за поредността на парфюмите. Аз сигурно щях да избера по-новия, да

хи хи хи 

! Знаете ли кой е най-нещастният човек на този свят
? Социологът Андрей Райчев, защото пуши по 4 кутии
. Винаги съм се чудила как издеянва 30 минути ТВ-интервю без цигара, или лекция... Или полет до САЩ 

Хич да не ти пука! Смърцъфуцала си го гадния змей
Това чекмедже в мозъка ти го няма вече. Ставаш нежна, фина, красива, благоуханна, свободна и чиста

...ловим ви
Да, има и после по-тежички моменти - я ти се допуши, я нещо друго (не знаеш де, аджеба, се държаха ръцете
), ама нищо не е в сравнение с момента на решението. Аз, като се ... начетох, вече нямах търпение за последната, но все още нямах куража, т.е. страхът бе жив. Няколко дни се изтормозих с по няколко половин цигари и това ми се видя истезание ... Така или иначе - наречената за последна цигара (надписала съм си я) - още стои, гръмнах една друга и ... седми ден (благодаря за поздравленията
) ...
Баба Здравка-Баба Мравка ,Руска и ...просто Асса... за куража!!!!
.Подтискам се ,депресии ме хващат някак.Но, всичко това го знам, подготвена съм психически , надявам се ,че ще се справя, от мен зависи!!!! 

хи хи хи 

(благодаря за палцеститскането)
най-важната стъпка е направена. Момичетата тук са най-добрата терапия, така че ще се справиш.
, но имаше и по-драстични случаи- Георги Лозанов не вадеше цигарата от устата си. Палеше ги (и сигурно още ги пали) една от друга. В аудиторията беше нещо страшно
.

А, сетих се - "Мелник" пуши, представете си!!! 
Препоръчани теми