Искате ли да се обединим?

• 58 391
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Лъки Плам! Радвам се, че този екшън при вас вече приключи, защото наистина беше ужасен!!! Добре дошли към нормалния живот  Hug

След едноседмичен затвор в една стая на Ели, която изкара не знам какво /но няма да се учудя ако беше прасешкия грип - не направихме изследване/, та аз се пазих от нея с маска и се виждахме по 5 мин на ден... та днес вече е на свобода! И се разходихме порядъчно с нея, показах й новите стикери в новата й стая, а тя направо пощръкля и се умопомрачи - ето как http://picasaweb.google.bg/collibri/20091116_S_Eli_v_ap#
Милата ми тя! Ей, затвора не е лесно нещо... дори и в домашни условия.

Та като чета за забелването, досега как си живях в страни от тази тема. Абе как са се справяли хората едно време, когато не са ходели хич на доктор?! Аз като слушам, то си е част от програмата при всяко момченце?!?
Ще чуем и педиатърката на бебчо какво ще ни посъветва. Той първо да се роди.... но лека полека с вашите разкази се въвеждам в темата - как се става мъж... брррр

# 571
  • Плевен
Разбрахте ли новината? Събрани са до сега 245 059.71 лв. и 5,001.97 EUR. Остават още 50000евро. Вероника (фолкпевицата) се е съгласила да изнесе концерт за Анджи.  Party

# 572
Лъки, направо ми настръхна косата от вашите преживелици, радвам се че вече сте добре, дано всичко е наред и няма повече такива неприятни неща около вас Hug
valка, прочетох и много се радвам, в началото тази сума ми се виждаше огромна, дано се съберат бързо  всички парички и операцията да мине успешно Praynig Praynig Praynig, при толкова позитивна енергия обаче си мисля, че всичко ще е наред и много скоро Анджи пак ще е едно здраво и щастливо дете Praynig
Collibri, браво на Ели Hug

# 573
  • Плевен
Колибри, време е да разчистите. Детето помага и прибира найлоните. Joy

# 574
Колибри, време е да разчистите. Детето помага и прибира найлоните. Joy
hahaha

Много се радвам за Анджи...  Heart Eyes с тези темпове скоро ще са събрани паричките!  Peace

# 575
  • Страната на чудесата
Много добра новина за Анджи! Аз едва вчера прочетох и както ми е прясно-прясно от болниците, като ревнах на работа, шашнах колегите  ConfusedМилото детенце, ще преведа и аз тези  дни парички, дано, Господи, дано оздравее Praynig

# 576
  • Пловдив
Господи, дано се оправи малката Анджи  Praynig
Нека са все така добри новините за нея  Peace

# 577
Господи, дано се оправи малката Анджи  Praynig
Нека са все така добри новините за нея  Peace
ДАНО  Praynig
наистина много бързо нарастна сумата  Hug явно все още има много добри хора  Hug

# 578
Ето ни и нас - мама Вяра и сладкишка Виктория,която се роди на 05.10.2004 год.
Ние сме от Филибето и пращаме поздрави на всички набори Stop

# 579
Вяра, добре дошли с астралната ни близначка Вики, сега ще ви впиша на 1 страничка  Hug

# 580
  • Пловдив
Ето ни и нас - мама Вяра и сладкишка Виктория,която се роди на 05.10.2004 год.
Ние сме от Филибето и пращаме поздрави на всички набори Stop
Я, едно познато наборче  Hug добре дошли Laughing

# 581
  • Sofia
Вяра, добре дошли с астралната ни близначка Вики, сега ще ви впиша на 1 страничка  Hug

Може ли и нас да впишеш, моля те?  Hug

# 582
  • В светлината на слънцето
Страхотна новина за Анджи! Но стискам палци следващата новина да бъде още по-хубава. А именно - успешна операция с добри перспективи. Дано всичко завърши с щастлив край! Praynig Praynig Praynig

Мама Вяра, добре дошла.   bouquet

# 583
Може ли и нас да впишеш, моля те?  Hug

Може, ако се представите  Mr. Green

# 584
  • Страната на чудесата
 Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт