Юлчетата ни добри, говорят, на срещи ходят и се учат на игри (Тема 130)

• 23 642
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Евридика, започвам да се чувствам неудобно Laughing
Недей, че и аз се чувствам неудобно  Laughing Чета си снощните писания и гледам, много важна съм се изкарала  Crazy
ДеЩо, поискала съм ти контакт в Скайп, оторизирай ме и там ще се уговорим за дома, да не спамим тука  Peace
Олелее, сега прочетох и за усещането ти, че тестът ще се окаже положителен! Ужасно много се радвам за теб, дано и ти да се радваш!  Grinning

# 481
  • София
Леле, Дещо, това с кока-колата в шишето с бибата направо ме разби  Shocked Аз и досега не съм давала газирано на Биляна  Peace Аз също много рядко пия газирано, а пък мъжа ми въобще. Ох, като се замисля наистина се храним доста здравословно, само да не беше това сладкооооооооооооо  Embarassed
Имаме едни познати, за които съм споменавала, с които бяхме заедно на Мелник и те постоянно тъпчеха детето със Сникерси, Туиксове, кока-кола и т.н. и се чудеха защо е хипер активен и не иска да яде  Shocked Сигурно е около година по-голям от Биляна. Но в крайна сметка, всеки сам си решава  Peace
За теста - щом го чустваш, сигурно наистина си бременна. Аз втория път особено, си бях сигурна, че съм бременна много преди да направя теста  Hug

# 482
Дещо, изискванеот на госпожата е само здрави деца да се водят и си следи стриктно. Разбира се, че понякога може да има някой вирус, но не е като вечно сополивите и кашлящи в градината. А и ако пак боледува нищо не ми пречи да го спра.

За теста не знам как издържаш до сега да не си го направиш. Стискам палци да е каквото искаш и сподели как се чувстваш Simple Smile

# 483

Белинда е в Барселона май, не в Прага  Laughing

За нас е все тая, ние сме тук Mr. Green Значи, при нея е още по-хубаво.

# 484
Ами аз така или иначе щях да ходя днес на гинеколог, защото си следя раничката през 6 месеца, а пък Елена трябва да я види педиатърката, че е със сополи, та по-късно ще докладвам

Как се чувствам? Леко притръпнала, не съм сигурна мисля или чувствам.  Laughing Снощи Марто като отиде да гледа мач и останах сама и леко се панирах, но в моментите, когато съм спокойна по-скоро ми е усмихнато. Представям си пълната лудница и от една страна се забавлявам, от друга се шашкам ще се справя ли чисто физически.
И сигурно ще трябва да чета за кърмене в тандем, защото сърце няма да ми даде да отбия Елена. Другото, което ме стресира е как ще се отрази на тялото ми - не заради отслабването рязко от повръщането и после качването, а  изтощението от съчетанието бременност и кърмене  Crazy
Забавлява ме факта, че ако съм бременна бебето ще е зодия близнаци като мен и Яна  Laughing
Забавлява ме факта да си представям как го съобщавам на околните и роднините.  Laughing
Стряска ме материалната част - не толкова ще стигат ли парите, колкото малкият апартамент, в който живеем.
Забавлява ме това, че ако е момче ще прилича на мен, но и най-вече ще е голямо предизвикателство, а ако е момиче ще съм още по-ухилена.
И така.

# 485
Шада, мислех, че само нашето дете ни прави на маймуни  Mr. Green

Ръката не ме боли, но се оказа, че не е само пукнато. Има и разместване някакво, но не изцяло изметната асамо малко, та затова навсякъде си ходя с една грозна превръзка, която да обездвижи ръката и да и помогне да се намести. малко е ограничително. Ограничавам сериозно и компютъра, че немога с една лява ръка.

Честито на Рапунзел и на Джули на патерици, че ги изпуснах вчера  Hug

# 486
кока-колата в шише с биберон на дете на година и половина и тн
Crazy Е това вече не си го бях представяла.
Иначе аз от доста време не съм се разхождала в квартала ни, но като застудее ще се наложи най-вероятно. Изнервям се като гледам другите майки какво правят, а Лили е голяма вече и се вре при децата. Дано да успеем да изкараме някак до другото лято ooooh!

Щях да ви пиша предния път, но не ми остана време, Лили е започнала да гушка разни играчки и да ги носи, много е сладка. Но всъщност предпочита да гушка познайте кого Mr. Green

# 487
Дещо, и аз се развълнувах  Simple Smile

От няколко дни Катето категорично отказва всичко с лъжица, освен едни гнусни каши на Хип по 3 лв  Rolling Eyes То хубаво, ама повече от една на ден, не мога да й дам. Иначе яде хляб, сандвичи, баница, месо сготвено, а и няколко пъти признавам, че й дадох и кривиш да ръфне. Ама като не е яла почти нищо, а на това се радва, съм готова на компромиси.
И сурови плодове и зеленчуци яде на самообслужване, ама пак по малко. Айран пие, сокове не съм й давала скоро, щото преди не ги искаше, ама ще почна май.
В резултат се запече или просто няма какво да изака, не знам  Sad
Посъветвайте ме какво да предприема  Praynig, че много се обезверих  Confused

# 488
Гнидка, дуфалак регулира, може да й се даде. Самзо не знам по колко за нейната възраст.

Дещо, а мислили ли сте за трето дете, по принцип? Много е вълнуващо. Аз скоро си мислех за трето, но ей така само, но след болницата не искам и да чуя. До тук бях. Така че дано не забременявам, че абортът е гадно нещо.

# 489
Дени, благодаря. Лактолоза МИП имаме, което е същото, този сироп и на по-малки се дава. Идеята ми е как да я накарам да яде повече и по-полезни неща, пък дори и сухи някакви, за които не се сещам.

# 490
Тестът е положителен, в понеделник съм на гинеколог  

Марто каза, че няма нищо против, но се притеснява за мен.
Яна като я питах как би се чувствала, ако имаме още едно бебе, каза - еее, амии, съвсем като истинска кака вече
 И почна да ръкомаха, че бебето ще е дребничко, а тя висока.  Laughing После каза - и ще ми е жал за теб, че ще се изгърбиш докато проходи. милото.
Елена не подозира, горката, като я гледам каква е ревнива от сега и не ми се мисли.

Гнидка, кухня отказва ли?

Дени, правила съм аборт, не искам пак. Иначе не бяхме го планували, дори не можем да разберем как е станало  и кога. Явно наистина прихващам като циганките.

# 491
  • Sofia
Гндика, остави лъжиците. Изкушавам се да ти покажа Дени как се храни Mr. Green
Моят съвет е, да оставиш детето да се храни самои да си взима сама. Нареждаш на масата малко сиренце, салатка, кашкавалче, хляб, плод, запечени картофки и каквото друго се сетиш, че харесва. Сядаш до нея и си хапваш и ти, нека те гледа, да бърка, да си взима, да и е интересно.
Е, след това ще чистиш Mr. Green

Леле Дещоооо, сега прочетох Laughing Честито и лека бременност Peace
Трички за щастие, а Wink

# 492
Дещо  Hug Hug Hug Много си смела!
Отказва и супите и манджите от кухнята, независимо дали са пасирани или не, а десертите никога не ги е яла. И домашна супа й правих, пак същото.

НБМ, горе долу така правя. Ама пак са само сухи неща. И се запича. Отделно, че хапва много по малко.

# 493
Дещо честито  EFP
ние досега бяхме по доктори, снощи голям рев не можем да го успокоим с Нико, някакав ужас и се оказа възпалено ушенце, от хремата тези дни се е възпалило, сега е на АБ, капки уши и капки нос, дано скоро го успокои..... Praynig температура вдигна също....най-гадното нещо е да ти е болно детето  Sick чувстваш се безсилен  Cry

# 494
Дещо,честито-наистина много вълнуващо!Поздравления за куража и всичко да мине добре Hug

Общи условия

Активация на акаунт