Отговори
# 300
Хвърляй ези-тура най-добре Simple Smile  за поредността на парфюмите. Аз сигурно щях да избера по-новия, да  Hug 

# 301
  • София
Привет и от мен,малко късно се включвам...ама ремонта...  Laughing
Мими за днес,взехме и сглобихме гардероба.Утре ще се пробваме малко да боядисваме,ако е изсъхнала шпакловката,
Бабо Мравке,бихте посъветвала да си вземеш някой по плътен и тежък парфюм че идва зимата.
Руске и аз съм малко парфюмно зависима и ако са два изобщо не се колебая...направо и двата ги взимам.  Mr. Green
Венус от все сърце ти желая скоро да видиш двете черти,пък и сега като не пушиш имаш по-голям шанс.
Зоги браво и на морето се сдържа,поздравявам те!
Това е от мен утре пак за малко ще се включа.
Поздрави на всички и ако съм пропуснала някой съжалявам,ама вече ми се затварят очите.  Heart Eyes  Hug

# 302
....Руске ..... от все сърце ти желая скоро да видиш двете черти,пък и сега като не пушиш имаш по-голям шанс.
....
Shocked Ей тва прочетох на първо четене в този ранен час ooooh!
Викам си "Ай, сакън! Пепел й на езика на клавиатурата на Лина!" Crossing Arms Joy Joy Joy
Подейства ми супер разсънващо ooooh! Joy

...иначе и аз стискам палци за Венус Praynig

Момичета, добрутро да ви е и хубав ден ви желая Heart Eyes

# 303
Ха, доброутро бездимно!
Все такъв да е денят.
Добре, че я има тази тема, че иначе не съм сигурна дали щях да се справя  Hug 
Да сте живи и здрави!  Hug 

# 304
Добро утро и от мен  Hug
Пожелавам на всички успешна борба с гадостите и много, много инат!

# 305
  • София
....Руске ..... от все сърце ти желая скоро да видиш двете черти,пък и сега като не пушиш имаш по-голям шанс.
....
Викам си "Ай, сакън! Пепел й на езика на клавиатурата на Лина!" Crossing Arms Joy Joy Joy

hahaha  hahaha  hahaha хи хи хи  Joy
Така е който веднага отваря компютъра без да се е разсънил...
Добро утро и от мен!   bouquet

# 306
      Искам да съм силна като вас , днес е денят ми на отказването , дано този път да е завинаги!!! Praynig

# 307
Добро утро

Руске,  ти кога спиш  Rolling Eyes гледам почти в полунощ си писала, сутринта рано-рано. Не, че аз не станах по това време да се боксирам  Wink
Ако искаш да се водим да ботушки другата седмица, че ще имам конференция тази.
А, само да кажа - на Плиска са.
Аз си мисля да не ги купувам сега, че са наизвадили първите, да изчакам, пък сигурно ще ги понамалят като миналата година като си купувах  newsm78

Айде, хубав, слънчев и бездимен 

# 308
Добро утро  food010! Знаете ли кой е най-нещастният човек на този свят Cry? Социологът Андрей Райчев, защото пуши по 4 кутии smile3546 smile3546 smile3546. Винаги съм се чудила как издеянва 30 минути ТВ-интервю без цигара, или лекция... Или полет до САЩ smile3549

А за парфюмчето - май и аз към Кензо... 4470
Пясъчеfingerscrossed Hands Thumbsup fingerscrossed Хич да не ти пука! Смърцъфуцала си го гадния змей smile3540 Това чекмедже в мозъка ти го няма вече. Ставаш нежна, фина, красива, благоуханна, свободна и чиста newsm68 newsm44 newsm03

# 309
Добро утро

Руске,  ти кога спиш  Rolling Eyes гледам почти в полунощ си писала, сутринта рано-рано. Не, че аз не станах по това време да се боксирам  Wink
Ако искаш да се водим да ботушки другата седмица, че ще имам конференция тази.
А, само да кажа - на Плиска са.
Аз си мисля да не ги купувам сега, че са наизвадили първите, да изчакам, пък сигурно ще ги понамалят като миналата година като си купувах  newsm78

Айде, хубав, слънчев и бездимен 
В пет дребното ме събуди, че му се пишкало било и тва беше- край със съня ми Crossing Arms
...към шест и нещо вече трябваше и да ставам, щото пътувах Crazy
...освен това, откакто не пуша, не обяснимо за мен се наспивам да отрицотелно време Crossing Arms
...и съм свежа, да ми се не види Flutter Joy

....а иначе става за другата седмица. Тая и без това не мога и аз
очертава ми се да я прекарам в Нагъзаки Crazy

Стискам палци на Пясъчето Praynig Heart Eyes
Ассе, и за мене темата беше най- добрата терапия Crazy

Мравке, Кензото, нали?
...тия дни мисля да бръмна и до фришопа (поне още така пише на него)
и да видя там как струва... Crazy

...ай, продължавам с делата bowuu...ловим ви Heart Eyes

# 310
Пясъче, най-трудното нещо е решението! Момента, в който казваш КРАЙ. Тогава страхът е преборен и кафявото чудовище е с прободна смъртоносна рана. Неговата ...  #2gunfire   Да, има и после по-тежички моменти - я ти се допуши, я нещо друго (не знаеш де, аджеба, се държаха ръцете  newsm78  ), ама нищо не е в сравнение с момента на решението. Аз, като се ... начетох, вече нямах търпение за последната, но все още нямах куража, т.е. страхът бе жив. Няколко дни се изтормозих с по няколко половин цигари и това ми се видя истезание ... Така или иначе - наречената за последна цигара (надписала съм си я) - още стои, гръмнах една друга и ... седми ден (благодаря за поздравленията  bowuu ) ...
И, понеже се разприказвах, ... снощи направих едно дръпване ... и си имам заслужено наказание - баси гадорията, от едно дръпване - то не бе болка в гърдите, не бе гаден вкус в устата заранта. Добре де, а какво е било, като съм ги омахвала по над 2 кутии дневно, а?
И днес ще ми се разминава кризата, ... все по-добре е. Чудно е усещането вечер - няма смазваща умора. Сутрин - ставаш свежарка. Много е различно, много. А едва една седмица е минала и вероятно за изчистване е рано да се говори.

# 311
  Благодаря  Heart Eyes Баба Здравка-Баба Мравка ,Руска и ...просто Асса... за куража!!!!
  Знам, че мога без цигари , това съм го разбрала , бях ви казала ,че вече ги отказвах януари за почти три месеца.Липсва ми навика... ,да свърша нещо и да изпуша една цигарка.Не мога да се сетя с какво да го заменя.Сутрешното кафе...Но аз съм такава ,че не мога да пуша малко Sad.Подтискам се ,депресии ме хващат някак.Но, всичко това го знам, подготвена съм психически , надявам се ,че ще се справя, от мен зависи!!!!

# 312
....

hahaha  hahaha  hahaha хи хи хи  Joy
Така е който веднага отваря компютъра без да се е разсънил...
Добро утро и от мен!   bouquet

Ех как ме разсмяхте момичета след гадната оперативка  Joy Joy Joy (благодаря за палцеститскането)

Пясък  Hug  newsm10 fingerscrossed най-важната стъпка е направена. Момичетата тук са най-добрата терапия, така че ще се справиш.

Здравече, Андрей Райчев и по време на лекции пушеше  #Crazy, но имаше и по-драстични случаи- Георги Лозанов не вадеше цигарата от устата си. Палеше ги (и сигурно още ги пали) една от друга. В аудиторията беше нещо страшно  Sick.

Ох момичета и аз метнах едно очо на чифт ботушки та май ще се черпя по-раничко от заслуженото, но нали сме железни  Hug

# 313
Първо да се похваля. Нали първата ми придобивка беше сушуар за изправяне на косата та вече ходя с нова прическа. Вчера излизам на люлките с малката и две майки дето не са ме виждали отдавна си облещиха очите. Едната вика ауууууууу много добра ти е прическата а другата ме пита какво си правя лицето, че е станало толкова хубаво и дали скоро не съм ходила на козметик а аз козметик за лицето не посещавам понеже нямам черни точки и т.н. Представете си каква е разликата само преди докато пушех и сега докато не пуша.
Пясък с теб сме  Hug Hug
Яйцеочева как ме разсмя не е истина  Joy Joy Joy Joy Joy
Момичета идва първи и се чудя с какво да се възнаградя ама май и аз с ботушки. Сега отивам да гледам в ебау да си набележа какво ще е. Пускайте снимки с почерпките.
Лина бързо да свършите с ремонта ние от два месеца и повече сме в новия апартамент и все има какво да се прави ужас направо.
Здравчееееееееееееееееееее  Hug Hug Hug
...просто Асса... дръпванията са забранени  Naughty Naughty
Venus Doom Heart Eyes Heart Eyes

# 314
Да, Асса, никакви дръпвания. Що ти е да се мъчиш само? Sick #Crazy
Мими, хубавицата ни тя!  4470 newsm56  ladyuu
Ама кой я измисли тая работа със самопочерпките вместо цигари?!? Жива да е! Ами аз заприличах на човек bowuu
Ако седна да си монтирам тук всичките почерпушки - отидЕ една страница photo photo photo photo photo
Канена съм на обяд от чужденец, който пуши като комин едни такива български без филтър - даже вече забравих имената на цигарите. И все ме врънка, горкият: "Научи ме да не пушааааа..." Praynig А, сетих се - "Мелник" пуши, представете си!!!   umnikuu
А на мен ми се яде само омлет със салатка ... Няма ли да е неприлично?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт