Слава Севрюкова - познатият и непознат феномен

• 84 932
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Какви са му делата- отричаш това което не познаваш. Побликувано на 4.12.2009г. на 20.11.2009г. Не е нужно да си прочел Библията за да си християнин важно е любовта в сърцето. Това е мойто мнение NKVD дай пример на четящите различно от Библията И един въпрос . Какво щяха да правят хората ако знаеха че има прераждане. Както със десете божи заповеди. А делата им.

Хайде да не намесваме Христос, Библията и християнството в темата. Понеже имам зададени въпроси ще отговоря, но предлагам ако решим да се задълбочаваме с по- нататъшни въпроси да минем на лични или да пишем в друга тема.
Значи в болтваното изречение виждам два смисъла, за това ще ти отговоря по два начина.
1. Ако имаш в предвид, че можеш без да си запознат с това, което пише в Библията  да се определиш като християнин- бих ти отговорил с въпрос: Можеш ли без да знаеш азбуката да четеш и пишеш? или ... Би ли се подписал на документ без да прочетеш съдържанието му( не говоря за това нали можеш да го преведеш или разбереш)?
2. Ако имаш в предвид, че освен прочита на Библията, трябва и любов в сърцето, за да си християнин- аз лично съм скептично настроен. Любовта в сърцето и чистия прочит на Библията няма да те направи такъв. Трябват още неща, които не смятам да ги обсъждам точно тук- въпрос на личен избор.

Когато става въпрос за Христос и християнство- давам за пример Библията. Лично мнение още веднъж. Все пак не аз вмъкнах Христос в темата.

Отностно въпросите: Мисля, че са риторични и се надявам ти да отговориш на тях. Като се има в предвид, че голяма част от обществото вярва в прераждането- кажи какво правят и какво ще правят?

# 556
Какво става в темата?Тя е за успокоение и предимно за леля Слава.Ако някой иска да покаже, колко многознаещ е, моля да си направи нова тема.
NKVD  ако просто искаш да споделиш мнение, направи го, но без да се опитваш да опровергаваш останалите  Peace
Всеки търси истината, и на някакъв етап от живота си има определено виждане за нея.
В леля Слава има много мъдрост, четете и попивайте!
 Hug

Аз пак съм тук, оцелях!Борбата продължава!
Наде, Вальо   bouquet

# 557
Beba днес е Света Ана, закрилница на майките, на чакащите и искащи рожба. Дано бди над тебе и блага вест да достигне до ушите ни скоро...
Всички тук ще се молим за тебе Simple Smile

Казано е в спора се ражда истината, но чия истина? И всички в Него вярваме, но по различен начин го чувстваме
Това едва ли ще се промени
По важно е, че имаме усет за Неговото присъствие
Доколо ще се запазим чисти и добри е въпрос на личен избор.

# 558
Учениците на Христос какви са били. Знаели са Стария Завет. Кумично или трагично е твойто мнение. В безната е трагедията на наште души. И ако можеш да разбереш че Отца и Сина и Светия Дух са били в едно цяло тогава ще разбереш и прераждането. А що се отнася до Леля Слава приемаше хора с друга вяра и даваше напътсвия да бъдат кратки в молитвите си. Петкан първичен търсешт правдата и истината без задни мисли с открито лице и име.

# 559
Имам въпрос към Мад  Мама. Парите бяха ли на дупчеци с коя ръка ги подаде и от къде ги извади.

# 560
Вальо, а билката коло време да се пие? Почива ли се и през колко време? Благодаря ти  bouquet

# 561
Бинито  първо търсете причината. Билката се пие четринаисет дни почива се седем се почива да се осети как деиства. И се повтара пак не повече от три месеца.

# 562
Добро утро на всички   bouquet
Днес искам да дам на всички хубаво настроение и усмивки  newsm51 smile3525 newsm51

И нищо, че е четвъртък и празник не е   food002 kaffeetrmker_2
За мнозина празник ще бъде   bouquet

# 563
  • София-в сърцата на моите деца
И аз мисля, че днес ще ми е най-прекрасният и ползотворен ден!!Не знам, но се събудих с това чувство.....  bouquet

# 564
Детцка цереблална парализа. Не е карма проблема. В потока на кръвта е затова раздвижватето помага. Съжалявам че толкова малко мога да дам. Лекарите трябва да търсът.

# 565
Вальо, благодаря за билката  bouquet
А, последния ти пост към кого беше адресиран за детската церебрална парализа?

# 566
Денят за някои беше песен, за други трудности докара той. Но кой с усмивка, кой с молитва - денят отлитна, вече сме в покой. Нощта е дълга, новините бързи, когато се събудиш бъди готов за изненада....

# 567
БНТ такси днес ме развълнува и затова писах.

# 568
Гледа го или участва?

# 569
Вальо, напиши повече. Някой с церебрална парализа ли е участвал, че нещо ме шашна с това?
Наде, много си сладка Flutter Много оптимизъм лъха от теб  bouquet
За днес- аз имах "уж" добри и чакани новини. Ама не се зарадвах много, защото когато имам алтернативи в живота (дано винаги да имам избор), считам ,че като печеля нещо не знам какво губя и като губя, не тъжа много, защото си казвам, че не знам какво печеля. Това естествено е чужда сентенция, но много ми влияе, за да поддържам баланса.

Общи условия

Активация на акаунт