Слава Севрюкова - познатият и непознат феномен

• 84 945
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Ех, Надя, много ти се радвам, защото намираш винаги интересни четива  Hug Благодаря ти, че си толкова търсещ човек и че споделяш с нас нещата, които си намерила  Hug

# 541
Момичета, не изместваме ли темата... много малко се говори за Слава..

# 542
Иле изместваме я знам... но хайде споделяйте какво и как
Това, което намерих за нея съм го пуснала и за да не отива темата на 10 или амнайста си страница отвреме навреме пиша и за други неща, за да сме напред и повече хора да ни четат

# 543
Здравейте,
Изчетох всичките 37 страници...(фиуу много съм щастлива) за пръв път разбрах за Слава Севрюкова от списание 8. Бях много силно впечатлена и още същия ден почнах да търся материали в Интернет за нея. Тук има неща, на които не бях попадала . Много се радвам за темата, и че така сте я развили....За съжаление от доста време не съм имала възможност да отделя време за форума, още повече, че дори да отделя много рядко влизам в Клюкарника. (Не съм очаквала, че тук ще намеря такава тема)....Надявам се да имам за в бъдеще повече време да следя темата и да участвам в нея. Дано повече хора повярват в собствената си сила и отговорност за случващите ни се неща. Харесвам приказката - "внимавай какво си пожелаваш, че може да се сбъдне...". Нека бъдем по толерантни и добри един към друг.  Simple Smile

# 544
# 545
Най-ласкава е към качествата на биотерапевта доктор Димитър Сираков. Наблюдавал съм неговите сеанси.
Заредена с енергия, леля Слава сияе:
- Само Митко признавам!... Силата е в него! Пет ми­нути да задържи длани на болните ми колене, заплам-тяват. За седмица прогонва болката.
А Митето се зачервил, изпотил. Работи, работи...
Колоритна картинка.
Слава е широко отворена за нетрадиционната ме­дицина далече преди "Промяната". Никому не отказва диагностика и лечение. За нея това е висша потребност. И небесна етика.
Здравето й не е идеално. Може би така е по-отговор­на към страданията на другите? С лекота се поддава на алтернативни терапии.
Докторът с любов я лекува с нестандартни, стран­ни за нас по онова време методи.
Почувствала се за кой ли път по-добре, спонтанно се радва:
- От лечителите Митко признавам!... Само него! Като се отпуснах, още повече го усетих. Има сила, защото е добър, искрен, честен.
Не пропуска да акцентува на моралните устои на способностите. И възторжено продължава:
- Готова съм, иде ли той да лекува на хижа "Бун­товна", а аз знам - това ще стане, има-няма - го­дина...   Подсвирне  ли   ми,   там   съм.  Да   помагам!...
Милата. Колкото да я измъчват здравословни проб­леми, вдъхва надежда и подкрепя страдащите. За нея това е вродено. Излъчва доброта от утрото до вечерта на претоварения си делник.
По онова време докторът действително готвеше биоенергиен лечебен център на хижа "Бунтовна". И го осъществи, както бе предсказано.
Но Учителката вече не е между нас...
Не уподобява ли славата космически лъчи? Звездата може отдавна да е изтляла, а те пътуват и щедро разда­ват светлина на света.
Звездите блестят от бездънния Космос, а Слава оза­ряваше всеки, докоснал се до нея. И след смъртта си остана там - при звездите... Десетилетие след нейния физически край прозренията й пронизват небосклона. Едва сега започва да се откроява, за да разцъфти на­вярно в пълния си блясък.
"Дарбата не е монопол - оживява крилатата й фра­за. - Всеки може да я развие, ако е добър, искрен, чес­тен. По-нисък от тревата, по-тих от водата."

Ако някой знае повече за лечителя и за този лечебен център нека пише

# 546
Какви са му делата- отричаш това което не познаваш. Побликувано на 4.12.2009г. на 20.11.2009г. Не е нужно да си прочел Библията за да си християнин важно е любовта в сърцето. Това е мойто мнение NKVD дай пример на четящите различно от Библията И един въпрос . Какво щяха да правят хората ако знаеха че има прераждане. Както със десете божи заповеди. А делата им.

# 547
Аз мисля ,че ако знаехме,щяхме да сме по-отговорни за делата си тук  Simple Smile

# 548
Съжалявам ако съм бил груб но това е поста на НАДЯ . Обича да съзарцава и да мечтае. Трепета в душата и ни сближава. Затова съм краен. Инека бъде Божията воля.

# 549
Радина някой биха си каза ли този живот ще си правя каквото си искам а следващия ще бъда добър. Но докога.

# 550
Сега съм си направила едно горещо билково чайче със медец, лайчица и други дреболийки. Ако някой иска да ми прави компания на сладка раздумка моля   bouquet
Та питах за Димитър Сираков щото Ивето темата си търси
и е права отклонихме се от пътя
А трябваше за други неща да поговорим
там където леля Слава е спряла....

Преди вечери две сънувах странен сън на жилищен блок висок най-отгоре жена с детенце малко, те махаха ми тя като Богородица бе с младенеца, а то в скута и отдясно

# 551
Ние сме прашинка от Космическия разум но сме едно цяло. И всеки който иска да сподели мнението си но без нападки а с разум.

# 552
Ивето знае но защо не споделя. Един ден Леля Слава сподели когато убила едно насекомо във влака, това също е грях който и е напомнен. Искай сега дати се даде това което си сънувала. Височината е символ.

# 553
Ивето знае но защо не споделя. Един ден Леля Слава сподели когато убила едно насекомо във влака, това също е грях който и е напомнен. Искай сега дати се даде това което си сънувала. Височината е символ.
Чела съм спомените на ученик на Петър Дънов.Той пише,че когато Учителят бил поканен на гости на някакво семейство, домакинът
без да иска настъпил и смачкал някакво цвете.И тогава Учителят 2-3дни се молел да няма тежки последствия.Казал,че това е грях и ставал още по-голям,защото се е случило в негово присъствие.

# 554
Сега съм си направила едно горещо билково чайче със медец, лайчица и други дреболийки. Ако някой иска да ми прави компания на сладка раздумка моля   bouquet
Та питах за Димитър Сираков щото Ивето темата си търси
и е права отклонихме се от пътя
А трябваше за други неща да поговорим
там където леля Слава е спряла....

Преди вечери две сънувах странен сън на жилищен блок висок най-отгоре жена с детенце малко, те махаха ми тя като Богородица бе с младенеца, а то в скута и отдясно

Сънищата са нещо невероятно за мен. Все едно прескачаш в друго измерение. Последния ясен и невероятен мой сън е как пазарувам в някакъв горски супермаркер, ама буквално под звездите беше и на касата извадих някакви чужди пари, които бяха големи като чаршафи. Аз леко се очудих какви са тия пари, но без да се замисля ги дадох на касиера, който ми каза, че е невъзможно да пазарувам с тях, защото са му непознати....После вървях през един парк беше нощ, а на небето се случваше нещо странно, спрях се и се загледах...беше се появила втора луна, а малко след това се появи трета и хоп хоп взеха са се появяват нови и нови като сапунени балони....така се събудих...

Общи условия

Активация на акаунт