Деца с увреден слух-8

• 60 037
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
  • Плевен/София
     Пожелавам довечера успех на премиерата, и на всички, които са работили за нея Wink!

# 616
  • Плевен/София
                 Честит празник на всички рожденици днес - Криско, Рафи и terina!
                              Пожелавам им много радост и подаръци!

# 617
Честит рожден ден на мен! Както казва Тигър от Мечо пух  Laughing Laughing Laughing

В петък гледах филма преведен от Лони,  много ми хареса. Беше много интересен. Поздравления за хубавия превод! С радост бих посетила  и други прожекции и сбирки!

И нашата сбирка в Ябълкова градина мина много интересно. Бяхме малко хора. Срещата ми беше много полезна. Един от гостите беше Панталей Христов, преподавател по пантомина, оглушал на 4ри години, говореше страхотно и то без да е носил никога слухов апарат, усмихнат и толкова сърдечен. Много неща ни каза.
Имаше и едно момиченце в 11ти клас със слухови апарати, което също се справяше страхотно. Майка й ни разказа за борбата им, за всичко през което са преминали и преминават.
Изобщо се получи много хубава среща.
Поздрави от мен ! И хубав ден!

# 618
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!  bouquet  bouquet  bouquet

# 619
Честит празник на рождениците!  bouquet

Съжалявам, че не сте се събрали повече хора на срещата в събота. Явно това е положението по принцип. Съжалявам, че така съвпаднаха прожекцията и срещата в градината - с радост бих се присъединила, ама нямаше кой да ми помогне и в събота сутрин. 
Този Пантелей Христов не е ли чичо или вуйчо на Невена? Мисля, че са роднини. Преди много години гледах филм за него и тя също участваше, и това ми е споменът - че са роднини. Тогава още не се бях сблъскала лично с глухотата и много се впечатлих от речта му. Всъщност никак не са малко хората, които общуват и с жестове, но имат и много добра реч, без имплант и без помощта на кой знае какви слухови апарати. Героите във филма, който прожектирахме в петък, също не използваха слухови апарати, но говореха доста добре. Поне по мое мнение.

# 620
Благодарим за поздравите Hug много сте мили...

# 621
Да, Пантелей Христов й е вуйчо. Тя заради него  се е насочила към  работата със слухово увредени деца.
И във филма, говореха много добре хората, ама все пак нашият роден език е доста по-труден от английския...

# 622
  • Враца
Благодаря и от нас!   bouquet И честито на другите рожденици!  Hug
Днес му направих празник в градината за първи път.Май аз се вълнувах повече от него..подготовки..специална торта с Том и джери..  Wink любимите му...В началото беше шокиран от цялото внимание ,но после се ориентира и празнува..танцува и т.н.И най-куриозното беше,като свърши партито си взе бонбоните и казва."мамо..айде ходим"голям смях падна... LaughingДовечера пък ще има домашно гости..снимах го с камерата и фотоапарата.Като ги сваля , и кача ще дам линк..Толкова съм щастлива ,че го имам ..няма думи с които бих могла да се изразя!  Peace

# 623
Марги, да не забравиш да ни покажеш снимките и клипчетата!

Ако ви се гледат снимки от нашата прожекция, ето няколко: http://www.facebook.com/album.php?aid=161689&id=730466129&l=7e3f9073e7

# 624
Честито на рожденниците ,пожелавам им да са живи и здрави ,много успехи за напред в живота  и дая ви радват с многооо нови думички  bouquet.Илона много хубави снимки си публикувала .Благодарение на майки като вас ние които сме в провинцията ,малко или много получаваме някаква информация.Да ви се похваля, че моето момиче има тази година много голям напредък с говора и разбирането на зададени въпроси  и това ми вдъхва много голяма надежда че ще може да се справя и в училище.Още от тази вечер да ви почерпя ,ние утре също си имаме рожден ден  ставаме на 7 годинки     party023 newsm59 Нура ми е голяма кокона и от сега си приготвя дрехите за утре на градинка , нали трябва да сме много хубави имаме си специален ден  4470  Grinning,Лека вечер на всички.Утре ще ви разкажа как е минало денят ни  Stop

# 625
  • Плевен/София
          gani, честит празник! Много е хубаво това, което споделяш, пожелавам ви успешен и интересен първи клас!

Момичета, имам проблем с интернета, пиша, пък кой знае дали ще се публикува. Имам да благодаря на всички, които споделиха за втората операция, имам и въпроси, но нека да е другата седмица, като оправим проблема Mr. Green...

# 626
Момичета здравейте,отдавна не съм писала и дори много не следях темата , но имам нужда от координати на лекари които са оперирали децата ви. Някой от вас може би си спомнят - сина ми е с намален слух по рождение, като проблемите са в средното ухо. Носим  апарати, като доц. Спиридонова ни беше казала че когато стане на поне 18 г. може да си мисли нещо за оперативна корекция. Преди 10 дни бяхме на преглед при лекар УНГ в Германия и ми каза че може да го оперира още сега и да чува нормално без никакви апарати!!!! Придвижвам въпроса за тези операции но искам да се консултирам и с някой лекар в София който се занимава с това тъй като ще подавам молба до касата да ми ги заплатят! Става въпрос за часни прегледи , не с направления и в болница- кабинети и тел. ако знаете да ми пратите, ще съм благодарна  Hug

# 627
Вени, може ли да уточниш все пак за каква операция се търси консултантът? И защо Спиридонова се е изказвала за операциите? Тя е аудиолог, не е хирург. Вие тук никога ли не сте говорили с хирург за тези неща?

# 628
Ако някой има интерес, това е линк към много хубав документален филм за класа по пантомима за студенти с увреден слух в НАТФИЗ.

http://www.facebook.com/#!/pages/Dance-Art-and-Silence-DEAF-Tanc … ?v=app_2392950137

# 629
Вени, може ли да уточниш все пак за каква операция се търси консултантът? И защо Спиридонова се е изказвала за операциите? Тя е аудиолог, не е хирург. Вие тук никога ли не сте говорили с хирург за тези неща?
Ами в София само с нея сме говорили, става въпрос за операция на средното ухо и аз точно не знам- тъпанче сл. костици и пр. Аз не знаех че доц. Спиридонова не оперира  Embarassed
На професор д-р Кунчо Велев Кунев някой има ли координати  newsm78

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 09:43 от veni-b

Общи условия

Активация на акаунт