Какво се случи с моите чувства?

• 1 030
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте скъпи мамчета!Аз съм момиче на 18год,а приятеля ми е на 20.Заедно сме от 2год. и половина.Аз съм много ревнива..а той не е ревнив ..или поне това ми показваше до снощи.Писна ми да го следя,непрекъснато да се интересувам с коя и какво си пише в скайп а след това да не се храня и да се измъчвам защо прави така какво не му давам.То не беше една,не бяха две..все ми казва,че ще се промени..е добре!Нещо в мен се пречупи ,когато го видях с поредната поредната.Аз се промених.Спрях да се интересувам от това какво прави с коя си пише,какво си пише..държах се студено.Дори той забеляза промяната,и беше мноого мил с мен.Снощи имаше концерт и свириха български групи.И двамата познаваме един музикант,който още от преди си ми харесваше,а снощи искрено му се кефих,изобщо не скрих,че имам интерес към него ,и че ми харесва.А приятелят ми се разсърди..Снощи ми каза,че не е очаквал такова поведение от мен,и че искал да се разделим за известно време.Момичета ето тук не знам какво да правя..до преди седмица мислих,че ми е омръзнал вече, и че с връзката ни е свършено,понеже аз не мога да търпя флиртаджийските му истории вечно.Само чаках момента,когато ще ми каже ,че иска да се разделим и всичко да приключи.Но от снощи се чувствам странно..от една страна все още изпитвам чувства към него..но от друга нямам сили вече,не желая да го следя и да се интересувам с коя е и какво прави..аз просто му нямам доверие - и не бих могла.Искам съвет от вас..да сложа ли край на тази връзка?Според мен няма накъде повече cry ..вие като по-опитни какво ще ме посъветвате  cry no
Другото,което искам да ви попитам е -  възможно ли е след толкова лъжи чувствата от моя страна да са изчезнали?Този въпрос ме измъчва от както го хванах със поредната..и ако са изчезнали защо още се интересувам от него,и ме боли  #Cussing outCry

# 1
Кажи му да се гръмне,а ти вмъкни разнообразие в живота си.Като за начало започни с музиканта.Боже мой,има толкова много мъже.

# 2
  • у нас
Кажи му да се гръмне,а ти вмъкни разнообразие в живота си.Като за начало започни с музиканта.Боже мой,има толкова много мъже.
Peace

покажи му че няма да си тази, която ще стои и ще го търпи  Naughty

# 3
Разбира се,че има много.Но мисля,че още не съм готова за нова връзка..май ще е добре да остана сама за известно време.

# 4
  • у нас

Цитат
"Най-лошата болест е нещастната любов, а най-доброто лекарство - новата любов..."

# 5
  • София
Бий му шута. Какво значи да останеш сама -да не си но 60 години.....На твоята възраст не е фатално да си сам за известно време - най-много да разбереш колко време си изгубила в глупости Peace

# 6
  • Galaxy 13197853088
слушай старите кучета

# 7
Оо, не го мисли, ти си само на 18. Тепърва ти предстоят много прятни изживявания и ще срещаш интересни хора.

Не се занимавай с него.

# 8
  • out of space
Най-важното е да се държиш с достойнство.
Никакво внимание на "мислещия", повече внимание към музиканта. Паралелно с развититето на нещата- ще решиш какво искаш и какво ще правиш. Изобщо не го мисли толкоз, всичко ще се нареди- просто се забавлявай!

# 9
  • Най-красивата страна
Той не те заслужава разкарай го Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт