Какво работите в момента?

• 8 334
  • 79
  •   1
Отговори
# 30
сигурно съм единствената, която в криза си смени работат по нейно желание за по - малко пари, но най - накрая съм щастлива, безкрайно щастлива, работя това, което искам и обичам, нямам образование за него, вярвам на сърцето си в момента, а догодина смятам да запиша точно тази специалност. За протокола - социален работник съм в Защитено жилище Peace

# 31
сигурно съм единствената, която в криза си смени работат по нейно желание за по - малко пари, но най - накрая съм щастлива, безкрайно щастлива, работя това, което искам и обичам, нямам образование за него, вярвам на сърцето си в момента, а догодина смятам да запиша точно тази специалност. За протокола - социален работник съм в Защитено жилище Peace

А не си само ти, аз също смених по време на криза работата с по-малко платена, но ми е по специалността и жертвата си заслужава!!!

# 32

А не си само ти, аз също смених по време на криза работата с по-малко платена, но ми е по специалността и жертвата си заслужава!!!
цял живот твърдя, че парите не са всичко, сега поне го доказах, цъфтя, живея, щастлива съм, прибирам се супер усмихната у дома, супер позитивна, отпочинала ако щеш. Като си спомня как се прибирах преди - пребита, скапана, нервна, ужасно ooooh!

# 33
  • Linz
Имаш адмирациите ми за избора си, ти си го знаеш Hug  bouquet Дано винаги си все така щастлива!
Аз следя темата и се надявам скоро да мога и аз да допринеса с нещо.

# 34
Moon walk едно към едно като теб. Смених си работата по мое желание, всички ми казваха, че съм луда да го правя. Сега започнах в Комплекс за социални услуги за деца и семейства - доста малко пари, но най-сетне работя това, което искам. Сега започнах да уча Социална педагогика и пъзела ми се понарежда.
Успех на теб   bouquet

# 35
Аз работя в семейната ни фирма за недвижиими имоти ,но тази криза  #2gunfire ни срина.Работата е супер ,но в момента такава няма  ooooh!

# 36
  • София
В момента съм безработен.  Rolling Eyes

# 37
  • На ръба..
По настоящем работя в офис, но след около две седмици ще спадам към графа безработни.

# 38
  • София
В момента, точно съм оставила да работят върху мен купища масажисти, козметици и прочие.
А по принцип когато работя, не работя това, което съм завършила.

# 39
В момента, точно съм оставила да работят върху мен купища масажисти, козметици и прочие.
А по принцип когато работя, не работя това, което съм завършила.

Е те това не требеше да го казваш, имай милост към нас, работещите. Mr. Green
Не работя това, което съм завършила, защото не би ми носило достатъчно доходи.
Най-интересното е, че ми харесва да се развивам в областта, в която съм сега.

# 40
нямам време да работя

# 41
По образование съм икономист,но в момента се изявявам като проектант по вътрешен дизайн.
Ние българите бързо се преквалифицираме! Mr. Green
Работя в семейната фирма,произвеждаме мебели. С помощта на компа и няколко дебели книжки изучих AutoCad и Design Sintez.
Криза не сме усетили до сега. Надявам се и занапред да е така! Peace

# 42
Сложно е, но ще се опитам да си кажа.
Започнах да уча задочно, междувременно ми се наложи да си намеря работа.
Сега се занимавам с бизнес, опитвам се да завърша висшето, което пък няма нищо общо с това, което работя, но засега не мисля да се отказвам. Просто ми костваше много усилия да ме приемат, освен това ми е детска мечта да съм юрист.

# 43
Нищо за по-лесно! Simple Smile

# 44
Мениджър във фирма в криза(дано излезем по-бързо)..

Общи условия

Активация на акаунт