Слава Севрюкова - познатият и непознат феномен

• 84 366
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Така нареченият посветен изказва полуистини, поради това изпада в редица противоречия.Избрал си е една сфера от въпроси, на които да дава отговори.
Има някои психични заболявания, при които астралното тяло и Аз-ът не се свързват правилно с физическото и етерното тяло.Това дава възможност за получаване на вътрешни откровения, но не е задължително болният да може да ги тълкува правилно.
Е, прочел е и нещо, но доста се е объркал в обясненията си.

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 02:50 от ralica101

# 616
notar, Binito вие докосвате материята за сродните души......   bouquet Всеки има такива, но не всеки ги намира. Но се търсят една друга, защото имат общо минало и искат в настоящето да се докоснат...

# 617
..... Наистина странно съвпадение, че точно тук е решила да пише Мадмама Wink Радвам се, че те засякох след толкова много време Hug

Binito  Hug...и аз се радвам да те видя отново, аз съм от хората които повече четат, отколкото пишат...може би защото не мисля, че има какво толкова да напиша...както казваш и ти повечето неща са вече така или иначе казани, измислени, направени.... от нас зависи как ще ги тълкуваме, как ще отсяваме и подреждаме своята истина. Нямам и много време....то сякаш никога не стига...

Вальо 1958 - нямам идея за пергамента, тогава не изглеждаше важно....по-силен и интересен беше момента с появата на луните.

....както и да е

# 618
Така нареченият посветен изказва полуистини, поради това изпада в редица противоречия.Избрал си е една сфера от въпроси, на които да дава отговори.
Има някои психични заболявания, при които астралното тяло и Аз-ът не се свързват правилно с физическото и етерното тяло.Това дава възможност за получаване на вътрешни откровения, но не е задължително болният да може да ги тълкува правилно.
Е, прочел е и нещо, но доста се е объркал в обясненията си.

Чесно казано и на мен така ми се стори....малко шизофренично Simple Smile...

# 619
Относно "Посветения".. Не знам защо решиха, че е ужасно начетен, че отговаря на въпроси от физика, метафизика и т.н. науки.. Аз видях единствено завоалираните му отговори, все уклончиви, все намекващи нещо, незнайно какво.. Т.е. горе-долу хванах някаква нишка, но на много места беше разпокъсана. Опитал се е да ни насочи в някаква посока. Опитал се е да ни каже това-онова. Но не ми хареса едно като цяло: отрича абсолютно всичко и всички. Примерно президентите на САЩ, Христос във вида, в който го "познаваме", много други известни личности също. От отговорите му прецедих следното: че ние ама абсолютно нищичко не знаем. Че всичките тия известни личности са всъщност марионетки, управлявани от няколко фамилии например (някаква велика конспирация демек). На мен ми е чудно обаче как така за хилядолетия абсолютно никаква информация не е изтекла от никъде, от никого (според Посветения) и всичко, което знаем, е лъжа. Не мога да се съглася. Не е възможно поне някои неща да не са ни били посочени, казани. Или, както той казва, ако трябва да отсяваме житото от плявата, дали и в това има конспирация - всичко да е замазано с всякакви произведения (книги, записи, рисунки, хорски изказвания) толкова умело, че ние сега да сме тотално объркани. Прекалено сложно ми се струва. А той казва, че истината е под носа ни, толкова било елементарно. Интересно.

# 620
И на мен доста често ми се е случвало да казвам нещо, което някой близък е мислил. Дори понякога се притеснявам от факта, че знам какво мисли някой човек, а ми казва съвсем различно. Това много ме ядосва. Но както и да е... 

Бинито.. а ти освен, че имаш телепатични умения, явно имаш и уменията за ченелинг. Аз скоро разбрах какво е това и за тези, които не знаят пращам следното :

"Ченелинг е способ на комуникация с всякакъв вид съзнание, което не се намира в човешкото тяло. На такова съзнание може да се даде възможност да се общува чрез - ченелера или "канала"

Чанелинг става с помоща на висши центрове на нашето тяло, които при повечето хора бездействат, но могат да се развият чрез определени духовни практики. Вишите центрове това са такива части от нас, които могат да възприемат вселенска любов, истина и кинетическа енергия. Те са подобни на радио, които могат да се настроят на сьщността, която иска да предаде информацията. Обикновено първият сигнал става с помоща на седмата чакра (сахасрара). При словесен ченелинг сигнала след това стимулира шестата чакра (третото око) и мозъка за да подбере в подсъзнанието подходящи думи. При ченелинг думите могат да бъдат подбирани както от същността така и от самия канал, обаче повечето пьти те се съгласуват, но самия канал възприема думите на сьщността като собствени.

Учителите от вишите планове разкриват информацията постепено, по спиралата, а не моментално анализират ситуацията.

Някои хора осъществяват ченелинг без да знаят затова. При тях се появява мисъл, която не е съвсем тяхна. Това обеснява защо различни хора в различни страни могат да създадът едно и също. Сьщноста може да работи с няколко хора едновременно

Добре е ние да подържаме здрава вяра в тайното. Аз не казвам сляпо да вярваме - става дума просто да осъзнаеме безграничния живот и безграничното познание... (Шеперд Худвин - Пътешествието на вашата душа и учението на Михаил)"

Както е писано в тази публикация, понякога хората го правят несъзнателно. И на мен ми се е случвало, абсолютно несъзнателно и без каквато и да била цел да знам нещо, без да съм чела за него. Сякаш информацията е заложена в мен и дори и да не мога да си го обясня, знам, че е така.

По отношение на Просветения, и на мен мнооооооооого от нещата ми се струват доста неверни. Просто го знам...

Що се отнася до леля Слава, идеята за събиране и посещение на гроба й ми се струва много добра. Така, че и аз бих искала да се включа като решите да ходите.

МадМама
, и аз предпочитам повече да чета и да попивам Simple Smile  Peace
Трябва да пусна съпруга ми в тази тема, защото той има доста неща, които да пише Simple Smile Има невероятни теории... Явно и той осъществява някаква форма на ченелинг. Веднъж ме държа будна до 4 сутринта, за да сподели нещо, което го е просветлило Simple Smile Накрая не можах да издържа и реших да му кажа, че колкото и да ми е интересно, ми се спи Simple Smile

Беба, като чета твоите постове и ми става много драго на сърцето. Незнам защо.
Не се тревожи, един ден ще имаш детенце- прекрасно и духовно просветено. Просто трябва да дойде подходящия момент, в който детенцето да се появи.
Аз и съпруга ми правихме година и повече опити... И най-  накрая се получи Simple Smile Детенцето ни беше заченато по Коледа миналата година и се роди на 9 Септември 2009.
Избра си името( аз и съпруга ми сънувахме в една и съща вечер това име), избра си датата, а на мен ми се яви на сън преди около месец, за да ми каже защо ни е избрала за родители и защо е решила да се прероди в нашето семейство  Heart Eyes
Мисли позитивно и имай вяра.. Всичко ще се нареди по най- добрия начин с времето си...

И аз гледах предаването на Карбовски за жената с 22-те деца. Аз лично смятам, че човек трябва да подхожда отговорно към децата си и да има толкова, на колкото може да обърне внимание, да възпита и да даде любов. В противен случай децата страдат.

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 15:29 от Gorska_Kitka

# 621
Горска Китка, много хубаво написано   bouquet

# 622
Надя, благодаря за хубавите думи  Hug Много ми е приятно да контактувам с такива прекрасни хора като Вас...
А като се замисля, има още бая хляб да изям докато те стигна : Wink ( по повод писанията ) Simple Smile

# 623
Тука всеки е на някакво ниво, не е като на състезание. Един с едно, а друг с друго
по-важно е да се допълваме  Hug
Не сме случайно тук и даже тези, които ни четат въпрос на време е да пишат
по принципа на доминото светлината се разпространява....
Но мислите ни отдавна са вплетени в едно...  Heart Eyes

# 624
Тука всеки е на някакво ниво, не е като на състезание. Един с едно, а друг с друго
по-важно е да се допълваме  Hug
Не сме случайно тук и даже тези, които ни четат въпрос на време е да пишат
по принципа на доминото светлината се разпространява....
Но мислите ни отдавна са вплетени в едно...  Heart Eyes

Много хубаво казано.. Винаги намираш точните думи  Hug

# 625
Аз в тази тема намирам истинско спокойствие и мир за душата си.Всички са позитивни и мили, сякаш духовният свят, за който говорим тук се материализира.
По-просто казано-хубаво ми е в темата.И се радвам, че все повече хора започват да се вклюват.
Gorska_Kitka , разказът за детенцето ти ме изуми.Говориш много увлекателно, благодаря за утехата  Hug
А за ченелинга да разкажа нещо: С мъжа ми се чуваме всеки ден по няколко пъти.Винаги щом се сетя за него и взема телефона, той започва да звъни в същия момент.Направо ме изумява- а той казва, че имал видения  Wink
Явно наистина се допълваме и имаме връзка на по-високо ниво.С майка ми също.
Не искам да оставяме темата в забвение, пишете, каквото ви идва на душата.Не е случайно,че се срещаме именно тук.Много положителна енергия лъха!
Наде, откакто си сложи снимка, се чудя, къде съм те срещала.Имам усещане, че те познавам!А може и да е спомен от минал живот   bouquet

# 626
Beba ако не сме се виждали под липите, то в някой преден наш живот
Аз ще изчакам да те видя, но с рожбата ти на ръце
Търпелива съм, сега не бързам Simple Smile

# 627
Добра вечер. Малко тъжен малко уморен но ето искрица грейна в мен. Много се радвам че придобивате дарби търсите и ви се дава. Силата на мисълта насочена правилно дава резултат. Испитания ще следват да укрепът духа. Споделяйте и търсете истината. Нима не сте достойни да напишете утрешния - бъдещия век. Духовноста нека не спаси и извиси.

# 628
Горска китка, благодаря ти за ориентира! Знаех за информационния поток, който съществува около нас - все нещо съм попрочела някога, но не знаех, че така му се казва- ченелинг. И да, при мен е неосъзнато - просто проблясване на идеи и мисли, които няма от къде да ми хрумнат.
А, също не е ли подобно, само че на физическо ниво това -  да се повлияе нещо си от действие на друго нещо, на другия край на света - като "ефекта на пеперудата". Някакви потоци, но на физическо ниво вече newsm78
Нека и мъжа ти да сподели за неговия опит Wink
А, като бях малка - на около 5-6 години, не повече, защото това става, когато живеехме при баба ми и дядо ми ( на 6 годинки и малко се преместихме с нашите да живеем сами), много обичах да рисува палми, морета, подобия на маймуни Laughing, корабчета и пр. Просто някаква моментна мания имах на тази тема. Абе, поглеждайки към аватара ми, май не е моментна Laughing Веднъж реших да дам име на поредния остров с маймуна на палмата. Името ми дойде от палма и започнах да сричам, докато нацеля "Панама". Така и го написах - доста грозничко и разкрачено. На тази възраст единствено ми даваха да гледам "Сънчо". То и в тези години - 80-81 г. нямаше друго за децата, но пък и новини не помня да са гледали нашите освен май веднъж в седмицата, което на мен не ми беше позволено. Много от рисунките си пазех до преди няколко години, т.е. до преди да се изнеса от нас и да заживея отделно от нашите. И специално за тогава, когато дадох името на острова си - спомням си как седях и беше вечер, баба ми готвеше, а си седях на мястото на масата, рисувах и мъдрех имена, докато нацеля това. Много уютна и топла атмосфера. Наистина много обичах да рисувам. Бях левичарка изцяло, но ме превъзпитаха "успешно" да пиша и рисувам с дясната ръка.
Сега пък то се е предало на сина ми и той много обича да рисува и успешно се справя с лявата си ръка. Оставили сме го да си се развива, както иска, защото мен много ме тормозеше основно баща ми за тази лява ръка.
Вальо, а ти сподели защо си тъжен и уморен, ако разбира се не е лично Peace

# 629
Binito - чрез регресия може да се види какво е било в предишен живот.

Общи условия

Активация на акаунт