Изгубени години (Kaybolan yıllar) - тема 2

• 52 442
  • 774
  •   1
Отговори
# 120
Филма е 49 серии. Таман сега получих таз' изчерпателна информация и реших, че е важно я споделя с вас дами и BGpapa Hug

49 са българските орязани серии (тоест това е информация на НОВА) или 49 са в оригинал?
защото ние пускаме по-дълги серии от оригиналните. По един епизод+10 мин. отгоре

49 по инфо на НоваТВ Peace

А има ли някъде текста на саундтрака? Откак го гледам тоя филм, само тя ми е в главата и си я тананикам Embarassed Много ми харесва, ше взема да науча турски мама му стара  Thinking

П.С. Намерих нещо , мисля че е текста , ако греша, моля да ме поправите,да не въвеждам храта в заблуждение.
 http://sarki.alternatifim.com/data.asp?ID=14620&sarki=Dizi%2 … Y%FDllar&ok=1

Последна редакция: ср, 23 сеп 2009, 14:54 от Chili

# 121
  • Варна
Кой мъж е по-подходящ за Езел?

Есмер       Wink

# 122
  • България Сливен

И на мен Али много ми заприлича на Кенан от Мелодията :hahaha

Той е, същият!

# 123
  • при най-добрия мъж...
Много дразнещ тоя Али,гадно човече е. #2gunfire

# 124
  • Варна
А Бахар още по дразнеща. Twisted Evil С тази шапка на готвач   chef нямам думи Joy Joy

# 125
  • при най-добрия мъж...
Много е неприятна наистина.

# 126
А Роза ме кефи - стомана е,  и си знае интереса.Ей такива жени харесвам Simple Smile

# 127
  • България Сливен
Как хубаво се гушнаха майка и дъщеря.

# 128
  • UK

Защо да е дразнещ?

На мен пък ми е много симпатичен. И героят и актьорът. Тъжно ми е за Али (както и за другите герои в сериала - защото е очевидно как всички са жертви на обстоятелствата).
А относно Бурак - актьорът е невероятен, много убедителен и много истински. Това е моето мнение, не искам да ангажирам никой с него. Просто не ми се ще да съдим по актьорите заради ролите, които са изиграли. А виждам, че за съжаление понякога оприличава Бурак на Кенан и му слагаме печата 'Хюсейн Кенан'.

Много се раздрънках - спирам. Heart Eyes

# 129
  • Варна
Много са слатки заедно Роза  и Езел smile3521 Оная прислужница обаче как говори против Роза  baduu не мога дая търпя тая прислужница и навсичкото отгоре Бахар и вярва  ooooh! #2gunfire
Защо ли Али толкова ми напомня Кенан  Thinking Joy
А пък Езел и Есмер няма ли да се целунат  kiss Направо хвърчат флоиди между тях.  Heart Eyes

# 130

Защо да е дразнещ?

На мен пък ми е много симпатичен. И героят и актьорът. Тъжно ми е за Али (както и за другите герои в сериала - защото е очевидно как всички са жертви на обстоятелствата).
А относно Бурак - актьорът е невероятен, много убедителен и много истински. Това е моето мнение, не искам да ангажирам никой с него. Просто не ми се ще да съдим по актьорите заради ролите, които са изиграли. А виждам, че за съжаление понякога оприличава Бурак на Кенан и му слагаме печата 'Хюсейн Кенан'.

Много се раздрънках - спирам. Heart Eyes
И аз си го харесвам Али Heart Eyes Изглежда Бурак е лошото момче в турските сериали  Laughing Laughing Но чак пък да е гадно човече  newsm78 Не виждам нищо гадно newsm78

# 131
Цитат
Защо ли Али толкова ми напомня Кенан  Thinking 35
Защото е все така слабохарактерен и неуравновесен, незнаещ какво иска и кого обича Laughing Laughing Laughing

# 132
  • София
не можах да гледам днешната серия Sick Sick Sick
моля ако някой я качи във В-бокса да даде линк, ще съм много благодарна  bouquet  bouquet  bouquet

# 133
  • София
Чуйте на какъв виц попаднах:

Отишло българско семейство на екскурзия в Истанбул. Докато се разхождали по улиците мъжа се загубил, майката и детето отишли в полицията. Жената казала:
-Загубих съпруга си, той е мургав, с черна коса, с много красиви очи.
-Но баща ми не изглежда така, казало детето.
-Ти мълчи, може пък да ни доведат Есмер  Joy

# 134
  • Варна
Чуйте на какъв виц попаднах:

Отишло българско семейство на екскурзия в Истанбул. Докато се разхождали по улиците мъжа се загубил, майката и детето отишли в полицията. Жената казала:
-Загубих съпруга си, той е мургав, с черна коса, с много красиви очи.
-Но баща ми не изглежда така, казало детето.
-Ти мълчи, може пък да ни доведат Есмер  Joy
newsm74 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт