РУСЕнска есен, като песен...

• 46 571
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Аз знам какво мнение имам- изстинал е и ще му мине кашлицата, ама таткото ме побърква.
Май той е за лекар.
Благодаря на всички за отзивите, сори че ви занимавах с дилемите си .
  bouquet

# 661
Аз знам какво мнение имам- изстинал е и ще му мине кашлицата, ама таткото ме побърква.
Май той е за лекар.
Благодаря на всички за отзивите, сори че ви занимавах с дилемите си .
  bouquet
Ок дано детето се оправи по -скоро .А на таткото търпение и да не се шашка толкова много

# 662
  • Русе
На д-р Такова телефон и аз мога да дам. Доволна съм от нея, налагало се е няколко пъти в почивни дни да прибягваме до нейните услуги.

# 663
На д-р Такова телефон и аз мога да дам. Доволна съм от нея, налагало се е няколко пъти в почивни дни да прибягваме до нейните услуги.
Praynig,a тя къде преглежда извън болницата и колко е прегледа?

# 664
  • Русе
Praynig,a тя къде преглежда извън болницата и колко е прегледа?

Частният й кабинет е в тях бл. Мара Манева във Възраждане. Ще ти изпратя телефонът й на ЛС. Прегледът е 15 лева.

# 665
Mary Malonebouquet,писах ти на лични.

# 666
малка поправка,д-р Калбанова е шеф на 1-во детско,и наистина ще се пенсионира.препоръчвам я с две ръце.д-р Такова също е много добра,доволна съм от нея.за Алексиева само ще кажа,че ако ще се ползвате от нейната специалност,детска неврология,не я препоръчвам,ама изобщо.иначе за другите по чести детски болежки,нямам наблюдения.

# 667
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
здравейте, момичета, имам един бърз и малко спешен въпрос - къде в Русе има магазини за бременни, благодаря предварително

# 668
Както писа Деб по-напред в темата и аз съм ходила на частно. До година и половина го е лекувала доц. Петрова (за съжаление последния път не можах да се свържа с нея, дано да продължава практиката) След това съм ходила при нашата педиатърка (която поне за нас не е привърженичка на АБ) и в повечето от случаите ми потвърждава започнатото от мен лечение със Суметролим, сироп за кашлица и капки в носа.

А за д-р Такова също се заинтригувах, тъй като ми е през един блок и бих желала да ми пратите телефона й да го имам за всеки случай.
Със сигурност вече сте забелязали и знаете, че децата винаги ставата зле или се разболяват вечер или в почивните дни Simple SmileПреди 2 вечери Георги беше с болки в ушите посред нощите се чудех какво да правя, но ме спасиха капки за уши от предишни боледувания Simple Smile

# 669
Myriam,магазин за бременни има до съда,зад клиника Медикус (дано не са го затворили,де).Може да има и други,но лично аз не се сещам

# 670
здравейте, момичета, имам един бърз и малко спешен въпрос - къде в Русе има магазини за бременни, благодаря предварително
За още два се сещам: единият е на Главната улица /"Александровска" де/ като се тръгне от Халите към Паметника на свободата от лявата страна, първият магазин след първото барче на ъгъла /не е само за бременни, но продават и такива дрехи/; вторият е в уличката, която е между ул"П.Д.Петков" и "Александровска", уличката е успоредна на тези две улици, магазинът е в новата кооперация, в която е тунелчето, свързващо "П.Д.Петков" и тази уличка, в тунелчето има детски магазин. Съжалявам за ужасното обяснение, но не се сещам за популярни сгради в близост...

# 671
Myriam,магазин за бременни има до съда,зад клиника Медикус (дано не са го затворили,де).Може да има и други,но лично аз не се сещам
Срещу университета, до магазина Мсвят има тунелче с магазинчета вътре - там също знам че има магазин за бременни!

# 672
От горната страна на механа ''Чифлика'' имаше такъв магазин,не знам как се казва улицата... Thinking

Магазинчето в тунела на П.Д.Петков,за което е споменала dicey го няма вече там Peace

# 673
Иванчо талибанчо е добре- дивее и ми рови в носа... хапва с огромен апетит и леко покашля.
Няма Температура, жизнен и енергичен.

Мами моля ви кажете ми някое джипи.

Моето не дава часове и за едното теглене с мерене чакаме по 2 часа пред вратата. Привърженичка е на Аб.
Предния път за едно подсечено дупе ми изписа ЕЛОКОМ (който въобще не се нанася под памперс) звъннах и по тел-а да и кажа а тя "Няма нищо слагай спокойно) и резултата- нацепено дупе.... направо кръв.

# 674
здравейте аз се включвам да ви попитам посетихте ли благотворителния коледен базар    има страхотни неща
аз лично си купих страхотно  украшение за телефон във формата на дядо коледа

Общи условия

Активация на акаунт