Искам си мъжа обратно,но този в когото се влюбих!

• 10 487
  • 140
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Айде моля, който не е минал през това, да не се обажда многознайно и подигравателно.  Naughty

# 106
Абе не се умира от схванат крак, ама днес е крака й, утре нещо друго!Така, че не се подигравайте!На мен на нервна почва ми беше схванато цялото тяло и не можех да помръдна, даже ми беше трудно да дишам, така че няма нищо смешно! Naughty

# 107
 Да, "от схванат крак не се умира",но е достатъчно тежко да виждаш колко нелепо се срива всичко около теб и като допълнителен бонус да страдаш и физически ....И аз трудно бих се примирила,ако животът ми поднесе такава "изненада",но не бих преглътнала и простила такова обидно отношение.Не мисля и че бих съхранила любовта си към такъв мъж!Даже си мисля,че авторката е била много търпелива...

# 108
  • в Tara
майка ми, след преживяна негативна емоция, получи схващане на крайник.
така че, напълно е възможно.

# 109
  • София
Първо-не съм се правила на болна! И не съм! Това с крака ми казаха,че е за невролог,така че там ще отида! А това на майка ми го написах,защото и дадох линк към тази тема,за да прочете...и тя взе че се шашна и постоянно ми звъни,аз й казвам да спре да чете,че нищо ново няма,ама тя продължава...И мисля,че някой много болен мозък трябва да измисли някоя такава история и да подклажда огъня с глупости...така,че викайте-пу,пу,да не ви се случи и на вас,че тогава няма да ви е така смешно! подигравайте се и изкарвайте пуканките-ваша работа...но аз държа да подчертая,че НЕ СЪМ БОЛНА и НЕ ТЪРСЯ СЪЖАЛЕНИЕ ОТ СЪПРУГА СИ! Толкова съм му набрала от вчера,че и на снимка не искам да го виждам!!!!       Хайде смейте се,много смешна история-няма що...

О, хайде стига! С майка си можеш да комуникираш и не чрез темата. Прочетох я цялата, напънах се! Laughing Никой не се смее, ама вече от няколко дни повтаряш как не можеш на снимка да го гледаш, хората ти дадоха съвети, ти каза, че са прави и дефакто нищо не предприемаш. Смятах да не се намесвам, щото явно си объркана, но това вече с "Майкооо не чети" беше  Sick
Никой не ти се смее, явно всеки има нужда от различно време да предприеме действия, ама ти пишеш едно и също вече няколко дни. Не могат потребителите тук да дойдат да съберат багажа на мъжа ти  Wink

П.С. Да, може да се получи това с крака на нервна почва  Wink

# 110
Никой не се смее!

# 111
Първо-не съм се правила на болна! И не съм! Това с крака ми казаха,че е за невролог,така че там ще отида! А това на майка ми го написах,защото и дадох линк към тази тема,за да прочете...и тя взе че се шашна и постоянно ми звъни,аз й казвам да спре да чете,че нищо ново няма,ама тя продължава...И мисля,че някой много болен мозък трябва да измисли някоя такава история и да подклажда огъня с глупости...така,че викайте-пу,пу,да не ви се случи и на вас,че тогава няма да ви е така смешно! подигравайте се и изкарвайте пуканките-ваша работа...но аз държа да подчертая,че НЕ СЪМ БОЛНА и НЕ ТЪРСЯ СЪЖАЛЕНИЕ ОТ СЪПРУГА СИ! Толкова съм му набрала от вчера,че и на снимка не искам да го виждам!!!!       Хайде смейте се,много смешна история-няма що...

А ти защо даваш линк на майка си и пишеш,какво е станало снощи? Нали е далече? Как няма да се притесни жената Sick Момиче, много си зелена. Стегни се и никакви срещи с мъжа ти. Викай свекърва си за помощ. Дано тя ти помага до идването на вашите.

# 112
По всичко личи че авторката е младичка, зеленичка и наивничка. Нуждае се от силно приятелско рамо, което да я изведе от тази каша. Едно е тук да си даваме съветите но тя просто е емоционално слаба за да ги изпълни без някой да я хване за ръка и да действа с нея решително.

Да му изхвърлят багажа на мухльото, да и вдигне самочувствието и желанието да продължи живота си от тук нататък без него.

На мястото на майка и или близка приятелка вместо съжалние бих я настройвала на смели, решителни, "бойни" действия. Защото сега и е нужен план, стратегия за действие, който да следва.

Да и организират вечерни излизания и забави, а те да поседят вечер с бебето, да и помогнат с намиране на работа за да не е в къщи и да мисли за проблемите си! Това е важно сега. Както и разбира се всякакво пресичане на контакт с мухльото поне докато тя не се почувства емоционално свободна от него. В тази връзка и свекървата не е особено желана. Просто трябва да загърби един етап от живота си и да прелисти нова страница, това е.

# 113
biju.мисля че заслужаваш всяка постъпка на мъжът ти,че даже май ти е малко Mr. GreenЗатова стой си там,(където си ти е мястото)и продължавай да го ОБИЧАШ(щото все някой трябва да ги обича и тези мъже)и стига си мрънкала...Между другото,винаги съм се чудела колко ли трябва да е проста една жена,за да продължава да обича човек,на когото не му пука за собственото му дете newsm78

# 114
И на мен сарказмът и подигравателния ви тон ми дойдоха в повече.
На biju мога само да и кажа една интересна мисъл "Когата си на дъното, единствения път е на горе!"

# 115
Благодаря на всички мили хора,които ме подкрепиха Hug   На злобата със злоба и подигравки няма да отвръщам,всеки има гледна точка и аз я приемам Wink    Наистина  ВИ БЛАГОДАРЯ!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 116
Благодаря на всички мили хора,които ме подкрепиха Hug   На злобата със злоба и подигравки няма да отвръщам,всеки има гледна точка и аз я приемам Wink    Наистина  ВИ БЛАГОДАРЯ!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Е да,то истината винаги боли...

# 117
Миличка,много жени са преживяли нещо подобно,включително и аз,дори при мен беше доста по-брутално,но не е мястото да разказвам моята история тук.А и дори да я разкажа,ще ме обвинят в парзаляне,защото беше точно като по филмите.Както и да е-знам как се чувстваш,знам и как този мъж ти изпива енергията и дори си съдистка спрямо себе си и въпреки всичко пренебрегваш себе си,за да преглътнеш болката.Решението е едно-спираш с надеждите за промяна и най-трудното - приемаш края  Hug Наистина приеми,че всичко е свършило.Бъди силна,помисли за себе си,за детето си,дари си малко любов и внимание,разбери,че заслужаваш нещо по-добро.Излекувай душата си,забрави за болката,знай,че като излезеш от този филм ще бъдеш по-жива и силна от всякога. Hug
Не се страхувай от самотата,ако има кой да ти помага с гледането на детето,излизай,виждай се с хора,дишай въздух,мисли положително,мечтай   bouquet
Ще намериш човек,който да обича и теб и детето ти,светът не свършва с този мъж,има много свестни,повярвай ми.Пожелавам ти наистина да успееш да вземеш живота си в ръце   bouquet

# 118
Какво стана свекърва ти събра ли му дрехите? Време е да сменяш бравата! Или не си вади ключа от нея че да не може да си влезе. Ако още веднъж ти спомене да му върнеш парите НЕГОВИТЕ, докато ти си лежала и нищо не си правила, кажи му че това са ти надниците дето си го търпяла! Егати наглия, тоя е много неузрял. smile3515 бягай надалеч момиче, и не се обръщай назад. Оня, дето си се влюбила го няма вече, не го търси!

# 119
Когато прочетох заглавието, веднага ми дойдоха отговори :

1. И аз исках, ама няма.

2. След това се сещам, че на мен все още ми е мъчно за човек, в когото бях влюбена. После обаче се опреснявам, че той отдавна не е същия и спира да ми е мъчно, понеже се получава следното : вече няма такава личност= няма за как да ми е мъчно, за някой , който не съществува.

Общи условия

Активация на акаунт