате тук Heart Eyes

Общи условия