"Стенли Колев"ООД............

• 53 761
  • 60
  •   1
Отговори
# 45
и на мен ми звъняха 2 пъти през няколко месеца, апартамента се води на възрастен човек и явно са решили да си пробват номерата,
някаква малоумна г-ца задава 3 тъпи въпроса и ми вика че всеки 3-ти печели награда.
обажда се след 3 дни, че съм спечелил неква измислена награда и ще дойде човек за демонстрация и да ми я донесе, а аз както не мога да отказвам се съгласих. добре че не си бях в къщи, когато трябваше да идва техен човек, сигурно и с тоя буклук за 4000 щеше да ме набута
аман от такива мошенници, телешопи и тем подобни глупости   #2gunfire
има си магазини за техника - отиваш, виждаш, купуваш, има си гаранция и т.н.

# 46
na men su6to mi se obadiha i stanah 3 ta  napravihme ugovorka doide edino mn lubezno mom4e npravi mi demstracia na ne6to kato paro4ista4ka podariha mi nqkolko kuhnenski noja edna nojica 2 kurpi i si trugnaha Simple Smile

# 47
Moя съседка си купи аио и е много доволна , вноската е 90 лв на месец  цялата сума е 3500 но си заслужава уреда е уникален и аз съшто се замислям макар че с моята заплата......

# 48
здравейте аз работя в тази фирма като търговски представител на въпроса за недоволни клиенти ще отговоря че дори и чипс да предлагаш в магазин такива клиенти винаги се намират , при нас обаче това са редки длучаи и може да се случи 1-2 пъти на 100 посещения , но не става дума за разправия а просто за хора които не са доразбрали нещо правилно.Продължаваам с наградите като подчертавам че никоя от колежките които провеждат анкетата не използва думата НАГРАДА вие не сте заложили на нищо за да печелите награда това са подаръци от фирмата които се дават в знак на добра воля и доверие ,а ако настоявате толкова силно и продължавате да пишете глупости няма проблем да спрем тази практика и да не ви даваме нищо.Въпроса е че специално в българия хората които дават акъли никога не свършват и както забелязвам в повечето от негативните коментари хората си нямат и ни наи-малка представа за какво става въпрос а практиката навсякъде показва че доволния клиент не се хвали в такива форуми защото не е негова работа да защитава фирмата,затова изкам да благодаря на малкото от хилядите наши клиенти които драснаха по няколко добри думи за нас.Ако някои от вас не е запознат ,а съм сигурен че повечето са такива нека прочете някои материали и да се запознае на първо място с парната таблица парочистачката на A I O работи при 170 градуса,7.5 бара налягане и суха пара само 5% вода и 95% въздух в този уред има няколко патента и няма аналог в света , сега предлагам да се замислите и да се поставите на мястото на човека изобретил този уред и да му сложите цена,защото ака аз го бях патентовал и знам че в цял свят няма такъв нямаше да го пусна за по-малко от 10000.Да не говорим че във всичките ни офиси които са над 80 в цял свят цената му е два пъти по-висока от тази в БГ за това спрете да ръсите глупости и се замислете по въпроса че в днешно време всяка нормална домакиня има прахосмукачка в дома си ,хората малко по малко започват да осъзнават че нарастването на броя алергии ракови заболявания и др. не е случаиност и трябва да спрем да наливаме пари в химическата индустрия която ни трови.Парочистачката има 10 години гаранция на нагревателя и казанчето , а за изминалите 10 години само с парите които сте похарчили за препарати да сте си купили няколко такива и аз съм сигурен че до 2-3 години всяка домакиня ще има такъв уред в къщи разликата е че до тогава тои може да струва двоино и троино но една част от хората ще си го ползват от няколко години без да дишат химия а другата част ще са като овцете хаиде да си вземем че мариика от горния етаж има , така че оставям на вас да прецените от коя група изкате да бъдете.

# 49
мисля че не е тук мястото за безплатна реклама, който проявява някакъв интерес ще намери инфо за въпросния продукт

# 50
Тук изобщо не става дума за реклама ,а за молба за прекратяване на антирекламата.Ти боби да си видял някъде по-радио, телевизия или дори в нета реклама на този продукт?

# 51
Здравейте, изчетох всички мнения по темата и се надявам някой да ми окаже малко съдействие. Днес и на мен се обадиха с вестта, че съм спечелила някаква награда. И аз както много хора се подлъгах и уговорих ден, в който да ми донесат наградата и да  направят демонстрация на някакъв уред за почистване. Искам да попитам има ли телефон или някакъв начин, чрез който да откажа уговорената среща или ще трябва да прибягвам до метода " Не съм си в къщи"?  Thinking  Благодаря предварително.

# 52
Здравейте, изчетох всички мнения по темата и се надявам някой да ми окаже малко съдействие. Днес и на мен се обадиха с вестта, че съм спечелила някаква награда. И аз както много хора се подлъгах и уговорих ден, в който да ми донесат наградата и да  направят демонстрация на някакъв уред за почистване. Искам да попитам има ли телефон или някакъв начин, чрез който да откажа уговорената среща или ще трябва да прибягвам до метода " Не съм си в къщи"?  Thinking  Благодаря предварително.

Тел. 02-9507715
E-mail: aio.bulgaria@abv.bg

това намерих в интернет като инфо, дано свърши работа

# 53
изчела си утре всички мнения на какво игра ти че и награда си спечелила даже престанете да пишете глупости моля ви.Сътрудниците пътуват до вас с личните си автомобили вие правите уговорка за ден и час те си губят от работното време за да доидат харчат пари за гориво,че и подарък ви носят  и като пристигнат се криете като мишоци кажете ми знаете ли по-невъзпитана постъпка от тази.Като не ви е интересно да видите нещо ново не правете уговорки никои няма да ви накара на сила.

# 54
изчела си утре всички мнения на какво игра ти че и награда си спечелила даже престанете да пишете глупости моля ви.Сътрудниците пътуват до вас с личните си автомобили вие правите уговорка за ден и час те си губят от работното време за да доидат харчат пари за гориво,че и подарък ви носят  и като пристигнат се криете като мишоци кажете ми знаете ли по-невъзпитана постъпка от тази.Като не ви е интересно да видите нещо ново не правете уговорки никои няма да ви накара на сила.
Слушайте какво, тайк! Хайде, да не си  говорим за възпитано или невъзпитано, защото по-невъзпитано е да ми се звъни и да ми се обясняват разни работи. Какво съм очаквала, като съм участвала в анкетата аз си знам. След като не ми се обяснява на време и в последствие реалността се е оказава различна, имам право и аз да си променя мнението. Нито съм ги карала да се ровят да ми търсят адреса и телефона, нито съм ги карала да ми дават награда! В случая, невъзпитано щеше да бъде ако просто се покриех, а не търсех обратна връзка, за да не се разкарва конкертният човек...мисля!
След като работите в тази фирма, недейте да нападате хората, които не искат да купуват вашите уреди, най-малкото по този начин правите още по-лоша реклама за отношението към потенциалния клиент.
И щом като сте техен служител, искам да попитам, откъде и как намирате точните адреси,телефони, имена и фамилии на хората?? На това какво се казва...изследователска дейност и богата база данни?

П.с и на какво съм играла,за да спечеля н а г р а д а, попитайте вашата служителка, която използва точно тази дума.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 09:40 от Tq_85

# 55
информацията която ви се дава по телефона е повече от изчерпателна и говорех като цяло за провалените уговорки а не за конкретния случаи,след това изкам да кажа че става въпрос за масово осведумяване на клиента че такъв продукт вече съществува ,а аз ви гарнтирам че в тв реклама не може да се обясни и 1% от потенциала на тази машина.А тук не може и да става дума за някакъв натиск и ако ти си толкова зле че някои да те накара да си купиш нешто ,което не желаеш проблема си е твои.Така че за последен път ще те помоля да не коментираш нешто което дори не си виждала , ако беше присъствала на демонстрация изобщо нямаше да те нападам просто ме е яд че говориш на изуст за неща за които си нямаш и на идея.

# 56
на въпроса за личните данни ще кажа че стенли колев оод е администратор на лични данни и ви гарантира тяхната защита както всяка друга институция която работи с такива, а по въпроса с богатата база данни която използваме ще те осведомя че има една книжка която се нарича телефонен указател може да отидеш и да поизкаш адреса и телефонния ти номер да бъдат изтрити от там щом толкова настояваш.

# 57
информацията която ви се дава по телефона е повече от изчерпателна и говорех като цяло за провалените уговорки а не за конкретния случаи,след това изкам да кажа че става въпрос за масово осведумяване на клиента че такъв продукт вече съществува ,а аз ви гарнтирам че в тв реклама не може да се обясни и 1% от потенциала на тази машина.А тук не може и да става дума за някакъв натиск и ако ти си толкова зле че някои да те накара да си купиш нешто ,което не желаеш проблема си е твои.Така че за последен път ще те помоля да не коментираш нешто което дори не си виждала , ако беше присъствала на демонстрация изобщо нямаше да те нападам просто ме е яд че говориш на изуст за неща за които си нямаш и на идея.

Изказването, което направихте след моя коментар навежда на мисълта за лично обръщение, да не говорим, че сте цитирали само моя пост.
  Изглежда не четете какво пиша, господин тайк и говорите на изуст! Искам да подчертая, че н и к ъ д е не съм коментирала вашия уред или пък вашата фирма, не съм изказвала мнение за това дали са добри или лоши! Единственото нещо, което казах е, че искам да се откажа от демонстрацията, какви са причините за това, отново си е мой проблем, мисля ще се съгласите! Изглежда вие се нахвърляте върху всеки, който реши да не изслуша вашите презентации на конкретни уреди. Ако ще продължавате да се заяждате с мен за нещо, за което и вие не сте съвсем наясно, моля престанете, ако пък сте недоволни от негативните мнения на хората, променете ПР кампанията и стратегията си. С поведението си вредите на облика на фирмата, която ви е работодател.

# 58
хаиде мила ако обичаш седни преговори си на ум подреди си мислите , оформи си изречението ,напиши си го на едно листче и чак тогава го напиши тук защото честно казано изобщо не разбрах какво изкаш да кажеш или да питаш. newsm78

# 59
хаиде мила ако обичаш седни преговори си на ум подреди си мислите , оформи си изречението ,напиши си го на едно листче и чак тогава го напиши тук защото честно казано изобщо не разбрах какво изкаш да кажеш или да питаш. newsm78
ха-ха-ха, сега почнахме и с лични нападки...ясен сте ми!  Laughing На вас конкретно каквото имах го казах!Каквито питанки имах, други хора от форума ми отговориха адекватно и конкретно, и то в сферата, в която уж вие сте компетентен. Вие по-добре прочетете от начало каквото сте писали и моите отговори и тогава давайте препоръки кой над какво да мисли!Изглежда вие сте този, който има проблеми с мисловните и анализаторски процеси! Ще помоля повече да не ме занимавате с вашата особа, защото изглежда прилагате метода на избирателното четене или пък четете между редовете и не вниквате в това, което ви пишат или казват.

Общи условия

Активация на акаунт