Заплашват ме заради плачещите бебета?!

• 5 730
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Отиди в полицията покажи бележката.
След това ксерокопирай бележката поствия на вино място в блока и добави това което ти кажат от полицията.

# 61
Ами то нали аз първа бих се побъркала,ако наистина се скъсваха от рев Wink

не би Wink даваха един филм по дискавъри за човешкото тяло май беше на ББС .. от тази поредица.
та, там казаха, че плачът на едно бебе се равнява като стрес и интензитет на шума, който вдига една от
тези машини, които разбиват асфлата. като дразнение в/у сетивата ти. И е така непоносимо нарочно - бебето няма
друг начин да комуникира и да е сигурно, че ще му се отговори майка му.
така че чисто физически абсолютно  е ясно защо съседът ти се е побъркал.

Tова е много интересно. Simple Smile И аз съм гледала подобен научнопопулярен филм и там казваха, че плачът на едно бебе е в пъти по-дразнещ за собствените му родителите, отколкото за страничен слушател. Или, ако имаш бебе, ще се дразниш много повече от рева на собственото си бебе, отколкото ако чуеш рева на нечие чуждо бебе.
Гадни номерца, но наистина природата е измислила всичко това в защита на малките. За съжалние явно майката природа е трябвало да помисли и как да направи бебешкия плач по-приятен за нервните съседи по панелките, но не е проявила достатъчно съобразителност. Laughing

# 62
Божеее ..... някой беше казал, че почерка е детски най-вероятно ...аз пък добавям Пенсионерски ... Joy
До къде стигнаха  тези хора , верно е , че в блоковете  се чува наистина но какво да направим , дай  да запушваме устите  на децата  си  с каквото намерим ( за бебета  говоря) , само защото на комшията не му  е угодно ...
Аз какво  да направя като  съседът ми кашля и се храчи половин час всяка сутрин и половин час всяка вечер  в банята и  звуците  са ужасни .... та  дори и гнусни ?  newsm78 ще взема анонимна бележка да  напиша ....
Ох, чета и хем ме напушва смях, хем ми е съвестно за авторката. Практически е невъзможно да ви изгони полиция от вас на основание, че децата ви плачат. Ти това си го знаеш, предполагам, според мен по-скоро ти е станало неприятно заради самата бележка. Не се ядосвай и не го мисли. Според мен който и да е написал бележката, не го е мислил насериозно, иначе щеше да дойде да разговаря с вас очи в очи.
  Peace

# 63
syvalqwam wsi4ki koito ne mogat da spqt ot pla4a na edno bebe!
To ne eradioto4ka za da go izklu4a i na men ne mi e priqtno, no se slu4wa da rewe
towa go kazah na sysedite pod men
a naj tragi4noto e 4e na sysedite do men dy]erq im rewe non stop no az ni6to ne kazwam, no kogato moq iwan rewe ( rqdko za po 10 min naj naj mnogo) strqskal tqhnata Teodora inatliwa i rewliva

tezi hora zabrawiha li4e i nie bqhme deca> 4e trqbwa malko tyrpenie i razbiratelstwo?

# 64
Дечицата много ме радват, дори когато плачат през нощта, а стените ни са тънки Simple Smile Но хич не ме радват гръмогласно крещящите майки пред входа! Сериозно, това ли е единственият начин на възпитание?

# 65
привет.аз бих се притеснила да не би този перко да направи нещо.да се саморазправя.не се знае колко е луд.аз бих занесла в полицията бележката та да се вижда мой подаден сигнал.става въпрос за деца а аз за тях ставам звяр ако някой дори и само да заплаши.може да ви се стори пресилено но аз съм доста притеснителна.

# 66
  • На морето!
Не мога да повярвам, че може да има такива хора. Нямаш ли подозрения кой е? Отиди с двете деца на вратата /ако е с 3те ще е още по-трогателно/ и предложи да ги погледа за 1-2 часа, може и да намери магическа формула за успокояване на колики, никнене на зъби или начин за спокойно и тихо изразяване на бебешките емоции. После ти ще патентоваш формулата и ще станеш богата.
Това всичко в кръга на шегата, въпреки че сигурно е жестоко да се шегувам за сметка на опънатите ти нерви и трудната ситуация в която си- не говоря за съседите, а за факта, че гледаш сама 3 бебета /защото и баткото е почти бебе и то в капризна, не съвсем кротка възраст/. Пращам ти  Hug

# 67
  • пак там
привет.аз бих се притеснила да не би този перко да направи нещо.да се саморазправя.не се знае колко е луд.аз бих занесла в полицията бележката та да се вижда мой подаден сигнал.става въпрос за деца а аз за тях ставам звяр ако някой дори и само да заплаши.може да ви се стори пресилено но аз съм доста притеснителна.

Едва ли ще тръгне да се саморазправя - че той не е имал смелост дори името си да напише...

Към авторката - не си го слагай на сърце, тегли им една и си гледай децата. Недоволни винаги ще има: дали децата са им проблемът, или собственият им живот обаче - те май винаги ще си останат недоволни, от всичко.

Общи условия

Активация на акаунт