РУСЕнска есен, като песен...

• 46 591
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Лейди Фил, отново ти благодаря за информацията. HugЗнам аз този сайт, но късно се сетих и май за Коледа няма да успея да поръчам от там.Модела който съм харесала го видях в американски сайт за 59 долара, а тук вносителите на Лего го продават за 162 лв.За съжаление сайта не доставя до България.
Кожен лекар бих препоръчала д-р Касърова.

# 586
  • в огледалото на живота
Да се включа за д-р Грозева-polin a,не знам за теб или за детенце ще я търсиш,преди няколко години имах кожен проблем/появи ми се обрив по лицето,ръцете и краката/,посетих я,тогава беше още в кожното/незнам сега къде приема/,след прегледа изписа едни мазила,когато я поитах откъде е проблема,изсумтя и ме погледна,като промърмори:,,Вие имате ли постоянен партниор? #CrazyУжас, Shockedизпаднах в шок,след един повърхностен поглед,да дадеш такава диагноза,нямам думи,посетих д-р Павлина Бешева,направи тест за алергия и алергени/заплатих си ги де/,оказа се че съм направила вид кожна еритема/алергия от препарати за пране/.Лечение с кортикостероидни средства и проблема бе решен.Та моето мнение,поне 2,3 лекаря за да събереш по различна информация.Това от мен.Успех! Peace

# 587
devi4ca, първо да ти честитя второто слънчице  bouquet! Живо, здраво и щастливо да ти расте детенцето Hug!

По въпроса за кожният лекар:
На сина ми му поставиха диагноза АД, но за доуточняване педиатърката ме насочи към споменатата лекарка. В кожно е, но ще ни приеме в друг кабинет край паметника Альоша някъде се намирал. Предполагам, че е частен, но направлението ни ще важи и там. Ще видим какво ще каже. Отвсякъде получавам съвети като изпишат кортикостероидни препарати, да не ги купувам. И с какво да го лекувам тогава? Слава богу, за момента не е сложно при детето ми, петната не са супер изразени, но все пак трябва да се лекува. Ще отидем при нея засега, а при нужда ще ви питам и за другите споменати лекари. Благодаря ви  bouquet!
Някой ако може да ме насочи с подробности към този кабинет, ще съм му много благодарна Hug.

# 588
Polin_a, на сина ми също му постави Касърова диагноза АД и му изписа кортикостероиден крем /от тези, които бъркат в аптеките/. Това беше миналата година в началото на зимата, намазах го с него няколко пъти и се успокоиха зачервяванията. Обаче да си призная, даже не разбрах, че кремът е с кортикостероиди, иначе трудно щях да се престраша да го мажа с него, понеже много кофти работи съм чувала и чела за тях. А и тя въобще не ме предупреди, че кремът е такъв /аз незнайно защо реших, че е някакъв на билкова основа, щом го бъркат в аптеката/, добре, че после се зачетох в рецептата. Миналата година купувах и от специалните кремове за АД /Стелатопия на Мустела и Ексомега на А-дерма/, обаче почти никаква работа не свършиха. Преди няколко седмици пак му се появиха зачервявания и лющене по лицето като миналата година и този път реших да пробвам други варианти. Взех на Нивеа защитния крем против вятър и студено време уж да го мажа преди разходки. Буквално с две намазвания му изчезнаха зачервяванията. Мисля да го мажа с него. Та ти на доктор разбира се заведи детето, не зная дали вашият случай е подобен на нашия, ако ти звучи подобно, пробвай и този вариант, надали ще му навреди. Peace

# 589
  • Русе
Частният кабинет на доктор Касърова е на ул Воден-тази част която свързва Плиска и Доростол.На партера на бл.Транстрой.Обикновено приема след 16ч.
Моето дете също е с АД,какви ли не мазила съм купувала ooooh!
Всъщност след посещения и при Касърова и при Грозева особен ефект не видях от лечението.
Помогна му на мъника Охлаждащият крем с ланолин,който бъркат в аптека Николови и едно евтино кремче ,на което името не се сещам,тубичката е у нас,ще го напиша по -късно как се казва.
Препоръча ми ги д-р Ева Георгиева и ефекта бе повече от добър.
АД наистина се "израства",след като синът ми навърши 3години все по-рядко петната се "обаждат",предимно ако прекали с желирани бонбони или ако някоя от бабите го почерпи с някоя гадост от типа на Бони-Бон или друг тип шарени изкушения.

# 590
  • в огледалото на живота
polin a,пак се включвам да ти спомена още една лекарка д-р Румяна Касърова.Незнам дали си чувала за нея,също кожен лекар лекар,освен това работи към Орифлейм,като кожен и дерматологичен консултант,също и към Здравна каса,ето и координати,ако решиш нещо,все пак кожните проблеми трябва да се лекуват веднага,защото след това стават хронични.Каквото и да решиш,изборът е твой,ти си майка,послушай своето АЗ.Дано всичко мине леко и безпроблемно,м/у другото добра идея е /ако имаш финансовата възможност,разбира се/да пуснеш изследвания поне за някои алергени на детенце/прах,млечен белтък,акари,перилни препарати/,в Стоматология на 1 етаж е лаборатория Здраве,прецизни специалисти.                                                                                                                                                                                                                                                                                               д- р Румяна Касърова- ул. “Воден” № 1, тел.  082/841888                                 

# 591
Дидк@ ,  относно катастрофата ... http://rousse.dir.bg/2009/12/16/news5558143.html    тук има инициалите на момчетата /не зная колко ти помагам с това/ ...

# 592
polin_a
не зная дали за теб  търсиш кожен лекар, но аз съм ходила при д-р Диана Дянкова - има кабинет в кожното, а частният й е на ул. Мостова 18 /ако не се лъжа за номера/.   Много съм доволна, няколко пъти съм ходила при нея с различни проблеми.

# 593
опс грешка

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 12:20 от Mary Malone

# 594
абе момичета, аз ли одъртявам, или ТЕЦ нещо не работи добре, все ми е студено. Намалено ли е това парно, във Възраждане?

# 595
  • Русе
абе момичета, аз ли одъртявам, или ТЕЦ нещо не работи добре, все ми е студено. Намалено ли е това парно, във Възраждане?
Незнам за парното,ама снощи топлата вода беше силно казано топла..по скоро хладка  Mr. Green

# 596
  • русе
здравейте и от мен, относно коледните партита,ние се записахме в Бамби на 20.12. от 11 ч, намира се в търговски комплекс Дунав.Цената е десет лева и включва детска коледна торта и сладки,анимацията,много занимания игри  ,дядо коледа и подаръче за всяко дете,с предварително записване.Много е приятно на мен лично ми хареса били сме на рожденни дни там и сам изключително доволна от отношеието към децата , обръща им се голямо внимание което за мен е от изключително значение.
 п.с. а и с разширението което са направили на залата се е получило чудесно сега има повече пространство за деца къде да беснеят Peace
а ще можеш ли да дадеш някакви кординати за връзка да се запишем или трябва да ходя на място и до кога е записването

# 597
Здравейте момичета извинявам се,че се намесвам в темета ви.
Искам да попитъм ако знаете къде в Русе има тези играчки и на каква цена са.

http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.3642
Благодаря предварително  bouquet

# 598
Мама на Габи, срещу Странджата има един магазин, на ъгъла срещу щастливото бебе, там има 12000 плюшени играчки. Там ако няма, едва ли ще има на др. място.

Незнам за парното,ама снощи топлата вода беше силно казано топла..по скоро хладка  Mr. Green

Crazy е значи проблема не е в мен

# 599
  • русе
Здравейте момичета извинявам се,че се намесвам в темета ви.
Искам да попитъм ако знаете къде в Русе има тези играчки и на каква цена са.

http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.3642
Благодаря предварително  bouquet

най вероятно в метро

Общи условия

Активация на акаунт