Перник-20

• 62 214
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Ilava, съседка си ми, аз съм на Тунджа. Можем да измислим нещо да разхождаме заедно децата. Аз излизам с една приятелка, която също има момченцена 6 мес.

# 616
Ilava, съседка си ми, аз съм на Тунджа. Можем да измислим нещо да разхождаме заедно децата. Аз излизам с една приятелка, която също има момченцена 6 мес.

Супер, много ще се радвам да се запознаем!

# 617
Аз пък съм на Вардар - пак съм в района. Малко да се позатопли и ще си направим среща  Wink

# 618
Meksito, Ilava, добре дошли! Форумчето ни е много хубаво и много полезно, дано да ви хареса  newsm47.Разкажете повечко за вас, та да се запознаем.
[/quote„
АМИ какво да ви кажа живея в Перник в центъра на Струма на 25 години съм и другия месец очаквам моето бебче момиче ми каза ще е.Ще се радвам да си пишем.

# 619
Meksito, Ilava, добре дошли! Форумчето ни е много хубаво и много полезно, дано да ви хареса  newsm47.Разкажете повечко за вас, та да се запознаем.

Благодаря на всички за топлото посрещане! По принцип съм от Смолян, но от 18-годишна живея в София, сега съм на 34  Simple Smile Таткото ни е перничанин, така че откакто родих преди 4 месеца живеем тук в центъра, на Струма. Малката ни сладурана се казва Каролина.  Thinking Незнам какво друго да напиша - ако има въпроси?

Честита дъщеричка и от мен да ти е жива и здрава и да ти носи много радост и щастие.И аз като теб съм отскоро във форума и живея на Струма.Бремена съм и чакам другия месец да се появи и моето бебче ще се радвам да е запознаем.

# 620

Супер, много ще се радвам да се запознаем!
Аз пък съм на Вардар - пак съм в района. Малко да се позатопли и ще си направим среща  Wink
Искам и аз Whistling Няма с кого да излизам на разходки....нямам познати с бебета и много ще се радвам ако се срещаме и излизаме заедно Hug

# 621
Ми хайде де. Тази седмица ще е студено, но другата ако става, ще се уговорим. Само да сме здрави. Пък може и бременната да изведем на разходка с нас. Стига да може да се търкаля Laughing Мексито, ако съм те разбрала и ти си на Струма, нали? Е, дано да ни съвпадне и времето за разходка. Ние се разхождаме по обед, от около 12 до 15 - 16 часа според зависи времето за хранене. Бисер е на 5 хранения през 3,5 часа.

# 622
Ми хайде де. Тази седмица ще е студено, но другата ако става, ще се уговорим. Само да сме здрави. Пък може и бременната да изведем на разходка с нас. Стига да може да се търкаля Laughing Мексито, ако съм те разбрала и ти си на Струма, нали? Е, дано да ни съвпадне и времето за разходка. Ние се разхождаме по обед, от около 12 до 15 - 16 часа според зависи времето за хранене. Бисер е на 5 хранения през 3,5 часа.
Да правилно си разбрала живея на Струма точно срещу Прим.И все още мога да се търкалям ще се  радвам да се разходя с вас по вссяко време ми е удобно когато кажете може да е уговорим и да излезем.

# 623
Ние излизаме към 14.00, защото Сашко яде в 13.30. И той яде през 3.50 часа, всеки ден по едно и също време, малко повече хранения има, защото и през ноща яде все още ooooh!
Ще се разберем да се видим Hug

# 624
И ние излизаме на разходка по обедно време - към 13-14 ч., зависи от мъника, за съжаление нашата сладурана не яде в точно определен час  Sad а около  Simple Smile
Дано другата седмица да е по-топличко и да се видим  Hug

# 625
meksito с теб може да се окаже че си "гледаме" балконите  Laughing Аз съм на края на Вардар, живея в последното старо блокче (зад високия блок с м-на -малко по диагонал Прим се пада) Иначе там на детската площадка до Прим-а много често ходим да се люшкаме, че е по-слънчево.
Иначе ния излизаме по обедно време, като се нахрани малкия, преди да заспи. Демек към 12.30 сме навън. Ще се радвам да се видим  Hug

# 626
  • Перник
Момичета, моля за помощ - Калоян сънува кошмар тази нощ - яко се е стреснал, цял ден не може да се освести. И аз, дето не вярвам в такива работи, реших, че като никакви разумни методи не помагат, да го заведем да му баят ли, куршум ли да му леят... казвайте някоя баба, моля ви!

# 627
meksito с теб може да се окаже че си "гледаме" балконите  Laughing Аз съм на края на Вардар, живея в последното старо блокче (зад високия блок с м-на -малко по диагонал Прим се пада) Иначе там на детската площадка до Прим-а много често ходим да се люшкаме, че е по-слънчево.
Иначе ния излизаме по обедно време, като се нахрани малкия, преди да заспи. Демек към 12.30 сме навън. Ще се радвам да се видим  Hug
Прозореца на спалнията ми гледа точно срещу детската площадка до Прима.И когато е студено ли излизате навън или като е  по хубаво времето.Товоеуто бебче момиче или момче и на колко е.

# 628
Светле, спокойно, Габи сънува кошмари почти всяка нощ и се буди с рев. Почти никога не помни какво е сънувала. Даже миналата седмица я чух да отваря вратата на стаята си, но не дойде при нас и излязох да я потърся. Намерих я на входната врата, определено ходеше на сън. Водихме я един път да й баят, но казаха, че няма страх, просто си е по-емоционално детето. Така че изчакай, ако не се успокои сллед няколко дни заведи го. В повечето случаи врачките може и да не помогнат, но няма да му и навреди.
А иначе и Биско няма определен режим, както се събуди сутрин, така се и храним през  3,5 часа, приблизително.

# 629
meksito и когато е студено също излизаме, днес обачеропуснахме, нечовешки студ беше  Crazy Иначе имам момченце на 11 месеца. В градинката ходим предимно като е по-студено, даже и без количката понякога, щото е наблизо. Пусти люлки му дай на моя - не мога да го сваля, а уж не разбирали  Laughing Ама оня ден го извеждах в студа и не можеше да се държи горкана за желязото и много се сърдеше и рев , че не може да се люлее, ама кой му е крив, че ръкавици не търпи Grinning

Общи условия

Активация на акаунт