РУСЕнска есен, като песен...

• 46 567
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Alizarina,разбирам те напълно,но за съжаление не мога да ти помогна.И аз не харесвам джипито,и затова ходя само за мерките и теглилките на децата там.Като се разболеят-на частно Rolling Eyes.Сина ми е от доста боледуващите деца,какви ли не лекари сме обиколили,за джипитата...повечето май са така....АБ за всеки случай,да си вържат гащите ooooh!,аман!За д-р Калинов съм чувала че изписва щадящо лечение,и не се хваща за АБ веднага,но лични впечатления нямам.

DENICA3,да,посетих базара,но да изтъкваме кой какво взел ми се струва неуместно... Rolling Eyes,дано не се обидиш от това Hug.Момичетата са сътворили страхотни неща,мога да кажа само че съжалявам че не успях да купя повече...Дечицата го заслужават!
Използвам повдигнатата тема само да им кажа:
Момичета,страхотни сте!Възхищавам се на ентусиазма,силата и желанието ви да помагате на нуждаещите се!Успех и занапред във всяко ваше начинание! newsm51

# 676
аз имах предвид че всички неща много ми харесаха........ и шишетата и другите играчки  от крушки и украсата от макарони ............но впредвид че съм бременна и безработна от много време се спрях само на тази покупка . права си че децата заслужават аз по тази причина бях решила че ще си купя поне  едно нещо .
а на майките които ги изработват тези красоти и които са ангажирани с благотворителни каузи просто искам да кажа че са страхотни

# 677
  • Русе
Иванчо талибанчо е добре- дивее и ми рови в носа... хапва с огромен апетит и леко покашля.
Няма Температура, жизнен и енергичен.

Мами моля ви кажете ми някое джипи.

Моето не дава часове и за едното теглене с мерене чакаме по 2 часа пред вратата. Привърженичка е на Аб.
Нашата педка е д-р Татяна Матева. Кабинетът й  е в ДКЦ1, през централния вход завиваш по левия коридор. До сега не ни е изписвала АБ и смятам, че не е както казваш привърженичка. Обаче, на консултация и тя не дава час - вторник и четвъртък са й консултациите. Просто чакаш ред. Но в другите дни, когато са амбулаторните прегледи дава часове. Идвала е и до нас една неделя като вдигна Т малката. Дано съм ти полезна  Peace

# 678
lubito blagodarq ти!
Още утре изпращам мъжо да ни запише!

# 679
момичета, от къде мога да купя часовник, за момиче, ама да не е на тия кичозни грозотии - уинксовете?  ooooh! Нагледах се на цигании по целия център, на цена 40 лв??? потресена съм, а обещах на племенницата часовник  Heart Eyes
Не знам как някой може да сложи такова нещо на детето си ... но имаше само такива, брокатени, шарении, безвкусни - нещо по-детско, на мечо пух, или такова /да не е кожена кайшка/  ooooh! дайте идеи, че не се сещам.

# 680
аз се радвам че успях да се закача и аз за коледния базар, нали беше само 3 дни и аз не успях да ида, но тази вечер имаше още неща за продаване, супер сте девойки  Peace

# 681
  • Русе
момичета, от къде мога да купя часовник, за момиче, ама да не е на тия кичозни грозотии - уинксовете?  ooooh! Нагледах се на цигании по целия център, на цена 40 лв??? потресена съм, а обещах на племенницата часовник  Heart Eyes
Не знам как някой може да сложи такова нещо на детето си ... но имаше само такива, брокатени, шарении, безвкусни - нещо по-детско, на мечо пух, или такова /да не е кожена кайшка/  ooooh! дайте идеи, че не се сещам.

Провери ли в часовникарските магазини? А и в Кауфланд в Дружба има едно щандче до коледните нещица с часовници с Мечо Пух и с Принцеси. Мисля, че не са от тези "кичозните", а и са около 15лв.

# 682
и на нас ни предстои да избираме личен лекар.препоръчаха ни Кабаиванова.знам,че бяха писали за нея,но ще се радвам,ако събера повече мнения.благодаря ви.

# 683
здравейте, момичета Simple Smile
...малко късно се включвам за халатите, но да си кажа... има магазинче малко след "Фреш" /посока "папагала"/ - там има голямо разнообразие. Има магазин и на Николаевска, срещу Сони центъра. И на Борисова-срещу сградата на Приста ойл - за тези се сещам аз Simple Smile

# 684
  • Русе
Здравейте момичета,
днес имам повод да почерпя - Рая става на 4 годинки Grinning

# 685
Здравейте момичета,
днес имам повод да почерпя - Рая става на 4 годинки Grinning

Да ви е жива и здрава малката принцеса Рая! Само радости да ви носи!
А и честито за втората лентичка Wink вчера май я нямаше или не съм се загледала

# 686
Честито на Рая и от мен!   bouquet Да е здрава и много щастлива!

Предния път за едно подсечено дупе ми изписа ЕЛОКОМ (който въобще не се нанася под памперс)

Това лекарство не е ли кортикостероид? И то за окосмени части на тялото? Ужас!

Браво на мамите от Коледният благотворителен базар!

Аз не пиша често, но ви чета редовно. Имам една молба към вас - става въпрос за построяване на детска площадка в Русе - гласува се в един сайт и нашето семейство вече подкрепи идеята с всеки регистриран мейл адрес - ето го
http://mestazaigra.bg/pages/about
Тук се гласува
http://mestazaigra.bg/register

Мисля, че си струва да влезем в тройката.

Hug

# 687
И аз гласувах за Русе. Само не прочетох добре, това за инициативата на Бела ли става дума или е друга подобна.
Нямам много време да чета сега Simple Smile

# 688
И аз гласувах.
Елоком бяхя изписали на племенника за едни лишей по лицето му.

# 689
Да е жива и здрава Рая 
И аз гласувах за площадката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт