Предложения за странни, необичайни и интересни имена!

• 159 807
  • 1 477
  •   1
Отговори
# 1 260
Странно,само на мен ли Велиана ми харесва много повече от Воля и Валентина ми харесва мноооого повече от Вида newsm78?
Не. Simple Smile

# 1 261
Воля не ми харесва.
Вида да.
Велиана и Валентина - не, твърде дълги и завъртяни са ми. Rolling Eyes

# 1 262
  • София
Някой си търси име с "В" ли!?!   newsm78

# 1 263
  • Бургас
А,не,никой нищо не търси,всеки споделя какво е намерил Mr. Green. Вида и Валентина ,Воля и Велиана са имената на бабите и съответно кръстените на тях внучки,та повечето момичета споделиха,че предпочитат имената на бабите,аз пък препочитам имената на внучките и така Mr. Green.Но се радвам,че не съм само аз де Whistling.

# 1 264
  • Пловдив
Воля не ми харесва.
И Вида не ми харесва.
И Вела (споменато в съседна тема) не ми харесва.

Валентина ми харесва, Велиана ... колебая се, може би Вилиана ми харесва повече.

Колкото до имената на фолкаджийките, то почти не остана име, което да не се носи от такава особа.

# 1 265
  • Бургас
Мда,не останах,но пък в крайна сметка всяко име може да бъде свързано с някого,било то фолкаджийка,било то актриса,поет,известна личност или просто познат.А и повечето имена от фолка са си съвсем стандартни,та няма как хората да не ги ползват-Гергана,Анелия,Преслава и т.н. Все хубави имена. Peace.

# 1 266
О, в интерес на истината не бих избрала за детето си никое от изброените с В в последните публикации Simple Smile Просто като сравнение... Ако трябва да избера измежду тях, може би бих се спряла просто на Велина (или Вера, Вяра - малко встрани от този конкретен списък), бих обмисляла и Вида сякаш, но не вярвам да би срещнало подкрепа... А едно недобре прието име може да бъде бреме и не бих го причинила на детето си, колкото и да ми харесва. Същото важи и името Цветко, примерно - така се казваше дядо ми и бих кръстила дете на него, но знам, че няма да се приема добре Sad

# 1 267
От днес име на мой документ: нотариус Поелина Тихова

# 1 268
Едно от условията, да станеш нотариус е да имаш безумно име и фамилия  Simple Smile

# 1 269
Едно от условията, да станеш нотариус е да имаш безумно име и фамилия  Simple Smile
Joy

# 1 270
Йовита Пиронкова, Пеньо Гурлевски, Нелчо Камбуров, Вероника Канелска, Пиринка и Ружена - те са с нормални фамилии - все родни прокурори.

# 1 271
Днес разбрах,че на един съсед баща му се казва Стебран!  Simple Smile

# 1 272
Мале, к'ва съм... голяма бяла птица Simple Smile Толкоз имена изредих, а не се сетих да спомена името на собствената си баба: Съботка.
Била 4-о дете в семейството, родено в събота и 1-о момиче след 3-ма сина. Родители видели знак в това все в събота да им се раждат децата и питали попа какво да направят. Той предложил името. Серията спряла. Следваща сестра е родена в друг ден Simple Smile

# 1 273
  • Сопот, Пловдив
Толкоз имена изредих, а не се сетих да спомена името на собствената си баба: Съботка.
Била 4-о дете в семейството, родено в събота

Аз пак да вметна, че и моето име идва до голяма степен от това, че съм родена в събота.  Grinning  Peace

# 1 274
Пък моя близка приятелка, която се казва Събина, не е родена в събота.
Кръстена е на дядо Съби Simple Smile
.

Общи условия

Активация на акаунт