Отговори
# 75
Здравейте и от мен днесс Hug Hug

Късмет на всички с изследванията   bouquet

Вабени, настръхнах като прочетох - за съжаление наистина трябва да имаме очи навсякъде, че явно и законите за поведение на пътя вече не ни пазят  smile3516

Аа, момичетаа, нещо Sunny9 ми се губи  newsm78 . Къде отиде, че отдавна не е писала?

Рали  Hug

Аз снощи бях на преглед - малкия фъстък вече не е толкова малък - 267гр. е пантата  newsm47 Не се спря, за голяма радост на родителите си  hahaha и примляскваше активно - на мама ламята  той newsm76

Пуснах си микробиология и в неделя се уговорих с Док да скоча до поликлиниката, за да ме приемат и да започва да ми тече болничния от понеделник Simple Smile Дано всичко мине гладко.

love001 на всички!

# 76
Привет!
Позагубих се малко та с четенето съм назаднала малко  Blush
Да честитя на всички с оцветени гащури и на всички, които имат празници!   bouquet
Добре дошли на новите майчета!  Hug
Стискам палци на очакващите резултати и вярвам, че всичко ще е наред!  Hug
Аз нямам с какво да се поФаля освен, че ще се местим в Бс и съм мн доволна  Party Сега пък и там за дофтор трябва да мисля, че и за болница...то не е една  ooooh! Засилила съм се към новата във Ветрен ама да видим  Thinking
За сега толкоз, като се присетя нещо пак  Peace
Лек ден на всички!  Hug

# 77
Ихааааааааааа! Добре дошла!

Аз се записах за училището. Ще се видим там!

# 78
  • Бургас
Аз нямам с какво да се поФаля освен, че ще се местим в Бс и съм мн доволна  Party Сега пък и там за дофтор трябва да мисля, че и за болница...то не е една  ooooh! Засилила съм се към новата във Ветрен ама да видим  Thinking
Браво !:)
И аз май май към Ветрен се ориентирам...има цяла тема за болницата с много полезна информация и там пишат първите мамчета,които са раждали там.
Айде с мен и Venivet на лекция за бременни !

# 79
Благодаря за поканата, милички, но все още съм в Софето, вероятно другия месец ще съм на моя територия Simple Smile и ще се видим Simple Smile

# 80
  • Бургас
И аз мога да дойда на лекцията!  Party Сега ще проверя къде се провежда, май и записване искаха...

Missmall, много се радвам за местенето! Супер!  Hug

Аз пак ям,  Laughing

# 81
Аз май не съм спирала Joy
Missmall радвам се че всичко е наред и че ще се местите към моренцето!

# 82
Да ви кажа и аз си хапвам честичко  Blush В събота съм на ЖК и пак ще ми се карат за килцата  Whistling

# 83
  • До Балкана
 smile3525 Здравейте!
И за тез мои телеса съм се размислила. В събота трябва да вляза в роклята, нали ще се бракувам църковно, ама имам една хлебна гънка дето хич не ми е нужна ама с тези закусчици дето ме привличат от известно време  Confused За 2 дена няма как да е приспя за съжаление! Ще се женя дебела това е положението! Най-важното е, че май започнах да усещам единични леки ритници, което ми вазвърна ентусиазма! Успех на прегледите момичета и само хубави резултати да чуваме. Аз ще репетирам на огледалото да не забелязвам очевидното  Blush Mr. Green
Хубав ден!  Hug

# 84
Xcat,и аз ходя в Шейново,но както казах не останах очарована от ФМ

И то какво остана? Фемина? newsm78

# 85
Забравих да споделя...преди време ви бях казала, че ще ходя на сватба...е отидох на 19.09...до тогава не бях усещала малкото човече докато съм права, нооооо то реши, че в ритуалната зала е мн подходящо да ми скача на пикочния мехур  #Crazy Имах чувството, че всеки момент ще се изпусна  Blush После и в ресторанта доста се вълнуваше...само си друсаше хоро в корема ми baby_neutral Е, не че и аз не друснах на воля цели три хорца   261uu друс, друс...Не знам на какво се дължат ритниците - защото му е хубаво или защото не му е...или няма връзка, защото почти през целия ден си раздава яки шутове  newsm78 Иди ги разбери Simple Smile

# 86
  • offshore & overseas
Xcat,и аз ходя в Шейново,но както казах не останах очарована от ФМ

И то какво остана? Фемина? newsm78
Фемина, Марков, Томова. Във Фемина са повече специалисти. Виж линковете на заглавната страница за повече подробности. Grinning

# 87
  • София
Здравейте, мацки!
Аз сега се прибирам, излезнала съм в 8 сутринта, да знаете, че от мен домакиня няма да стане. Едни гъби чакат в хладилника от 3 дни да им дойде реда, но аз нали съм заета.  Embarassed Сериал също исках да загледам, амииии, гледах първи епизод на някакъв турски и до там умря работата.
Ето ги първите обувки на моето ново момче!

Аз от снощи съм в размисъл как да постъпя за третата ФМ, при всички положения ще отида, но мисля да е при Марков този път. Не, че Славкова е лош специалист или нещо подобно, но май клоня към търсене на второ мнение за хидронефрозата. Thinking

# 88
  • Варна
Момичета успях да си запазя час за Д-р Марков. С голям зор но важното е че ще ме прегледа. Днес поне малко се по зарадвах и най важното че ще успеем да свършим всичко в един ден и няма да се налага да стоим много време в София, че винаги като съм там съм на тръни и ми е подтиснато.

# 89
Фемина, Марков, Томова. Във Фемина са повече специалисти. Виж линковете на заглавната страница за повече подробности. Grinning
Да, видях ги.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт