С кой посредник е най-изгодно да се пазарува от САЩ?

• 218 524
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Попаднах съвсем случайно на темата, но някак ми се струват твърде подозрителни, тези дълги постове, пък и детайлни, в защита на дадена фирма. Много свободно време имате бе, хора newsm78
Сега как да си избера доставчик. Rolling Eyes

# 361
  • Sofia
Попаднах съвсем случайно на темата, но някак ми се струват твърде подозрителни, тези дълги постове, пък и детайлни, в защита на дадена фирма. Много свободно време имате бе, хора newsm78
Сега как да си избера доставчик. Rolling Eyes

Не знам дали вече има няколко фирми, от които да избираш. Когато аз поръчвах преди около година, единствената функционираща фирма беше BuyNowFromUSA, за които съм писала доста подробно назад в темата и от които съм страшно доволна за има-няма трите поръчки, които съм им поверявала. Peace Е, и Shipito, но работят на различен принцип.

А по отношение на дългите постове, едва ли визираш моите, защото съм стар форумен сладур (Laughing), но ако погледнеш в историята на публикациите ми, ще видиш какъв километричен пост завърших преди броени минути в една друга тема. Mr. Green Само че той е критикарски, а не градивен, де...

# 362
  • Sofia
Ако може без посредник , най - добре. Има сайтове, които доставят директно до Бг и предварително начисляват всички дължими такси.

# 363
  • София
Здравейте! Не открих подходяща тема и затова пиша тук. Имам направена поръчка от американски сайт, тъй като човек ще ми донесе поръчаното. Проблемът е, че не съвпада адреса на картата ми с този на адреса за доставка и искат да им изпратя по имейла снимки на дебитната ми карта и на личната. Според вас това нормално ли е? И безопасно ли е също така?

# 364
  • Sofia
   По принцип, при американците често има такива проблеми, когато се получи разминаване в адресите, т.е. не е прецедент. А доколко е безопасно..., гаранции няма.

# 365
  • София
   По принцип, при американците често има такива проблеми, когато се получи разминаване в адресите, т.е. не е прецедент. А доколко е безопасно..., гаранции няма.

Отказах поръчката и сега се надявам да ми освободят сумата по най- бързият начин. След това ще платя, но с Пей Пал. Да очаквам ли отново същия проблем?

# 366
  • Sofia
   По мои наблюдения от други теми във форума, при плащане с PayPal, шансовете да се получи същият проблем са по-незначителни, но отново едва ли някой може да ти гарантира на 100%, че няма да възникне отново същата пречка. Моят личен съвет е винаги, когато имаш възможност, плащанията ти да минават през PayPal, защото 1-во, така е много по-сигурно, и 2-ро, имаш право да отвориш диспут за връщане на заплатената сума, ако артикулът, който си получила, не отговаря на описанието, или ако пратката ти се загуби някъде по трасето. Peace

# 367
  • София
   По мои наблюдения от други теми във форума, при плащане с PayPal, шансовете да се получи същият проблем са по-незначителни, но отново едва ли някой може да ти гарантира на 100%, че няма да възникне отново същата пречка. Моят личен съвет е винаги, когато имаш възможност, плащанията ти да минават през PayPal, защото 1-во, така е много по-сигурно, и 2-ро, имаш право да отвориш диспут за връщане на заплатената сума, ако артикулът, който си получила, не отговаря на описанието, или ако пратката ти се загуби някъде по трасето. Peace

Благодаря за отговора! За по- лесно реших, че ще заплатя без Пей Пал, а директно с друга карта и стана тя, каквато стана! Grinning Надявам се, да нямам повече проблем с този сайт!

# 368
  • Sofia
   Успех, дано стане този път! bouquet

# 369
  • Sofia
Понякога сайтовете не приемат paypal, регистриран в държава , различна от САЩ .

# 370
  • София
Понякога сайтовете не приемат paypal, регистриран в държава , различна от САЩ .

Чудно..... В крайна сметка, ако и тогава не стане, отново ще канселират поръчката.

# 371
Никога не съм поръчвала от САЩ  Grinning Харесах в БГ този шезлонг ,но ми отговориха ,че ще пристигне в края на Април.Намерих го тук http://www.walmart.com/ip/Fisher-Price-Infant-To-Toddler-Rocker/46826693 .Заслужава ли си да поръчвам с посредник,като тук струва 150 лв.

# 372
Никога не съм поръчвала от САЩ  Grinning Харесах в БГ този шезлонг ,но ми отговориха ,че ще пристигне в края на Април.Намерих го тук http://www.walmart.com/ip/Fisher-Price-Infant-To-Toddler-Rocker/46826693 .Заслужава ли си да поръчвам с посредник,като тук струва 150 лв.
Не, даже ще е по-скъпо, защото е тежко. Тук http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00AXX7480 с доставката до БГ излиза 70.59€(около 137-138лв), което е малко по-евтино от БГ. Сигурно го има и другаде, но не ми се търси.

# 373
Май ще изчакам да ги получат в БГ.Благодаря все пак  Hug

# 374
Гледам, че темата не е много активна като цяло. Има ли все пак посредници, от които да сте доволни. Някой пробвал ли е през Еконт?

Общи условия

Активация на акаунт