РУСЕнска есен, като песен...

• 46 573
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
къде се намира второ детско ?
Спешно ми трябва

# 646
намира се в окръжна болница на 4етаж,като тръгнеш към болницата,вдясно първата бариера

# 647
Alizarina толкова ли са зле нещата  Confused пиши при първа възможност как е детенце  Hug
Деб да чувала съм за тези лекари...щом се налага ще ходим на частно какво да правим здравето на децата ни е най-важно  Hug
Полинчето ползвала съм услугите на трима унг - Лечев - не препоръчвам (тогава нямахме друг вариант), Ламбев (възрастен много си разбира от работата, не изписва АБ за щяло и нещяло) и Калъчева в Трета п. (много добър специалист, но адски бавна, голямо чакане пада при нея  ooooh!)

# 648
e толкова ли няма един читав педиатър в русе???

Доктор Калбанова Peace
Главната лекарка на 2-ро детско Peace

# 649
д-р Калбанова преди 2седмици ми каза,че ще се пенсионира,не я попитах дали пак ще извършва прегледи,дали ще приема на частно и как да я потърся,ако някой знае нека сподели и координати.Колегите и лекари д-р Такова и д-р Йолчева от детското отделение също са много добри,ако някой каже и на тях координати ще се радвам Simple Smile

# 650
Ще ти напиша личният и телефон на лични Peace

# 651
Момичета,знаете ли дали има фотограф в Русе,който прави такива Детски фотосесии Rolling Eyes

# 652
Момичета,знаете ли дали има фотограф в Русе,който прави такива Детски фотосесии Rolling Eyes

Познавам фотограф който прави страхотни снимки, на нас ни снима кръщенето на малката и снимките станаха жестоки.
Ето това е сайта му: kehayov.com в него има и контакти  Peace
В сайта за жалост няма много детска фотография, но ако искаш може на лични да ти пусна снимки с нашето кръщене да видиш за какво иде реч  Peace

п.п. А снимките на Малена наистина са разкошни, но тях все пак ги снима майка й и има възможност да улови всички безценни нейни мигове.

# 653
таткото ме побърква!
малкия кашля , давам мукосолван, няма температура, хапва си , дивеее.
Но таткото иска да му давам АБ....
не мога да определя каква е кашлицата , но кащля за 2 часа два пъти ....

изкукуригах

от четвъртък кашля.
какво да правя?

# 654
Заведи го при доктор Алексиева.
Ще ви помогне!
Ако искаш ще ти дам телефонът и,ще кажеш че Стефка те изпраща Peace
Ако решиш,пиши ми на лични,тя ще те приеме в тях по това време,живее в блока на Сердика мисля се казваше...

# 655
Е за лекар ли е положението вече?

# 656
Не знам дали е за лекар,ти си майка,ти прецени.
Аз само казвам,че бих ти помогнала ,ако се притесняваш,да идеш при д-р Алексиева!

# 657
Май ще звъня пак на досев, дано дойде близките 3-4 часа

# 658
Няма да дойде,той е отвеян,извинявам се,ама...

# 659
Е за лекар ли е положението вече?
Аз като гледам ти самата не знаеш за къде сте -пък нас питаш.Хората ти предлагат най -различни варианти ти все ги отхвърляш Thinking.
Вземи се в ръце и заведи детето на лекар поне да се успокоиш Peace

Общи условия

Активация на акаунт