Машина за хляб - 19 част

• 52 232
  • 833
  •   1
Отговори
# 375
  • Разград
Момичета, да се поФаля  Party
Нали имах проблеми с моята пекарна и за 4-ти път е на ремонт. Снощи ми се обадиха от Мулинекс-БГ, разбрали за неволите ми и ми предложиха да ми я сменят ( без доплащане) с по-хубав модел ( аз съм с 2000, те предлагат 3000). Извиниха ми се сто пъти и ми казаха че ще ми я донесат у дома, днес представителя щял да идва в Русе.
Ще черпя щом я пипна  Laughing
По този повод, мах-мама, моля те, дай ми рецепта за пита  Praynig

Браво,Ели,много се радвам.Добре,че не се остави.
Ето линк към рецептата+снимка-http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=374913.msg10959192#msg10959192

# 376

Не Peace.

Аз правих тази сутрин хляб по една рецепта, пусната от Бъни. Снимах му само върха в контейнера още Laughing. Някой ако се интересува, ще пиша:

Polin_a моля напиши рецептата . Praynig

# 377
TheNMaster, благодаря   bouquet Натрошила си маята - не трябва ли да се разтвори във вода? Аз досега само със суха правя.

# 378
  • София
Нали имах проблеми с моята пекарна и за 4-ти път е на ремонт. Снощи ми се обадиха от Мулинекс-БГ, разбрали за неволите ми и ми предложиха да ми я сменят ( без доплащане) с по-хубав модел ( аз съм с 2000, те предлагат 3000). Извиниха ми се сто пъти и ми казаха че ще ми я донесат у дома, днес представителя щял да идва в Русе.
Ели,честита победа  newsm44 Хайде, с новата машинка да нямаш спирачки и хлябоправенето наистина да се превърне в удоволствие за теб  Peace

# 379
BOBIVO1, пиша ти я така, както Бъни ми я беше пуснала:

2 яйца
2 ч.ч. прясно мляко
2 ч.л. сол
1 с.л. захар
2 с.л. масло /предполагам краве масло/
1 с.л. олио
брашно
мая

Аз сложих кафява захар, защото ми беше свършила бялата, сложих направо 3 с.л. олио, брашното е на око до оформяне на хубава топка, и маята е едно пакетче 7г на Йоткер. Яйца като ползвам за хляб, винаги избирам най-дребните.

# 380
# 381
TheNMaster, благодаря   bouquet Натрошила си маята - не трябва ли да се разтвори във вода? Аз досега само със суха правя.
Да,само я натроших с ръце(ама да стане на трохички) върху брашното,сложих и захарта при маята и готово.

Разстварям мая само ако ще меся на ръка...Тогава я замесвам със захарта и малко брашно(да стане като боза) и я оставям да шупне.А за машината само натрошавам...Тя нали после си подгрява и си втасва без проблем....

# 382
Ще черпя щом я пипна  Laughing
По този повод, мах-мама, моля те, дай ми рецепта за пита  Praynig
Браво за упоритостта ти и браво на Мулинекс -БГ,въпреки че доста се забавиха все пак постъпват както трябва!

# 383
Здравейте хлебопекари!   chef
От днес съм горд собственик на moulinex 5000  Simple Smile.
Молбата ми е следната : ако замирише на изгоряло, да не ми се карате....  много съм чувствителен. Grinning Grinning
Майтап, в момента пека моето хлебченце. Като стане ще ви пиша първите си впечатления (ако имам синини това са от жена ми  newsm62 newsm62 newsm62 ). Реших да я изненадам приятно... Стискайте палци  thumbsup tooth

# 384
От днес съм горд собственик на moulinex 5000  Simple Smile.
................................
Майтап, в момента пека моето хлебченце. Като стане ще ви пиша първите си впечатления  Реших да я изненадам приятно...

Айде ще чакам да се поФалиш какво си сътворил ???
Щото днес се колебая вече на каква марка да заложа:

Тефал (ти мислиш за всичко) или Moulinex ???

# 385
Молбата ми е следната : ако замирише на изгоряло, да не ми се карате....  много съм чувствителен. Grinning Grinning
Майтап, в момента пека моето хлебченце. Като стане ще ви пиша първите си впечатления (ако имам синини това са от жена ми  newsm62 newsm62 newsm62 ). Реших да я изненадам приятно... Стискайте палци  thumbsup tooth
Честито и успех в хлебоправенето ! newsm10И моя мъж така ме изненада приятно,ама само с машината,хлебчетата ги остави на мен,а ти и това ще правиш.... Whistling smile3501

# 386
  • София
Аз пък искам да питам всички ли пресявате брашното ? Че нещо ми се ще да посъкратя процедурата по зареждане на машинката . Mr. Green

# 387
  • София
Аз пък искам да питам всички ли пресявате брашното ? Че нещо ми се ще да посъкратя процедурата по зареждане на машинката . Mr. Green
Абе като бях с едно дете - пресявах...сега няма време Simple Smile

Моя бяга като дявол от тамян от нея... Rolling Eyes

# 388
И аз не пресявам брашното.

# 389
малииииии,
без да искам, постигнах  перфекнатната рецепта.
лека и плодородна....

Общи условия

Активация на акаунт