"Станция Нова" - новият съботен блок

• 40 735
  • 772
  •   1
Отговори
# 570
Айде на вампирите. Laughing Laughing

# 571
Ай леле...вампири hahaha Мязат малко на върколаци, ама нищо  Twisted Evil

# 572
  • Варна
Ама, може ли толко луди хора да има, бе! "Съюз на Вампирите"! Психопати!

# 573
Аз го хванах от Златка. Добре че най-сетне си призна, че има човек до себе си. Ама сега да каже и че са в доста серизно отношения, да не се прави на луда, да не я издам. Mr. Green

Константин и Кристина са  Sick

# 574
Totally*Av4e, пусна мухата за Златка и ни остави сега в чуденка. Казвай, че иначе ще те заведа на " готик индъстриъл парти "  Twisted Evil

# 575
Явно от екипа са ни послушали и са махнали гнездото на Нана.  Laughing Така изглежда много по-добре.  Wink

# 576
Не знам за Златка, но роклите на двете "барманки" им стоят отвратително! А Нана защо иска да прилича на лелка, все още не мога да разбера...

# 577
Totally*Av4e, пусна мухата за Златка и ни остави сега в чуденка. Казвай, че иначе ще те заведа на " готик индъстриъл парти "  Twisted Evil

Ти ще кажеш ли кака свали тия клица от лентичката? Laughing че съм напълняла и се чудя какво да правя. Blush
Аз за Златка че си има гадже казах още миналата седмица. Малко повече инфо, само на ЛС. Peace

# 578
Искам и аз инфо за Златка!!!! Wink

# 579
Ама вас какво по-точно ви интересува?Момчето ли искате да видите, какво? Rolling Eyes

# 580
Мен ме интересува защо като си е намерила приятел, продължава да се занимава с тези олигофрени кандидати. Договор ли има, или и плащат за участията newsm78

# 581
  • Варна
Мен ме интересува защо като си е намерила приятел, продължава да се занимава с тези олигофрени кандидати. Договор ли има, или и плащат за участията newsm78
Най-вероятно има и договор, и й плащат.

# 582
Точно!

# 583
  • Sofia
Ходих да сменям гуми, връщам се и с изненада ви чета коментарите. Последно гледах, че Андрей излезе да се разбира със Златка, че нали имала гадже. За какви кандидати говорите пак, не прекратиха ли конкурса? newsm78

# 584
Тя отново отрече да има гадже и конкурса продължи Peace

Общи условия

Активация на акаунт