Искам това бебе но страха е по силен от мен...

• 3 918
  • 67
  •   1
Отговори
Момичета ще опитам на кратко да разкажа за моя проблем.Разведена съм на 24 години с дете на 3 годинки.От две години живея с друг мъж на 34 години с когото нямам брак (той не иска) Проблема е че аз забременях и сега съм в 3 седмица на бременноста и се колебая дали да раждам това дете.Много го искам но страха да имам второ дете и да не остана отново сама е по силен от мен. Sad Приятелят ми  казва да не го махам бебето , но аз много се колебая защото не се разбираме много, а и той  не иска и да се женим.Искам някаква сигурност но не мога да я имам с него просто не я усещам.Сега съм много объркана защото трябва да реша какво да правя.Аз дори не познавам неговите родители и това също ме притеснява той казва че ще им каже че съм бременна чак в 3,4 месец и до тогава да не казвам на никой.Момичета какво мислите?

# 1
Темата не е за тук,а за  подфорум ДИМ - дом и семейсто.  Peace

# 2
За мен, най-добрия съвет е да послушаш сърцето си. Въпроса е, каквото и решение да вземеш - да е окончателно. В смисъл, никога да не съжаляваш, за решението, което си взела. Ако трявба напиша на един лист + и - . Колкото и тъпо да изглежда, понякога това само по себе си ще те насочи към правилното решение.
С моя мъж също няма да се женим. Той не иска - и той е доста по-голям от мен. А и самата трябва да си се убедила, че бракът не означава на всяка цена по-голяма сигурност. Така, че това че няма да се жените, не е проблем ни най-малко. Важни са отношенията между хората.
Притеснява ме това,че не познаваш родителите му - вие от скоро ли сте заедно? Те защо не трябва да разбират до 3-4 месец? Явно има някакъв проблем.
Помисли най-вече, имаш ли подкрепата на 100% на мъжа до себе си, той отговорен ли е, радва ли се...и т.н.
Пожелавам ти късмет и успех, каквото и решение да вземеш!   bouquet

# 3
Няма нищо по- хубаво от  едно бебе! Не бих се колебала на твое място!

# 4
И аз не бих се колебала  Peaceтова си е божи дар  Peace

# 5
Остави го,сигурна съм, че няма да съжеляваш дори и за миг HugДецата са дар Божии Hug

# 6
  • Mediterraneo
Не мога да се поставя на твое място, но е хубаво добре да обмислиш нещата. Бракът сигурност не дава! Ако не си убедена, че този мъж ще бъде добър баща на детето ти... Колкото и да са божи дар, децата не се отглеждат лесно, когато си сам и няма на кого да разчиташ.

# 7
Не мога да се поставя на твое място, но е хубаво добре да обмислиш нещата. Бракът сигурност не дава! Ако не си убедена, че този мъж ще бъде добър баща на детето ти... Колкото и да са божи дар, децата не се отглеждат лесно, когато си сам и няма на кого да разчиташ.
Може и да не се отглеждат лесно , но преди да си подуе корема жената е трябвало да се пази малко повече .Щом приятеля ви го иска и се обичате не се колебайте .Аборта си е убийство независимо че бъдещото бебе е в вашия корем.Добре си помислете преди да предприемете каквато и да е стъпка .  Naughty

# 8
  • София
Аз не бих родила това бебе. Не и при ситуацията, която описваш. Щом сега не се разбирате, представям си какво ще стане, ако го родиш. Недоспиването, разходите и т.н неща, свързани с едно бебе ще дообтегнат отношенията ви и най-вероятното е да останеш отново сама, само че този път с две деца.
Така че по-добре не си прави експерименти.
Успех.

# 9
Имам няколко познати , които се омъжиха по любов и в момента отглеждат сами децата си!Една от тях казва, че просто така е трябвало да стане,за да има в момента едно хубаво дете Hug
Седнете , поговорете,кажи му за страховете си.

# 10
Имам няколко познати , които се омъжиха по любов и в момента отглеждат сами децата си!Една от тях казва, че просто така е трябвало да стане,за да има в момента едно хубаво дете Hug
Седнете , поговорете,кажи му за страховете си.

Абе да се омъжиш по любов, да създадете дете двамата с ясното съзнание, че го искате, и после нещата между вас да се объркат, е едно. Случва се. Никой не е застрахован.

Това, което момичето описва, ми се струва различно.

Но и аз съм за разговора. анитка123, ти говорила ли си с него за това как се чувстваш?

# 11
ние сме с теб!

# 12
анитка123, хубаво е да прецениш сама за себе си 1во дали искаш да си с него и дали се виждаш завбъдеще до него. Обмисли всички варианти и смятам сама ще можеш да вземеш убедително решение, за което да не съжаляваш после.

А излишните страхове не са хубаво нещо - именно поради тази причина аз седя и го чакам моя да вземе решение какво правим с наш бебо - остава или го махаме - той го е страх след години данеби евентуално да се скараме и разделим - това са неща които никой неможе да каже, но пък ти си помисли при евентуална недай си боже развръзка как ще понесеш 2 дечица и сама.

Дано успееш да вземеш най - вярното за теб самата решение...пък и мисля че сърцето никога не лъже ..дори и разума да казва друго ..незнам ...не че и аз не си патя от мойто сърце ...нооо
късмет ти желая  Hug

# 13
Аз също не бих се навила да родя дете от мъж,с който не се разбирам,и който не ми дава сигурност.
Решението си е изцяло твое,ние нямаме право да ти даваме каквито и да било съвети .

# 14
не е важно дали сте женени, а дали си сигурна в мъжа до теб. Един подпис нищо не променя. Хубаво е да споделиш страховете си с него и дваамта да решите, но послушай разума и сърцето си. От кратко време ли сте заедно,щом не те запознава с родителите си и сигурно не живеете заедно?

Общи условия

Активация на акаунт