Заплашват ме заради плачещите бебета?!

• 5 738
  • 67
  •   1
Отговори
# 15
В случая обаче става въпрос за бебета на 3 месеца,ако правилно разчитам лентичката в подписа на майката.Много ми е интересно как ще обясните на тези бебета да не плачат

А как ще обясниш на едно куче да не лае, защото ще събуди детето на съседите? Има си начини, а на който не му иде отръки, да си вика помощник, а не да тормози хората.
Явно тоя комшия/комшийка е потърпял 3 месеца и вече не може.
Сега деца, деца, ама някой ако е нощна смяна и не може и през деня да си почива от тях, какво-да вземе да се гръмне ли.Или да се изнесе на хотел, за да може да си почине?

# 16
130013 може би наистина няма дечица,а подозирам и че авторът на бележката няма...
Не става въпрос за това,че бебешкият плач дразни-ясно е,че дразни,по причините,които 10cent's съвсем точно е описала.
Но чак с полиция да се заплашва,направо се втрещих...
 Rolling Eyes

Благодаря на всички,изразили разбиране  Hug

# 17
Това, че един родител не може да се разбере с децата си, не означава, че трябва да тормозят и комшиите.

Това са бебета, може да има причина да плачат. А може и да не плачат повече от всяко друго бебе  - но са 2. Приятно или не , съседите трябва да проявят разбиране. Не говорим за пиянски свади все пак.
И хайде да не сравняваме децата с кучета и котки , ако може.

# 18
ФЕЙщица, имам дете и съм се съобразявала с хората около нас.Никога не съм си мислила, че някой трябва да се съобразява с него.
Едно е детето да ревне и да го успокоиш, съвсем друго да го оставиш да реве много време(както е сигурно в случая, щом на някой му е дошло в повече).Не казвам, че децата не трябва да реват, а по най бързия начин да биват укротявани-едното гушкане върши идеална работа на секундата.
И по леко с квалификациите, ако обичаш  Stop

# 19
130013,да не си ти оплакалия се съсед,я си признай Wink
Силно се надявам,че се майтапиш с всико казано,особено щом влизаш като гост.

# 20
Добре де, iren5 , а защо аз трябва да търпя едно дете(говоря за съседско дете) денонощно да ми реве и тропа на главата, а и майка му ставаше нощем и му пееше песни, та чак аз ги слушах и на сутринта, когато трябва да ставам за работа, не мога да си повдигна главата, а милата му майчица си спи в същия този момент.Защото тя не ходи на работа.А аз хем не спя, когато нейното дете не спи, хем и работя.
Да не говорим, че са събуждали и моето дете посред нощ.Идвало ми е да ги изселя, ама и гък не съм казала, защото съм проявялала точно разбиране.Но защо и такива родители да не проявят разбиране към околните, а?

# 21
Не съм съгласна,че едно гушкане върши работа.
Понякога децата имат тежки колики или никнене на зъби.Тогава трудно помагат тези методи.
Моята дъщеря е почти на 3год. и понякога така зверски реве вечер като е преживяла нещо през деня,че трудно издържам и аз.
Но комшиите не са ми правили забележка,само се шегуват казват и " ти като бебе не плачеше така" и толкова.
凤Феникс凰 много неприятна ситуация имам близка с ревливи близнаци и знам какво е  Cry

# 22
ФЕЙщица, имам дете и съм се съобразявала с хората около нас.Никога не съм си мислила, че някой трябва да се съобразява с него.
Едно е детето да ревне и да го успокоиш, съвсем друго да го оставиш да реве много време(както е сигурно в случая, щом на някой му е дошло в повече).Не казвам, че децата не трябва да реват, а по най бързия начин да биват укротявани-едното гушкане върши идеална работа на секундата.
И по леко с квалификациите, ако обичаш  Stop
Дълбоко се съмнявам, че въобще си гледала бебета. Или ако си, то твоето бебе сигурно е било идеално и не е пищяло до изнемога, когато има колики. Ако за твоето бебе едно гушкане е вършело работа, то за моето и за още много други не е. Какво значе "по най-бързия начин" да бъде укротено едно бебе - да им слага лепенки на устите ли?  Просто не вярвам, че въобще имаш бебе. Една нормална майка никога не би изръсила такива глупости.
А на авторката - не се връзвай на ненормалници. Нито един нормален полицай няма да обърне внимание на такава глупост. По-скоро този дето ви заплашва ще приберат.  

# 23
130013, бебетата са достатъчно малки, за да се предположи, че майката взима майчински за тях, а щом отглежда сама 3 деца едва ли може да си позволи да наеме детегледачка.
Понеже сравняваш с кучета - едно куче трябва да стане на една годинка, за да може да се обучи качествено, примерно да стане водач на слепи. Първите няколко месеца и то скимти и дразни комшиите.
А това са близнаци - ревне ли единия, почти задължително се разплаква и другия. Кого да гушкаш по-напред, а и имат братче, което също е достатъчно малко, за да реве и то...
За след нощните смени се продават тапи за уши. Има достатъчно възрастни, които не се съобразяват с комшиите си, вие за бебетата сте се хванали...

# 24
130013 Да тропа ......НЕ! Да пее майката нощем силно  - също.  fight
Ако плаче - може нещо да го боли например.  Ill
Проблем е по нашите панелки, че всичко се чува -съгласна.
Да се поговори със съседката -  съгласна. friendship
Да проявя разбиране и да преместя стаята на детето в поотдалечена част на апартамента (ако говорим за съседи от страни)- също.На нас детската стая ни беше външна - т.е. нямаше контакт със съседите от етажа.NaughtyАз принципно съм доста разбран човек.
Но това с анонимната бележка не ми се струва нормално.
И аз съм чувала бебешки рев, и кучешки лай, и пиянски свади и просто среднощни купони. То кучешки лай има и от уличните псета. Но не съм заплашвала бебетата с полиция. Това ми се струва откачено. #Crazy

# 25
  • Кърджали
Е тогава сигурно и малкат от време на време дразни комшиите.... Принципно е кротка, но разреве ли се.... Е как да обясня на мъничката, че сега комшиите ще се ядосат.. А и през това време съм достатъчно заета, да търся защо реве и с какво мога да и помогна.
Ако малката реве, и на някой комшия му хрумне да дойде да поиска да я укротя... Не знам дали дори бих отворила вратата ... Или бих му я връчила, да я успокоява сам ако знае много.

# 26
Или бих му я връчила, да я успокоява сам ако знае много.
Еврика! Това се казва идея! newsm10

# 27
130013, бебетата са достатъчно малки, за да се предположи, че майката взима майчински за тях, а щом отглежда сама 3 деца едва ли може да си позволи да наеме детегледачка.
Понеже сравняваш с кучета - едно куче трябва да стане на една годинка, за да може да се обучи качествено, примерно да стане водач на слепи. Първите няколко месеца и то скимти и дразни комшиите.
А това са близнаци - ревне ли единия, почти задължително се разплаква и другия. Кого да гушкаш по-напред, а и имат братче, което също е достатъчно малко, за да реве и то...
За след нощните смени се продават тапи за уши. Има достатъчно възрастни, които не се съобразяват с комшиите си, вие за бебетата сте се хванали...
Правилно bowuu ,
има много качествени тапи между другото,
що за серсемизъм-да се дразнеш от бебешки плач............ ooooh!,
над нас има близнаци..............и те плачат.............съпругът ми работи на смени и то в една от най-трудните , натоварени и отговорни  сфери ............никога не се е оплакал,
мента, глог и валериан няколко месеца мисля биха успокоили положението-на съседа ги препоръчвам Peace

# 28
Аз не сравнявам бебета с кучета, а изтъквам факт за нетърпимост.Както има доста теми против кучета, че събуждат спящи деца, така може да има и за деца, пречещи на други да си почиват.По-горе съм писала, че едно такова събуждаше и моето посред нощ, а сутрин трябваше да става за училище.
Към кого трябваше да проявя разбиране-към комшийското бебе или към собственото си дете?
Факт е, че се нарушава спокойствието на някого в случая.
И вместо да се вземе някакво решение, се пускат безсмислени теми във форума - Видите ли какви хора-чудовища има.
Ми има, след като се чувствам зле от някой и то в продължение на месеци.
Не мисля, че някой трябва да страда от недоспиване и да се чувства некомфортно в собствения си дом, само защото комшията му е народил деца.

# 29
Като е толкова дразнещо,съберете пари и ги дайте на хората да си направят  изолация против шума

Общи условия

Активация на акаунт