И когато бай Ганьо стъпи на обетованата земя

• 35 377
  • 317
  •   1
Отговори
# 315
Nqmam kirilica.

Imah edin poznat-gotvach v ruskiq restorant v Sofia.V menuto ima pile v sos po Kievski.I redovno bylgari,koito si mislqt,che mnogo dobre govorqt ruski si prychvali "Puilesos".Ediniqt ot gotvachite,rusnak,vse se chudil zashto vse iskat prahosmukachkata,kogato servitiorkata otide da vzeme porychkata.Poneje bilo chisto i nqmalo nikakvi trohi.

Drugata sluchka e kak edin merakliq se obqsnqva naedna ruskinq /moq priqtelka/ i i obqsnqva kolko obicha maika si,tq kolko vkusno gotvi,kakva inteligentna e i t.n....i tq se chudi kako mu ima,che taka vyzhvalqva teniskata si.

# 316
Хайде и то мен нещо:

Бившият ми съквартирант е на meeting с шефа си и уточняват подробности, обаче на моя човек информацията му идва в повече и решава да поиска лист хартия да си записва.  от устата му излиза:

"can I get a piece of shit?"(sheet - хартия, и shit - л*айно звучат много еднакво)

Аз (2 месеца след като съм се преместила в Калифорния и съм започнала нова работа).  Шефът ми ме пита "How do you like California".  Az otgovariam "I love it, you, guys have great bitches" (bitches - кучки, и beaches - плажове; звучат почти еднакво)

# 317
  • UK
  Хайде и от мен една историйка
  Пристигам в Англия и на втория ден отивам в голям магазин за дрехи. Бях с приятелка и увлечена в разговор тръгвам към ескалаторите, защото искам да сляза на долния етаж. Моята приятелка решава да гледа дрешка в последния момент, аз се ядосвам, че много се мотае и с грациозен подскок се мятам на ескалатора - десния за надолу. Да ама не Embarassed , той левият бил за надолу а този на който стъпвам се връща назад и ме изхвърля по гръб в краката на услужливи магазинерки Mr. Green
  Няма нужда да споменавам, че 2 пъти за малко да ме сгази кола. Вече съм 2 години тук, активен шофьор без произшествия, но до ден днешен когато съм пешеходец се оглеждам и в двете посоки (за по-сигурно Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт