Есен пъстра пак дойде, а АВГУСТинчето ясла го зове!

• 28 414
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
# 61
  • София
Честит рожден ден Фетица и Елис!
Да сте здрави, весели, щастливи и винаги обичани!

Или, Ребус, стискам палци дечковците бързо да оздравеят Praynig.
Тони, дано да не е нещо сериозно и Виктор скоро да свали Т и да спре да кашля Praynig. Пожелавам ти юнаците да се държат както трябва на прегледа и всичко да бъде наред Peace.
Ира, може нещо да се е натровил Алекс, защото и аз знам, че ако беше стомашно - чревния вирус, щеше да има Т. Ако иска да пие му дай натриев цитрат,той е с вкус на лимон, за да спре повръщането, а за разтройството като, че ли ентерола е най - ефикасен. Дано бързо му мине Praynig. Пише как е.
Ментина, дано Ния да тръгне с желание на ясла и бързо да се адаптира Peace.
Пиванова, много сте хубави с Перси Heart Eyes.

Приятен ден на всички   bouquet.

# 62
Честит рожден ден Фетица и Елис!Желая ви много здраве ,късмет и щастие.
Бързо оздравяване на всички болнички. Hug Hug Hug

# 63
# 64
  • Stavanger,Norway/ Varna
здрасти и Честит рожден ден, Фетица  Hug

Ирка, Йована ония ден също я хвана нещо такова, но без повръщането. Разстройство целия ден, направо вода и не яде изобщо. Натва отгоре аз бяхна работа и мъжо трябваше с наставления по телефона да се оправя. Справи се де. Вчера не я заведохме на градина, нооо нищо и нямаше. Като нова. И при нея мина без температура. Дано е нещо временно.  Peace

Днес пак се смях на Йована. Сутринта като се приготвяхме за градина и с най- сериозен тон ми вика- мамо, куклата иска да спава  Laughing. Много смешно звучи като ги смеси двата езика, или като вчера- Мамо, искам пиво. Ааааа викам няма да ти дам бира, не е за теб, а тя- Ти си лоша, бой бой.  Laughing
Как порасват, занчи, за секунди. Всеки ден снови номера, немога да се начудя  Heart Eyes

Тони, и аз на нея и навън и говоря на български и изобщо не се притеснявам, дали разбират или не. Случвало се е няколко пъти да повторя какво съм казала съответно на норвежки, нооо много рядко. Когато се събираме с приятели- сърби, пък, няма и нужда, те прекрасно разбират какво и казвам. Peace

Мъжо ония ден ми вика, аз мисля, че е време да и направимо братче, скучно и е вече самичка  Crazy. На мен, пък нещо не ми се иска още, тъкмо влязох в ритъм, но пък от друга страна не искам да са с голяма разлика. Ще видим, може след нова година да започнем работа по въпроса  Crazy

# 65
Бобче Йована я помня точно като малкото бебенце от подписа и като видях аватара се изумих колко голяма е станала  Heart Eyes
А колко много приказва, голяма сладурана  Laughing

# 66
Привет  Hug
Танче, да си жива и здрава и само късмет и безоблъчни дни занапред!!!  Hug  bouquet Heart Eyes
Морска якенцето е суперско  Party и дългичко - ще топли, не е  гъзовейка както вика баща ми  Blush И аз съм голям фен на адидас, но преди няколко дена им изневерих и си купих едни Найкове  Blush че и долнище си харесах, ама много пари беееее 125 лв е срамота  Naughty Здеаве да е  Sunglasses И аз се оглеждам за якета зимни, но още няма кой знае какво по магазините  Rolling Eyes Ще почакаме още.
Ментина не мога да си представя това сладкото момиче как се провесва и плюе през парапета  Thinking  Пожелавам й на Рошлето безпроблемно тръгване на ясла  Peace
Бобче и твойта мома голяма бираджийка, а  Mr. Green И Яни постоянно повтаря биа биа Wink Онзи ден с баща му си бяхме сипали по една ракийка и Яни пояна да топи пръстите вътре и да ближе... по едно време целия юмрук вкара  ooooh! После ми се стори малко неадекватен, натаралянка се май май  hahaha
Пива Перси много е пораснал, отдавна не съм виждала негови снимки. Хубавец като майка си е  Heart Eyes
И мойто диване не говори ама не се шашкам още, защото малко по малко виждам, че се опитва. Е, повече от две думи не може  да каже свързано, но и това е нещо Simple Smile
Иначе и днес продължаваме със сополите  Tired Поне тази нощ поспа и то как - до 11 тази сутрин  Crazy
Айде чао засега! Като ми попадне компютър пак ще пиша. А до тогава никакви болни да няма вече!

Hug Hug

# 67
# 68
# 69
Ади, само толкова ли бре ?  Crossing Arms

Моето домочадие болест го хвана, та се водихме на лекар. Е, не е грипа А, а поредната гнойна ангина и отит, които вече се лекуват.  Crazy
Спечелих поне една рецепта за нов преглед на слуха, понеже отитите при Антон станаха хронични.

Толкоз за тази вечер. Отивам да почивам, че се скапах от ходене и стоене права...

# 70
Добър вечер,мами!!!

Ние акустирахме благополучно,само дето сме каталясали,но умората е приятна.
Изкаарахме супер.Ивон търча,бесня,едвам я успивахме денем и едвам я будехме сутрин.Возихме я на ферибота,пързаля се на водна пързалка и какво ли още не.Нямаше изкарване от водата Laughing

Снимките са във Фейсбук,няма да давам линк,на който му се гледа,знае къде да ме намери Wink

Днес имаме годишнина от сватбата, а утре Милото има РД.Ще черпя утре,че нямах време днес да правя торта.

Фети,ЧРД!!!Жива и здрава и мама на 3-ма Heart Eyes  bouquet

Вале,Френско Тони Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вале,по диагонал мернах якето-супер е.Със здраве да си го носиш Heart Eyes

Френско Тони-радвам се,че ензимите са наред.Дано да ви е било последното притеснение Praynig Heart Eyes

Отивам да полегна.Лека нощ Heart Eyes

Вдруги ден ще чета по-подробно,че уте ме чака  chef bowuu  bouquet

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 08:50 от ***Ади***

# 71
Танче, ЧРД!!!!
Много, много усмивки и любов!!!

# 72
Танче, ЧРД!!!!
И от мен,много здраве и щастие и 2 близнета Laughing ти пожелавам Joy
Айде Лека от мен,че днес беше един тежък и изморителен ден за мен Tired

# 73

Фети,ЧРД!!!Жива и здрава и мама на 3-ма Heart Eyes  bouquet

Вале,Френско Тони Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вале,по диагонал мернах якето-супер е.Със здраве да си го носиш Heart Eyes

Танче, ЧРД!!!!
И от мен,много здраве и щастие и 2 близнета Laughing ти пожелавам :

Еххххх че ме зарадвахте с това пожеланиеееееее  Flutter Blush Heart Eyes

# 74
Добро утро!

Ади
-добре сте се завърнали! Снимките във фейсбука са невероятни, като гледам Ивонката е била на седмото небе. Честит Рожден Ден на твоето съпруже! Много здраве и дълги години в мир и любов!
Фр.Тони-оф, оф, оф, много неприятно с тези болести при вас! Направо се чудя какви железни нерви имаш!!!!!!!!!!!! Пожелавам скорошно оздравяване на принца!
Илиянка-и при вас бързо да минава хремата! Благодаря за милите думи за снимките!
Бобченка-ах, тази Йованка-сладуранка, опасна е!

Общи условия

Активация на акаунт