С кой посредник е най-изгодно да се пазарува от САЩ?

• 218 475
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Бих могла да съдействам за поръчки на малки неща /дрехи,козметика и т.н./ срещу някакъв процент от стойността на поръчката например.Не съм запозната как практикуват сайтовете за доставка.Предполагам ако се изпраща поръчката директно до адрес по обикновената поща ще бъде доста по-евтино отколкото изпращане до Бг,после по куриер до съответния град.
Също така има вариант да се спестяват парички от цената.Например в Амазон има доста неща ,отбелязани като Prime,които аз поръчвам с безплатна доставка,защото имаме предплатен шипинг.тоест платила съм определена сума веднъж и после всичко идва за два дни у дома с безплатна доставка.

Това би било оферта , само в случай, че донасяш нещата директно до БГ (т.е. когато ти или твои близки пътуват). Иначе най - обикновената пощенска услуга е $20 + , като варианта да пристигне на митницата и да се оскъпи допълнително не е изключен. Ако скриеш действителната цена , за да се избегне обмитяване и пратката се загуби, тогава ще възстановят обявената стойност, а не реалната , което също не е добре.

# 391
  • Sofia
Ако скриеш действителната цена , за да се избегне обмитяване и пратката се загуби, тогава ще възстановят обявената стойност, а не реалната , което също не е добре.

Кой ще възстанови стойността на пратката? Имаш предвид пощите, в случай че пакетът е пуснат със застраховка ли? Не знаех, че има такава опция, затова питам.

# 392
  • Sofia
Да! Но не е допълнителна застраховка , просто при попълването на документите в пощата се посочва цена на това, което се изпраща.
Дори в нашите (Бг) пощи се обявява цена на международните пратки и ако се изгуби, възстановяват  сумите (за вътрешните не знам дали има такава опция).

# 393
  • Sofia
   О, да, вярно, че имаше услуга, наречена "Обявена стойност". Полезно е да се знае, мерси. Peace

# 394
  • някъде
Момичета,спокойно.Просто предлагам възможност за някой,който би желал.Още повече,аз казах,че говоря за неща като дрехи,козметика или играчки,не техника или нещо голямо.Разбира се,че всеки може да избере 1000% сигурност със сайт за доставка.Но виждаме,че много малко хора искат да плащат такива суми.

# 395
  • Sofia
   Е, ние не сме се обезпокоили, просто обсъждаме казуса. Peace

# 396
# 397
  • София
Хора, ако съм си наумила да купя нещо голямо, което го няма в Европа, т.е. това: http://www.overstock.com/Home-Garden/Scoop-Red-Futon-Chair/65732 … tml?TID=CartLayer
как най-евтино бихте ми препоръчали да го транспортирам до тук?

# 398
  • Sofia
   Сайтът, който си посочила, доставя до България. Peace

# 399
 Peace
Може дори да прескочиш обмитяването , ДДС то 20% ще си го платиш

# 400
Здравейте момичета, някой има ли впечатления от http://www.jordan2u.com/? Доставят до България, а от там харесах подарък за Рождения ден на сина ми, но се страхувам стоките да не са менте, че цените са подозрително добри...  newsm78 Благодаря предварително за всякаква информация!  bouquet

# 401
  • Sofia
   Казано с 2 думи – подозрителен сайт. Аз поне на първо четене, не успях да намеря никаква информация нито за фирмата (адрес, телефон и т.н.), нито актуални детайли, касаещи доставката. Не бих рискувала на твое място, а и щом споменаваш за съмнително ниски цени, ясна е работата. Simple Smile

# 402
Благодаря за съвета The Black Cat!  bouquet

# 403
здравейте! избрала съм си да купувам някои неща от амазон сащ, за пловдив може ли да ми препоръчате фирма посредник за пазаруване?

# 404
  • Sofia
здравейте! избрала съм си да купувам някои неща от амазон сащ, за пловдив може ли да ми препоръчате фирма посредник за пазаруване?

За Пловдив, като викаш. Crazy То за България ще се затрудним да предложим, ти препоръки по градове искаш. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт