Заплашват ме заради плачещите бебета?!

• 5 733
  • 67
  •   1
Отговори
# 45
Аз не сравнявам бебета с кучета, а изтъквам факт за нетърпимост.Както има доста теми против кучета, че събуждат спящи деца, така може да има и за деца, пречещи на други да си почиват.По-горе съм писала, че едно такова събуждаше и моето посред нощ, а сутрин трябваше да става за училище.
Към кого трябваше да проявя разбиране-към комшийското бебе или към собственото си дете?
Факт е, че се нарушава спокойствието на някого в случая.
И вместо да се вземе някакво решение, се пускат безсмислени теми във форума - Видите ли какви хора-чудовища има.
Ми има, след като се чувствам зле от някой и то в продължение на месеци.
Не мисля, че някой трябва да страда от недоспиване и да се чувства некомфортно в собствения си дом, само защото комшията му е народил деца.

Предлагам ти перманентна ваканция на безлюден остров. Това ще реши всички твои проблеми. Преди това мини курс при психотерапевт.
Ето така, между другото, се бори отрицателен прираст. С услужливи съседи, които смятат, че единствено тяхното удобство е меродавно.
Айде, обратно да пасеш гъските на село! Там няма съседи, най-много две-три кокошки да ти развалят спокойствието Crossing Arms

Сори, пошегувках се с теб, но наистина си го изпроси Laughing

# 46
Май никога не си била на село. Хората стават около 5 часа и се почва дрънчене, тракане. А овците и козите тръгват на училище към 6 ч. и много бурно си споделят как са прекарали вечерта.  А шефът им се опитва да ги надвика.

# 47
Май никога не си била на село. Хората стават около 5 часа и се почва дрънчене, тракане. А овците и козите тръгват на училище към 6 ч. и много бурно си споделят как са прекарали вечерта.  А шефът им се опитва да ги надвика.

Не бе, аз живея на село Laughing

# 48
  • София
Феникс, зад стената на стаята в която спя, има бебе, вече е към 6-ти месец и още не съм го чула като плаче, защото преди да се роди, хората си направиха цялата стая с изолация от гипсокартон.Може би е трябвало и вие да направите това?А и колко силно може да плаче  бебе на три месеца, то гласчетата са им като на котета, как може да дразнят някой?Представям си какво ще каже твоя съсед, като проходят и се разтрополят, като моя щур внук.. ooooh!

# 49
  • София
гостенката с цифрите...Госпожо (предполагам),прекалявате с глупостите и филмите!
...

202uu smile3501

Ние тормозените от деца нямаме ли право да се оплачем?
ми не, нямате право, след като след време ще чакаш на тези деца да работят и да ти изкарват пенсията Peace Трябва та си пълен идиот, за да се оплакваш от бебешки плач  Naughty

# 50
ФЕЙщица, имам дете и съм се съобразявала с хората около нас.Никога не съм си мислила, че някой трябва да се съобразява с него.
Едно е детето да ревне и да го успокоиш, съвсем друго да го оставиш да реве много време(както е сигурно в случая, щом на някой му е дошло в повече).Не казвам, че децата не трябва да реват, а по най бързия начин да биват укротявани-едното гушкане върши идеална работа на секундата.
И по леко с квалификациите, ако обичаш  Stop

130013,  и аз имам близнаци. Моите ги мъчиха коликите до 7-мия месец. Руцете ми бяха станали като на маймуна- постоянно гушкане и разнасяне с едничката цел да замълчат поне за малко. Не знам за авторката на темата , но моите пищяха буквално в продължение на час и нещо, след това около час - сън , на всеки 3 часа хранене и след храненето пак ревове по час време. Нямаше успокояване. Съпругът ми със мен по цяла нощ ги е люлял и след бърз душ отиваше първа смяна в 5:30 сутринта....Е в това положение , ако някой ме беше заплашил щеше много яко да си изпати  Mr. Green  

# 51
  • София
Опитвам се да си представя реакцията на полицията:
  - Ало, полицията ли е?
  -Да , кажете.
  - Искам да се оплача от невъобразим шум. Има едни бебета в съседния апартамент, елате да ги накарате да млъкнат, че съм нощна смяна!

Joy Joy

# 52
Феникс, зад стената на стаята в която спя, има бебе, вече е към 6-ти месец и още не съм го чула като плаче, защото преди да се роди, хората си направиха цялата стая с изолация от гипсокартон.Може би е трябвало и вие да направите това?А и колко силно може да плаче  бебе на три месеца, то гласчетата са им като на котета, как може да дразнят някой?Представям си какво ще каже твоя съсед, като проходят и се разтрополят, като моя щур внук.. ooooh!

Тайна, права си и наистина има и друга страна - взаимно съобразяване.  Някои смятат, че светът се върти около децата им - нищо конкретно за случая, говоря по принцип. Когато се виждам с детенцето от горния етаж, то ми заявява - Пък ще тропам - а аз  Shocked
Явно са ме обяснявали да не тропа, за да не ни пречи. А аз никога не бип направила забележка.

# 53
  • София
Трещерица, моя внук аз едва го издържам ,като се разбеснее, но съседката отдолу гък не ми е казала. Като я питам не и ли пречи, защо не се оплаква, отговора и е: Защо да се оплаквам, нали и нас това ни чака.

# 54
hahaha Ето кой е от село.... Помненията се досещах, но сега си призна без бой

# 55
Гостенката с цифрите си прави гаргара с вас  Laughing
Предлагам, в помощ на авторката да спретнем едно сладко писъмце до нервния съсед, което тя да залепи на таблото във входа.

# 56

Че кога съм го крила. Само че, ако бях от село, нямаше да ми правят впечатление тези неща.  Без проблеми спя на шум от коли, рейсове, та дори и аларми на коли.

# 57

Защо ти си гражданка нещо повече ли си?

# 58
  • у дома
Спомням си, когато детето ми беше на 3 м. и плачеше от колики - нямаше нещо или някой, който да може да я успокои. Това са физиологични проблеми, които не зависят от добрата воля на майката, за бога! Госпожата с цифрите да отиде да се скрие някъде...

# 59
Ох, чета и хем ме напушва смях, хем ми е съвестно за авторката. Практически е невъзможно да ви изгони полиция от вас на основание, че децата ви плачат. Ти това си го знаеш, предполагам, според мен по-скоро ти е станало неприятно заради самата бележка. Не се ядосвай и не го мисли. Според мен който и да е написал бележката, не го е мислил насериозно, иначе щеше да дойде да разговаря с вас очи в очи.

Общи условия

Активация на акаунт