Машина за хляб - 19 част

• 52 086
  • 833
  •   1
Отговори
# 645
И аз току що си купих на Благополучие от Кирил и Методий и Раковска, ама много скъпо-2 лв.Имаше и на Балван-по 2.99.А за този на Лавеле не се сетих,но утре ще го посетя.

# 646
  • София
 ooooh!

оле-мале какви цени!!!
моля ви! във Фантастико със сигурност е под 1,60! Проверете там!

# 647
ooooh!

оле-мале какви цени!!!
моля ви! във Фантастико със сигурност е под 1,60! Проверете там!
Това го забелязах и аз...Пазарувам от един хипермаркет и си набавих няколко вида брашно от там.После реших да видя в магазин за здравословни храни за някакъв друг асортимент от този род и бях направо изненадана.Същите брашна като в хипермаркета ,но само защото са в такъв магазин цените бяха доста по-високи Thinking
Аз май ще я зарязвам диетата,ми те очите ми само в тая темичка гледат hahaha

# 648
Във Фантастико на Драгалевци със сигурност го няма това брашно поне онзи ден проверявах. Има на София мел типово и на Панино пълнозърнесто и типово, ама за тях вече писах колко да пълнозърнести....

# 649
  • София
Здравейте, моите овации за всичко което сътворявате.

Моята машинка е повредена от 2 месеца, но все няма време да отида до сервиза. Последният път когато месих с нея установих че едната бъркалка пуска масло. Като доливах водата го забелязах, стана тъмно кафява. Направо изпаднах в шок.

АКО ИМА МОМИЧЕТА, КОИТО СА СЕ СБЛЪСКВАЛИ С ТОЗИ ПРОБЛЕМ ДА ПОМОГНАТ Praynig Praynig.
Иначе звънях до сервиза и ми казаха, че казанчето не влиза в гаранцията.

# 650
дзак и тук, предстои ни покупка на машина  Peace

# 651
дзак и тук, предстои ни покупка на машина  Peace
Браво на вас. На каква  машинка сте се спрели?

# 652
  • Разград

Моята машинка е повредена от 2 месеца, но все няма време да отида до сервиза. Последният път когато месих с нея установих че едната бъркалка пуска масло. Като доливах водата го забелязах, стана тъмно кафява. Направо изпаднах в шок.

АКО ИМА МОМИЧЕТА, КОИТО СА СЕ СБЛЪСКВАЛИ С ТОЗИ ПРОБЛЕМ ДА ПОМОГНАТ Praynig Praynig.

Каква ти е машинката?
Няколко страници по-напред addicted™,писа за това.

# 653
Ердинч, не си ни навестявал скоро, няма кой по една бира да почерпи Laughing.

да, от както ми свършиха болничните нема спиране, мноо работа мноо нещо, само през последната седмица изминах близо 2200км(Анкара_Адана_Антеп_Урфа_Диарбакър_Конйа)
черпя всички със църно вино

в момента пия препоръчаното ми от доктора  френско 5годишно кабарне(cabernet sauvignon)
(ако обичате червеното вино, препоръчвам ви го, непременно отлежало ве cabernet требе да е, на ден до 0,5л е било мн полезно за кръвоносните съдове и сърцето)

Hug    bouquet

# 654
  • Разград
 spam2
И аз съм на червено вино,точно каберне.Много ми е хубаво.Всяка вечер си пийвам по 100 грама,че не мога повече,а желание не ми липсва.

# 655
  • София

Каква ти е машинката?
Няколко страници по-напред addicted™,писа за това.

Машинката ми е Мулинекс OW 5000. Четох постовете на addicted™, но не разбрах как се е справила с този проблем. Разбрах само, че си е купила нова. Да и е честита и никакви проблеми.

# 656
  • Разград
Не е купена машинката,а й е изпратена от централата на Мулинекс като компенсация за неприятностите с нея.Тя им е писала,като е изпратила и снимков материал(дано не лъжа,но мисля че така беше).

# 657
Момичета здравейте най после и аз тук.  Hug Много исках машинка и най накаря мъжът ми вчера ме изненада, като ми беше купил Аляската от Метро. Тепърва почвам да я изучавам и искам днес да изпека първия си хляб. Докато ви четях я разглеждах подробно , е бога ми аз не виждам никакви бъркалки  Blush Или май аз нещо не съм в ред Crazy За това направих снимки. Искам да ви помоля да кажете дали всичко си ми е точно и всико си ми има, ако нещо и липсва да ходя да я връщам. И тези които имат такава машина, ако могат да ми помогнат днес няма да откажа    Heart Eyes

Ето снимките:

# 658
Вики,бъркалката е сивата перчица дето я виждаш до металната тел-кука.Бъркалката е подвижна и се маха и слага(вътре в контейнета върху остта дето се вижда).. Hug Hug Hug
ЧЕСТИТА МАШИНКА!  bouquet

# 659
Вики,бъркалката е сивата перчица дето я виждаш до металната тел-кука... Hug Hug Hug
ЧЕСТИТА МАШИНКА!  bouquet

ooooh! Аз си мислех, че е някаква резервна част. Представях си баркалката като тази на миксерите. Благодаря ти много.   bouquet Днес ще имам много въпроси, дано не ви досадя Blush  Например колко горе долу отнема изпичането на един хляб и винаги ли печете направо в машинката, или ползвате и фурна. Направо ли се  слагат всички съставки, без да меса и правя нещо предварително, тя си бърка , втасва и пече сама, така ли  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт