Слава Севрюкова - познатият и непознат феномен

• 84 382
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Наде, старая се да не падам духом.Поплаквам си, сега по телевизията в предаването на Карбовски разказват за една жена с много деца и благородно и завиждам Embarassed
А, колко хубава щеше да е Коледа.......

# 586
Веднага отивам там да гледам....
Но преди да съм видяла каквото и да било ще кажа, не е геройство да родиш много деца, а да ги отгледаш...

# 587
На медиите това им е работата - да показват, колкото се може повече бедствени картини, за да промиват мозъците на хората, да ги правят уязвими и плашливи, защото така се управлява народа по-лесно. Иначе с толкова много феномени, благородни и светли хора може да се напълни информационното пространство. Всеки ден по 5 минути след новините може да се повдига духът на българина с истории за значими личности, допринесли за духовното извисяване на българина, допринесли за това да ни признава и света. Иначе не ми харесва "Горещо" с разни гадателки, врачки и пр. - не гледам тези предавания.
Иначе за тази с 22-те деца, четох анонса на предаването в нета. Е, това е #Crazy нямам думи. Жалко, че децата страдат с такива родители. Били живеели в ужасни условия Sick

# 588
Binito  в "Горещо" може да е началото, защото е гледаемо... иначе ще мине между капките незабелязано
По БНТ има например много стойностни предавания, но хората гледат основно БТВ и Нова

За "майката - героиня" изгледах го, Беба добре че анонсира. Аз затова казах, не е геройство да ги родиш, а да ги отгледаш. По-скоро ми беше жал за осакатения живот на тези 15 деца, които са край нея, защото другите доколкото разбрай са оставени за осиновяване в домовете. България има нужда от млади хора, от повече раждаемост, но това не е стока да се говори за количество, а качество, тоест да има образовани и добре възпитани млади хора. Но това е друга тема.... жалко, жалко и за това най-малкото дете...

# 589
Тъжните детцки очи никому не са желани. Отлита вярата в доброто в утрешния ден. Но след Зимата идва Пролетта с надежда очаквана е тя. Любовта със детето идва. Леля Слава жадуваше дете да има кръв и плът от нея. И ето приказка една Приятелите свои решил да провери. Когато казал че убил човек и помощ  иска. Единия тихо казал женами е болна а другите го смъмрили по кое време на нощтае. Тогава отишал при брат си и той скокнал и казал дай да го заровим. И отишли в домът му на богата софра. Божи Дар е духа който е във всеки един от нас

# 590
Вальо провокира ме да напиша нещо дето от няколко дни го мисля:

За раждането и за смъртта и за това колко всъщност са еднакви двата процеса. Ние не знаем дали смъртта е началото или раждането е края, защото в момента сме от тази страна. Но жената девет месеца носи плода и с болка за нея и с болка за бебето те се откъсват един от друг. Ние не знаем за болката на детето защото то няма как да каже... но болка има
Смъртта е пак откъсване, но този път духа се откъсва от тялото и болката има и за тялото и за духа, така както е при раждането. И девет месеца след тази раздяла духа е наоколо. Не приемам, че е само 40 дена, вероятно това е етап, но трябва логически да има закономерност с деветте месеца преди раждането...
Защо обаче се страхуваме от смъртта? Аз мисля, че по-скоро старостта е страшна, времето когато не си толкова активен и най-вече атрактивен Simple Smile

# 591
Бенито е права че няма или почти смислени предавания в БТВ и НОВА. Маниполацията е тотална почва от сутринта а дали в ГОРЕЩО не знам мисля че, отвън ще дойде извесноста. Преди години в предаване с Кубрат Томов го попитах защо нищо не се споменава за Слава Севрюкова и той обеща. Доколкото си спомням той е претседател на сдружение по Парапсихология. Какво му пречи не знамно минаха близо десет години.

# 592
Има една мисъл от "Мъдростта на вековете" - "Не е страшна смъртта, а пътят към нея" ...
А бъдете сигурни, че никой няма да каже нищо за леля Слава, защото тя не е доходоносен продукт за ТВ - ако намерите някой алтруист да плати предаването, тогава. Още повече, че много лесно "материално обсебените" зрители и собтственици на ТВ ще обвинят че всичко е шарлатанство и измислица и няма как да се обори само с живи свидетели... хората нямат вяра! Още повече "величия" като Кубрат - сега е момента да блесне с познанията придобити от нея! Жалка история!

# 593
Вярвам в Бог.
Не я познавам тази жена, сега разбрах, че нямам и шанс.

# 594
Надя тепърва предстоят битки и не са опасни тези които са директни а тези които искат да те подведат. Затова подлагаи на тест всеки имен и себеси за да стигнем до истината. Времената са такива докато се развива техническия прогрес. Но краят му се вижда.И всеки започва да си задава въпроса как защо и този ли е пътя. Това ли е живота който искаме и тас Земя. Времето за нас е дълго но как е там не знам. Във вечноста е нашата съдба. Слава Севрюкова.

# 595
Вальо аз себе си тествам от 20 години насам, винаги имам съмнение за това, което знам и мога. Това са нормални неща. Сигурно и леля Слава понякога се е питала дали или....

Това, което искам да се знае за нея е информацията, която и е била дадена.... макар че много хора, вече са я употребили от свое име, себе си на първо място са сложили. То значение няма дадено е за да се знае, за да има полза. В борбата кой е първи и кой е по по най може да се изгубят важни и ценни за хората неща

За да не ровя излишно кажи ми нейните рожденна дата и деня, в който си е отишла. Ще ми се да се съберем на някой ден в София заради нея. И всеки, който има желание за това  Hug

# 596
Леля Слава е родена на 2.12.1905г. шегуваше се че по паспорт е една а по кръщелно друга година. Отиде си от този свят на 10.04.1991г. сутринта. Ще се радвам да се съберем пролетта.

# 597
Беба няма как да поемеш болката на всички, колкото и да си емоционална, колкото и да си чувствителна
Понякога с думи можеш да промениш към добро живота на един човек, а друг път с пари да провалиш живота на други

Сега е важното на себе си опора и надежда да бъдеш, защото аз казах преди време в края на ноември: "Едно дете света ще изуми, очаквайте оттам послание"
На теб възложена е таз задача. Така, че се стегни и силна бъди, а душата ти нека щедра си остане...

За срещата Вальо, огромно "За". Време ще бъде на гроба да се отиде и камъка да се докосне
за тези, които имат вяра за това
Няма тържество да правим, това ще бъде среща на духа...
Аз мисля много неща дотогава ще са променени и неслучайно събота ще е това. А още в петък мнозина ще са благословени...

# 598
Наде, как успяваш да ме караш да настръхвам, не знам! Благодаря ти, че мислиш за мен   bouquet Много хубав човек си, да знаеш!
Вальо е тъжен нещо напоследък.Така  ми звучи!

Няма тържество да правим, това ще бъде среща на духа...
На драго сърце ще дойда, леля Слава ще бъде щастлива, че ни обединява.А къде е положено тялото, в кой край на родината.Може и да сте писали, но съм се отнесла  Embarassed

# 599
 В София мисля,че беше,понякога направо изпадам в депресия,защо хората станахме толкова злобни,тъжно ми е   Tired

Общи условия

Активация на акаунт