Слава Севрюкова - познатият и непознат феномен

• 84 385
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Ми нали каквото ви давам, това и вие ще ми дадете
Кой оптимизъм, кой усмивка....
Вальо тази вечер е малко натъжен, но утре всичко ще е по-различно
Бинито   bouquet

# 571
Гледах по- телевизията БНТ такси и изповедта на една майка с детето си за детцка цереблална парализа и ми се дадоха тези слова. Не е карма проблема. В потока на кръвта е. Лекара или медика трябва да знае принципа на човешкия организам. Визуално да може да си престви как функционира човешкото тяло в покой- сън нормално и натоварено състояние и тогава отговор ще получи.

# 572
И аз така мисля. Освен това лекарят трябва да лекува цялото тяло плюс душата... Има такива - холистиците. Някои проблеми са както на тялото, така и на душата. Нервите също така си мисля, че предизвикват най-много проблеми. А на някои ни е толкова трудно да се освободим от тях Sad

# 573
September много си права и по-емоционалните и чувствителни хора са и по-болни, защото тяхната нервна система е толкова уязвима и крехка. И като кажат ей добрия човек си отиде, а колко лоши останаха - има истина в това

# 574
September много си права и по-емоционалните и чувствителни хора са и по-болни, защото тяхната нервна система е толкова уязвима и крехка. И като кажат ей добрия човек си отиде, а колко лоши останаха - има истина в това
Аз виждам нещата по малко по-различен начин.По-емоционалните и чувствителни хора са по-извисени духовно т.е. по-близо са до Бог.Но колкото си по-близо става и по-опасно- примерно,ако направиш някакво нарушение в сравнение с нарушението на по- неразвит духовно човек.Но това е и предизвикателството,да станеш по-силен.И за да си отиде един човек значи си плаща по закона на кармата.От тази гледна точка няма добри и лоши хора, а хора,които са нарушили божествените закони. Simple Smile

# 575
http://www.xnetbg.com/new/content/view/501/96/ Това чели ли сте го? Има файлче за издърпване.

Аз го издърпах и го прочетох....Мисля, че трябва да го прочета поне още веднъж или два пъти....дава още един поглед върху всичко, което ни заобикаля и ни се случва...има доста различия...не бих ги нарекла противоречия ...с това, което се дава като информация от други източници....незнам какво да мисля....по-скоро ще продължа препрочитам пък ще видим.

# 576
Здравейте и от мен!
Най-после успях да изчета темата. Чудесна е. Поздравления Nadia Jasem  bouquet
Книгите за Слава Севрюкова още не съм започнала, но и на тях ще им дойде редът.
Толкова много информация ме заля напоследък, че в момента трябва да освободя малко място в главата си, за да я обработя и, ако мога, да я възприема правилно.
Благодаря, че ви има, че има с кого да споделям теми, които много ме вълнуват!

# 577
Добре си дошъл Зуки  smile3529  friendship

# 578
Мад мама не отговори на моя въпрос за сънати. Що се отнася до просветения прочетох част от писаното. Отговора е в миналото Вавилон- Нерон и римската империя и накрая Фашизма с послетсвията.

# 579
В началото бе любопитсвото и изненадата, след това дойде размисъла- логиката сега е време на вярата в този форум.

# 580
Титана в това, което казваш също има истина...
Вальо има вяра, има.... нали знаеш как бавно от семе дърво пониква и плодове дава...

Какво беше казала леля Ванга: Слава си отиде без слава...., така е било за него време, но нейното име все по-често ще се споменва от знаещите и търсещите. Незнам защо по телевизията все още дремят, търсят сензации с жалки политици и разни кандидати за еднодневна слава...
Те могат много да направят и с много хора да ни срещнат нас зрителите, с хора които са я познавали, които са се докосвали до нейната светлина. И Иво Лозенски и Христо Нанев и много други, все още живи....

Промяна, движение за това дошло е време. А книгите за нея все още се четат....

Мила ми, Венето ако четеш този форум това послание към тебе го отпращам...

# 581
 Аз писах на сайта на Горещо,можете и вие - http://www.goreshto.com/index.php?TPL=2

# 582
Радита, супер Simple Smile
И аз писах, дано Венета насочи прожектора към това, което леля Слава е направила.....

# 583
Радита, супер Simple Smile
И аз писах, дано Венета насочи прожектора към това, което леля Слава е направила.....
Определено е добре да се говори за леля Слава, в национален ефир.Хората не знаят, не познават тази материя, много ще е интересно.
Прекрасен снежен ден, да ни се пречистят душите и сърцата!

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 17:59 от Beba81

# 584
И да се постоплят, тоже Hug

Беба, как сте момичето ми  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт