Заплашват ме заради плачещите бебета?!

• 5 728
  • 67
  •   1
Отговори
Още не мога да повярвам!
Получих анонимна бележка явно от някой съсед,че ако се продължавало с шума и пищящите деца,са щели да ни изгонят чрез полицията?!
Честно казано май трябваше да не обръщам внимание на подобна груба,че и анонимна заплаха,но
просто не мога да приема,че е възможно и че има такива хора Rolling Eyes
Близнаците са наистина ревливи бебета,гледам си ги сама и максимално се старая да им обръщам внимание.Освен това през нощта не плачат почти никога,та да смущават нечий сън!

# 1
не знам, ама тоя или не е добре с нервите, или наистина децата ти се скъсват от рев и се е побъркал вече.

# 2
Ами то нали аз първа бих се побъркала,ако наистина се скъсваха от рев Wink

# 3
Е, не..... Това да не е някаква груба шега  moresmile. Почерка да не е детски.
Ако - не - човека е за съжаление или за лудницата.

# 4
Близнаците ако са малко по големи в една стая се будят един друг.  За това ги разделихме като бяха около 2 годишни защото едното будеше другото и си припяваха и двамата във два гласа. Разбира се не се оставаха на мира да си починат и не ги интересуваше колко е часа, ако имаш възможност ги раздели и е по добре за тях.
Относно анонимната бележка пълна глупост не обръщай внимание и без това си натоварена максимално.

# 5
Ами то нали аз първа бих се побъркала,ако наистина се скъсваха от рев Wink

не би Wink даваха един филм по дискавъри за човешкото тяло май беше на ББС .. от тази поредица.
та, там казаха, че плачът на едно бебе се равнява като стрес и интензитет на шума, който вдига една от
тези машини, които разбиват асфлата. като дразнение в/у сетивата ти. И е така непоносимо нарочно - бебето няма
друг начин да комуникира и да е сигурно, че ще му се отговори майка му.
така че чисто физически абсолютно  е ясно защо съседът ти се е побъркал.

# 6
А можеш да сложиш "анонимна" бележка на собствената си врата с пожелания на комшиите за здрави нерви и добри връзки с полицията за всички предстоящи тропаници, шумотевици и купони, които близнаците ще им спретнат.  Wink
Само да не се обидят толерантите съседи...

# 7
Някои май наистина нямат представа колко много се чува в един блок и колко дразнещ може да бъде ревът на не едно, ами и на две деца.
Защо трябва да се съобразяваме, че не трябва да се слуша силно музика, да не се вдига шум при дом.събирания, да си укротяваме дом.любимци, а същото това нещо не важи за малките деца?
Това, че един родител не може да се разбере с децата си, не означава, че трябва да тормозят и комшиите.
Мен едно такова ме тормози цяло лято през отпуската и ме събуждаше всяка сутрин преди 7ч., а виковете на откачената му майка сигурно и през 3 блока събуждаха народа.
Ние тормозените от деца нямаме ли право да се оплачем?

# 8
  • Пловдив
В случая обаче става въпрос за бебета на 3 месеца,ако правилно разчитам лентичката в подписа на майката.Много ми е интересно как ще обясните на тези бебета да не плачат

# 9
чакай сега, бебетата са на 3 месеца ... какви разбирателства те гонят?

# 10
Ами не нямате право ,особенно когато се касае за бебета и деца до 3-4 години.От крясъците на майките да ,но от бебета я стига...продават тапи за уши. Имате ли деца? Ако имате бихте разбрали,ако не ..все едно да ви говоря колко е вкусен шоколада а вие да сте диабетик.

# 11
Еми да се запушат устите им ли ? Напиши си една бележка на вратата, на който му пречат децата, да събере пари и да ви прати на курорт, докато се поусмирят!(Това е майтап)  Това със сигурност е някой пенсионер, те по принцип се дразнят от всякакви шумове.  Така е по блоковете.
 Пък и те са още малки как да се разбере майката с тях, бе жена?
Това, че един родител не може да се разбере с децата си, не означава, че трябва да тормозят и комшиите.
Идете да помогнете вместо да се оплаквате.

# 12
  • на правилното място, в точното време
Някои май наистина нямат представа колко много се чува в един блок и колко дразнещ може да бъде ревът на не едно, ами и на две деца.
Защо трябва да се съобразяваме, че не трябва да се слуша силно музика, да не се вдига шум при дом.събирания, да си укротяваме дом.любимци, а същото това нещо не важи за малките деца?
Мен едно такова ме тормози цяло лято през отпуската и ме събуждаше всяка сутрин преди 7ч., а виковете на откачената му майка сигурно и през 3 блока събуждаха народа.
Ние тормозените от деца нямаме ли право да се оплачем?

Shocked Shocked Ти със зашита уста да не си се родил/а.  Явно деца нямаш и не смяташ да имаш. А и пази Боже да имаш, а са ревнали , а си ги предал/а на полицията за нарушаване на обществения ред. Какъв болен мозък трябва да си помисли това  #Crazy

# 13
Чува се ужасно много в блоковете и е точно толкова неприятно за комшиите. То аз от мойто си се дразнех, какво остава от чуждо  Joy Обаче това е живота-не можеш да из затвориш устите на децата, мъчиш се да ги успокоиш колкото е възможно и това е.
Не обръщай внимание на подобни писма, никой нищо не може да ви направи.

# 14
Не могат да ти направят нищо - от полицията ще им теглят една яка майна, те да не са луди да се занимават с такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт