Слава Севрюкова - познатият и непознат феномен

• 84 367
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Beba, Radita само усмивки, всичко ще се нареди
Леля Слава е погребана в гробището на Бакърена фабрика, не го знам къде е, но ще го намеря. И аз път ще направя, но тя вижте колко пътечки отвори за всеки един от нас от душата си светлина ни даде...
Така, че ще се видим живот и здраве... Дървета цъфнали ще има и пролетни цветя...

Радита, ти защо така момиче, а дай почивка на сърцето и в детството си тази вечер се върни
Оттам енергия ще вземеш и блага дума от една жена
До утре ще си променена и осветлена отвътре, като утринна звезда Simple Smile
 Hug

# 601
Radita , и аз страдах много от това, но сега мисля, че е вид катарзис, пречистване.Ще минем през най-нисшите човешки страсти, докато открием любовта помежду си!

# 602
 newsm51 обичам ви!

# 603
и йоще и йоще  Praynig Praynig Praynig

# 604
  • София-в сърцата на моите деца
Радвам се ,че сте тука и ми давате толкова енергия, от която неистово се нуждая в момента!! Praynig

# 605
Диди, какъв е момента? Пред Коледа ТИ казваш стават чудеса,
защо тогава в твойто чудо нямаш вяра?   Peace

# 606
това към Вальо 1958 - Парите не помня да са имали дупчици, но бяха много стари и тънки като пергамент - пожълтели...извадих ги от портмоне, което имам, но по принцип не ползвам, подадох ги с дясната си ръка... (съжалявам, но днес видях въпроса ти относно съня...)

# 607
Иво Лозенски ще мълчи докато леля Слава не му каже да говори. Не всичко трябва да се знае и не всичко е у него. Има промени, неизчистени неща.

# 608
 Изпаднала съм си в Сатурновата дупка, Mr. Green но скоро ще я прескоча и пак ще съм си същата позитивна личност!! Имах страхотно напрежение в работата и въпреки всичките ми афирмации..., ми "рухна" имунната система...
Успях да се овладея и.....надявам се да се оправя! Благо Даря , че поне с мисли ме подкрепяте !! Знам, че всичко ще се подреди ,както е най-добре за мене, но от време на време онова малко "червейче"  минава на бегом и аз бързо го fight bambam  

# 609
didiela ,  с теб сме, момиче.Не се отчайвай!Не я мисли тази работа преди празниците, пази си здравето.Тя, работата е второстепенна-поне за мен  Embarassed

# 610
Beba81 ,   bouquet    bouquet  bouquet Heart Eyes Hug

# 611
Мад Мама Парите или кода който е поставен в нас самите е подобен на пергамент. Затова зададах този въпрос. Прочетах част от писанията на просветения и тръпки ме побиха. Кой е той. Надя какво друго каза Иво Лозенски съвети и напътсвия. Последния пост който писах как го тълкува.

# 612
Вальо с Иво Лозенски не съм говорила.... Мисля, че разбираш....

# 613
Четох и аз малко от писанията уж на просветения. Не съм ги дочела, много са. Има доста мнения в посочения форум в линка на хора, занимаващи се с тази материя. Според голяма част от тях това може да е нагласено и всъщност този диалог вече не съществува в оригиналния си форум на английски. Препредава се така с линкове. Надали ако този Просветения споделя, ще иска да му се затрият споделянията. Че, човечеството ги е чакало 2000 години! Надали е истина всичко това. Поне според мен, група хора са се опитали да дадат отговори на хилядите въпроси от света, в който живеем, по един нерационален начин, начин по който може евентуално и да им се вържат хората. Има доста истини, всички ги знаем, но има някои странни неща. Пак казвам не съм изчела всичко.
И все пак, след много, много години според леля Слава ние ще сме просто една енергия - разум.
Затова и днес си казах, че се оставям на Космическия разум - той да ме направлява. И аз си имам моите битки, но днес си казах, че трябва да оставя нещата сами да се нагласят. Края на годината е и аз се поуморих малко Wink
Друго съм забелязала: много чест ознам неща ,които няма от къде да знам. В смисъл неща, касаещи настоящето. Знам неща за разни организации, фондове, традиции, психологии на хората и пр., за които никога не съм чела. Обяснявам си го с този поток от информация, който тече в пространството. Преди 1 месец споделих с едни хора, че съм против естествените елхи и че примера трябва да започне от Общината. Вместо да отсичат здраво дърво на десетки години, което може да живее още поне толкова, да вземат да направят една висока изкуствена елха, която ако щат да се конкурира със статуята на Свободата, ако щат със статуята на Исус Христос в Бразилия, такава да бъде, че да се вижда от далече и от кварталите дори. След няколко седмици прочетох, че точно май в Бразилия са направили първата такава елха. А, аз си мислех, че имам оригинална идея Mr. Green Просто съм "прихванала" от другия канал идеята Mr. Green
Иначе темата за леля Слава ме срещна с невероятни хора, като вас  bouquet Освен това ме срещна отново с една моя стара приятелка, с която от поне 3 години не сме се засичали тук в нета. Как точно в тази тема я засякох newsm78 Наистина странно съвпадение, че точно тук е решила да пише Мадмама Wink Радвам се, че те засякох след толкова много време Hug
Вальо, Наде, да сме живи и здрави на пролет ще се радвам да се видим тук в София, както и с другите виртуални приятели от тази тема.
Беба, късмет Hug

# 614
А в нашия град от край време има две големи естествени елхи пред общината, високи до 6-7 етаж и си ги украсяваме всяка година, без  да се налага да ги сечем отнякъде или да слагаме изкуствена!
А с жена ми поне вденъж на ден се хващаме, че искаме да кажем или мислим за едно и също нещо, различно от темата на разговора ни, така че...

Общи условия

Активация на акаунт