Изгубени години (Kaybolan yıllar) - тема 2

• 52 426
  • 774
  •   1
Отговори
# 435
  • София
anni.angelova дюшемето ще ми се подуе от вас.
Да направим конкурс на кой мъжа и най МяЗа на Есмер? Joy

# 436
никои няма да спечели този конкурс тои Есмер един,а за дюшемето тои Есмер да доиде с мен да бърше пък ще купим ново проблем няма Mr. Green(маитап)
мале срам луднах на дърти години

# 437
  • Варна
Ти гледкай снимките да се топлиш, а аз ще си взема Сарухан  у нас за тази цел Joy. Обещавам, че няма никога да му изневеря newsm62
Идвам да живея у вас, никога няма да ви изневеря..обещавам Peace Joy
И аз идвам при вас. Joy

# 438
  • София
То ясно двойник няма да е ама по прилика само.Ани взимай го идвайте,има да чистите след тези снимки довечера Боянския водопад ще е

# 439
Ти гледкай снимките да се топлиш, а аз ще си взема Сарухан  у нас за тази цел Joy. Обещавам, че няма никога да му изневеря newsm62
Идвам да живея у вас, никога няма да ви изневеря..обещавам Peace Joy
И аз идвам при вас. Joy
Ей ся я закъса Кръстоносеца - бая маймуни сме на клона, дано му е здрав...клона де Laughing
yoli4ka дано да е по - широчко у вас, че да не се прескачаме Joy

# 440
  • София
Аз се наемам да направя списък с поредни номера и ЕГН,обещавам да спазвам реда и да ви викам повторно при нужда

# 441
Аз се наемам да направя списък с поредни номера и ЕГН,обещавам да спазвам реда и да ви викам повторно при нужда
smile3532  ааа т'ва кърти мивки
И след всяка ще влизаш да проверяваш дали е в изправност налиnewsm08

# 442
благодаря за поканата това дюшеме ще стане златно кат го почистим а за клона дано да е издържлив а за повтарянето незнам ама знам че може и да потретиме стига да не сме нахални Laughing

# 443
  • София
Само ми е ясно че овлажнител няма да ви трябва,отивам за тетратка и почвам списъка.Нещо друго да ви е нужно?

# 444
  • Варна
Само ми е ясно че овлажнител няма да ви трябва,отивам за тетратка и почвам списъка.Нещо друго да ви е нужно?

newsm10 Joy

# 445

newsm10 Joy
Какъв е този списък, че да се нареждам и аз докато е време newsm78

# 446

newsm10 Joy
Какъв е този списък, че да се нареждам и аз докато е време newsm78

За Есмер, и по тоочно  за "клона " на Есмер Joy Дай данни на Ива , ама да знаеш че има доста преди теб, да не се сърдиш Joy

# 447
  • София
Мечтание, списъка е за Есмерчо, мамин златен  love001  love001
а ти май си за другия списак ако не се бъркам Winkза Алито hahaha
на нашия клон място не остана, малииииий какво момче   love001  love001

# 448
Мене първа да ме впишеш  newsm53
Ама внимавайте,да не злоупотребявате,че ще се разправяме  Crossing Arms
Ива и сие,нищо друго -само Есмер  Heart Eyes

# 449
Аз съм за Алито там чакат 20 души А за Есмер са 118 ще счупите клона бре, аз не обичам навалиците

Общи условия

Активация на акаунт