Искам си мъжа обратно,но този в когото се влюбих!

• 10 484
  • 140
  •   1
Отговори
# 30
Защо повечето от вас смятат, че става въпрос за друга жена? Възможно е човекът да преживява някаква личностна криза, някаква депресия...

Тези с депресията май не се къпят в парфюм.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2009, 13:42 от argun

# 31
Защо повечето от вас смятат, че става въпрос за друга жена? Възможно е човекът да преживява някаква личностна криза, някаква депресия...

Тези с депресията май не се къпят в парюм.
И не отсъстват по 2 дни. Нито почиват сами в Турция.

# 32
И раздяла няма да го оправи, един як бой му трябва, рядко ми минват такива идеи през главата, но това на нищо не прилича  Sick

Само ще кажа, че едва когато на човек му се изсипе на главата помията, ще разбере дали толкова лесно ще бие дузпи.
Иначе на пръв поглед, най-подходящо изглежда, така е.

Да кажем, че съм съгласна с теб, но ако дадеш някакво логично продължение. Какво би направила ти, ако имаш такъв човек до себе си?

# 33
Само ще кажа, че едва когато на човек му се изсипе на главата помията, ще разбере дали толкова лесно ще бие дузпи.
Иначе на пръв поглед, най-подходящо изглежда, така е.
Никой не е казал, че е лесно да затвориш една врата и да търсиш изход сам с дете на ръце. Но не виждам да е по-добре да трови ежедневно нерви с човек, който снове като избит електрон наоколо и на него не може да се разчита. Човек не може до безкрайност да прави компромиси със себе си ... Rolling Eyes

# 34
  • Добрич
Хм, много, много тъжно.
1. Най- вероятна причина: човекът е влюбен, най- вероятно има афера в момента. Тук вече не може да се придвиди как ще се развият нещата. Ако му премине "тръпката", дали ти ще си готова да го приемеш отново?
2. Човекът има някакъв психологичен проблем в момента и може да се нуждае от помощ. Говори с майка му (щом го прикрива), че имаш подозрения за някакво разстройство у сина й, да се опитате взаимно да му помогнете.
3. Човекът е спрял да те обича и се чуди какво да предприеме.
4. Абсолютен безотговорен темерут.

За мен ситуацията е много, много комплицирана. И пак се повтарям.. тъжно е.

# 35
  • Варна
   А ДЕТЕТО НИ???  Милото,ако предприема нещо все едно го обричам без баща още от сега!!! Какъв живот ще е за него това? Cry Cry Cry
Всяко дете си има баща и доста бащи са добри родители. Твоят човек обаче нито е родител, нито е съпруг. Поне не и в момента. Незнам дали е влюбен в някоя друга или се занася с няколко, дали се весели с авери или ходи умислен по улиците, но определено не може да приеме отговорностите, които го чакат у дома. Затова го изнервяш, затова е студен с детето - напомняте му, че има някои неща в живота му, които не му се иска да приеме. Затова не ви иска край себе си. Може да му дадеш време, може да го изчакаш "да порасне", но детето ти има нужда от един спокоен и отговорен родител. Дай му всички шансове, за които ти стигнат желанието и любовта, но за момента се разделете.
Пожелавам ти много сили и кураж!
Не му връщай картата пълна!

# 36
   А ДЕТЕТО НИ???  Милото,ако предприема нещо все едно го обричам без баща още от сега!!! Какъв живот ще е за него това? Cry Cry Cry
детенцето ти не го чака нищо хубаво с такъв "баща".Към тебе да се държи студено ,айде да кажем ,че е просташко ,че е изстинал към теб ...но към детето си да се държи студено и пренебрежително...ей това не се прощава.

Бягай от този мъж ,имай малко самоуважение...това неговото не е никаква обич ,нищо не можеш да очакваш от този човек.
Наглост безкрайна ...не бил в състояние да те взима с него ..в Турция-мурция или в Трявна. ooooh!
Не лишавай себе си от възможността да срещнеш истински човек ,който да те цени ,уважава ,обича ,подкрепя.....не губи време.

# 37
Картата пълна няма да му я върна в никакъв случей!!!   Говорих с майка му-тя преди отричаше да има друга,сега не отрича,но и не потвърждава...само ми се извинява за ситуацията,все едно е виновна! Казва,че не може да го хване за ухото и да го накара да си поеме отговорностите,питала го е какво ще каже на детето един ден,защо така се е случило и той казал "Ами съдба,вие с баща ми какво ми отговорихте...!" Питала го е къде ще отиде"Ами квартира ще наема,къде да отида,като толкова се харесвате с жена ми се вземете двете" Опитах да говоря с жената на най-добрия му приятел,но тя не ми отговаря когато я търся... росто все едно съм във филм на ужасите!!! И как да изляза от този филм,просто не знам!!!

# 38
Хммм....грозна история...и то много...
Стига си трови нервите....казвай му да си събира багажа и да се омита...
Не бих позволила на мъж да се държи по подобен начин.
Има съпруга и дете, ще се прибира когато иска, ще обяснява как спи в приятели и т.н....Хайде бе,  моя мъж има приятели, но те не замръкват един друг по къщите...

# 39
  • София
Практичен съвет, ако приемаш.
Картата и да не му я върнеш, ако сметката е на негово име, спокойно може да си изтегли парите от банката на каса.
Така че - беж да теглиш колкото можеш, преди да си останала без тях.

# 40
Аз наистина те съветвам да му събереш багажа в два куфара и да ги оставиш пред вратата  Confused
Поне ще се постресне малко .
Ясно е като бял ден , че има любовница , но дразнещото е , че те прави на луда и тъпа  ooooh! - ще ходел в Турция , моля ви се ... много мразя такива лекенца , на които не им стиска да поговорят с жена си .
Колкото до детето - то и сега няма нормален баща до себе си ...

# 41
Насила хубост не става...

Бърди, добър съвет е дала. Като излезете следобед на разходка., отиваш и теглиш пари. (какъвто е дневния лимит).
Купуваш нова ключалка. Сменяш я.
Стягаш бага му и го изнасяш пред вратата.
Вечерта приспиваш детето.
Сипваш си едно уиски и си доволна и си благодариш, че си взела и реализирала едно важно в живота ти решение...

# 42
Аз наистина те съветвам да му събереш багажа в два куфара и да ги оставиш пред вратата  Confused
Поне ще се постресне малко .
Ясно е като бял ден , че има любовница , но дразнещото е , че те прави на луда и тъпа  ooooh! - ще ходел в Турция , моля ви се ... много мразя такива лекенца , на които не им стиска да поговорят с жена си .
Колкото до детето - то и сега няма нормален баща до себе си ...

Е, как -  почти всичко си е казал човекът - само не е уточнил с коя ще е в Турция. Ами ако е обща приятелка/ позната? Как да си каже? Или да се впусне в обяснения "Залюбих се с една девойка 18 годишна, дето само забавления са и в главата, и покрай нея се чувствам така, сякаш и аз съм на 18 и нямам една-едничка грижа, камо ли жена, бебе и задължения"
Малък е, много е малък този "баща и съпруг" - поне емоционално, на възраст няма значение колко са му годините. Лошото е, че не се знае дали изобщо ще порасне, а и жена му едва ли има желание да го чака.

# 43

Тези с депресията май не се къпят в парфюм.
и това с почивката .... Какава депресия  бе ... Депресирания  човек не му се прави нищо  а този депресирания му се ходи сам да почива, спи у приятели , купонясва си ... бяга от  ангажимент ....

# 44
Като гледам май всички сте единодушни и решението е ясно...само трябва да се реша!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт