Слава Севрюкова - познатият и непознат феномен

• 86 198
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
Valio_1958,това за клетвите не го вярвам.По_скоро зву4и като у4еното по история навремето,когато целта след урока бе ние да ги прокълнем.
В4ера 4етох пак за тях,намирам много интересни неща.Не са успели да осъществят мисията си на българска територия,затова пък доста тайни общества по света произлизат от тя и осъществяват техните мисии на Земята.

# 361
Марица защо са тайни. Подобна секта в България има същите деяния. И то върху малко дете. Единия изпълнител е местен с ниско чело в Рила Планина а другия е господара. Олицетворение на злото. Помисли ли са какво и е на майката.Ще ви разкажа една случка със Леля Слава . Рабатила в Тъкачна  Фабрика в Княжево. Нейна колежка постоянно е тормозила дълго време. Един ден Космическия разум и казал чадо ще и пратим напъс. Той наказва там където най ще те заболи.

# 362
Вальо случката не е май цялата  newsm78 трудно ти е с писането виждам  Rolling Eyes
От думите ти изглежда, че богомилите са нещо лошо или аз те разбирам неправилно?

# 363
Вальо,ужасно е,ужасно!Един ден ще си ожънат нивата бъди сигурен.
Но...това са някакви сатанински групировки.Какво общо имат с Богомилите и тяхното дело?

# 364
Вальо случката не е май цялата  newsm78 трудно ти е с писането виждам  Rolling Eyes
От думите ти изглежда, че богомилите са нещо лошо или аз те разбирам неправилно?
  Хъм,и аз така разбирам от написаното  newsm78 ,а не бяха ли те нещо добро,оточни се!

# 365
И още един хубав повод да ми се насълзят очите от българското Simple Smile

http://www.vbox7.com/play:dd0d2d7a

# 366
Учението е с више но последовате са нисши.Не исках да ве натъжавам но всеки ще отговаря според делата си.

# 367
Трудто ми е но ще напиша  защо Леля Слава напуска Братсвото.

# 368
Вальо,тъжно е и още как.
Аз именно за у4ението говорех,но жалко 4е такива индивиди се прикриват зад тяхното дело,за да го мърсят и използват за такива ужасни цели.
За богумилите напоследък все пове4е ми се слу4ва да 4ета.Оказа се,4е най_близка до моите представи за сътворението на света,какъв е нрава на 4овека,от какво е произлезнал той и на кого принадлежи е тяхната теза.Много съм 4ела на тази тема,но написаното от тях дава най_логи4ен отговор защо света е такъв и хората не прогресират.

# 369
Марица не знам дали ще ме разбереш. Аз неги приемам защото в гоненията срещу тях те казват анатема. А Христос прости им те не знаят какво вършат. И един светъл дух като бъде поруган, наказанието е голямо това е знаел Поп Богомил. Логически учението е Извисено - правда истина и любов.

# 370
    Вальо   Hug
преди време зададе въпрос: кой............  Simple Smile

# 371
Вальо,разбрах какво каза.
Наказанието колко ще се изплаща?
Пиши още,моля те!
4етейки за тях,за онези дале4ни времена,не за сегашните,разли4ните автори дават разли4на информация.

# 372
Мария уточни кой въпрос. Част от кармата много малка трябва да е изживеем. Не е толкова страшно. Напътствията  на Леля Слава бъдете добри и търсете Светлината

# 373
Вальо това с добротата е много сложно. Правиш добро, за едни е добро, за други не... как да знаеш дали когато правиш добро някому, не го объркваш повече или не му създаваш повече проблеми
За да направиш добро сигурно трябва и да ти е поискано... и пак не е сигурно, че доволен ще остани този, комуто си помогнал...
За светлината, всеки я усеща по различен начин. Има хора и в тъмата им е светло...

# 374
Надя пожелавам ти лек път и Космическия разум да бъде над теб. Когато Леля Слава е била в братсвото отива на гости в Швеция. Две българки едната законно а другата емигранка. И двете от братсвото. Едната толкова и завиждала, и не пожелала Леля Слава да покаже дарбата си.

Общи условия

Активация на акаунт