Юлчетата ни добри, говорят, на срещи ходят и се учат на игри (Тема 130)

• 23 635
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Дещо честитоооо  Grinning , много хубава новина. Поздравления и за смелостта  Hug . Дано всичко да е леко и безпроблемно. А за гледането на малкото бебче, че имаш помагачки , така че ще е лесно  Mr. Green

# 496
Дещовиди, ами да ви е честито бебчето. Щом е рекъл Господ, значи трябва да го има  bouquet

Гнидка, не мислех, че Сами обича картоф. Вчера им готвих яхния с бял сос , кюфте, картоф и тиквичка. Сами яде от картофите на бати-набодох ги на вилчика и в устенцата. А за него иначе ги мачкам. Аз също му сипвам някои от храните в купичка и той вади-слага, каквото изяде. Наистина цапа, банан-в ръчичка, ябълка сам гризе. Но не се тревожи, някои деца не ядат по много. Може да си има причина,  а после да навакса. Аз дълго време мислех, че вече не пие АМ, но като ви четок, че още кърмите сутрин и вечер, му предложих и той взе, че пи. Сега редовно си сръбва млечице сутрин и вечер. Mr. Green

Маякуб, пазете ушите, може и топла хавлийка да му слагаш на ушето и да го гушнеш. И не забравяй да топлиш капките за уши до телесна температура.

# 497
Честит рожден ден на Джули /на патерици/!!! Да си здрава, много обичана и гледана жена!!!

Честита годишнина и на Рапунцел /пак на патерици/!!! Пожелавам ви само хубави неща да ви се случват!!!

Уж бях овладяла хремата на Мартин, а пак се появи. Мразя сополи /то кой ли ги обича/
Днес сутринта го карах да си издуха носа /тея дни го забелязах, че го прави/ и имаше частичен успех.
Ивелина пък я боли ухото и сега не трябва да ходи на плуване. Не й стана много приятно, но това е положението.

Дуци, направо съм възхитена от тоалета на Анна. Как успя да й намериш такъв чорапогащник? Много се кефя на хора облечени в тон, а на малки деца да не говорим.

Дещо, направо ти се възхищавам  smile3501 Аз сега се побърквам /хем Ивелина е голяма и доста ми помага/, а ако имаше още едно и то с такава малка разлика, направо в лудницата ще трябва да ме изпращат  Crazy
Пожелавам ти само положителни емоции, повече помагачи и много търпение!!!

С Ива какво става? Не е писала скоро. Май термина й наближаваше. Бързо да се отчете!!!

# 498
Дещооо
браво на вас, леко и безпроблемно до края  Hug

Честит рожден ден на Джули и годишнина на Рапунцел   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Гнидке
стига си се стресирала  Mr. Green всичко си хапва госпоИцата

Дуци
както винаги супер снимки...

Ежедневието ни завъртя вече, една седмица не се спряхме, щом записах и Нина на 2х в седмицата на бейби клуб, Емата на 4х кръжока, себе си на аеробики, и така до ИУни сме се ангажирали  Crazy Mr. Green

# 499
Е това бе най-хубавата новина за деня ми Laughing Дещо, честито. Лека и безпроблемна бременност Hug Пожелавам ти още едно момиче, за ужас на таткото Mr. Green

# 500
Новината наистина е страхотна! Дещо, честито!  Laughing
Ох, после ще пиша друго, сега съпреживявам третото бебе на Деси  Party

# 501
Така,такаааа.Няма да съм вече единствената многодетна с три деца в тая отчетна  Mr. Green .Дещо, честито!Аз пък ти пожелавам освен лека бременост,да е момченце след двете моми както се случи при мен.Ще видиш трудно е,но пък и е много весело.Мен ме спасява факта,че каките са доста по-големи,за много неща сами се справят и доста ми помагат.И ако искаш можеш да се включиш и при многодетните мами/не че аз съм много редовна в писането там  Embarassed /.

# 502
 Честито на ДеЩо и едно голямо  " Евала"  . bouquet

# 503
Леле, Дещоо, много се радвам! Жестоко! Леко и безпроблемно да си изкараш бременността и раждането, но и после да се справяш без затруднения с три фъстъка smile3501 И наистина се отчитай тук при нас, така и ние ще се вълнуваме. Хич не знам как бих се справяла ако забременея сега, обаче със сигурност ще си умра от кеф ако се случи.  Crazy
Вчера и аз се зачудих как ли е Ива, какво прави. Ива, разпиши се!
Кали и тя не е писала наистина.  Thinking Дано всичко да е наред, че имаше някакво изследване да правят.  Praynig
Вчера се видях с Нип. Добре са с Емо. Чат пат се срещаме из квартала, но не й остава време да пише, а и Емо й изключва всеки път компютъра от копчето  hahaha

# 504
  • София
Благодаря от сърце за прекрасните пожелания  Hug
Злати, честита ви годишнина! Много любов, уважение и разбирателство ви желая!   bouquet

Много интересни теми сте обсъждали, ама не мога сега да пиша по тях заради хубавата вест!

ДеЩо, честито, лека, приятна и щастлива бременност! Да се отчиташ при нас подробно  Mr. Green и да ни радваш с всичките подробности!  newsm51  или smile3525, каквото е речено, но да сте щастливи с третото дете  Hug

Разтупа ми се сърцето, все едно на мен се е случило  Blush

Днес ходих до офиса, видях се с колегите. Зарадваха се много на Дари, но подразбрах, че се задават съкращения. И идиотската мисъл, която ми мина, беше: Ако е така, дали да не побързаме с второто дете?  newsm78 Ама логика извадих, ама пък като не знам какво се задава...  Rolling Eyes И най-странното беше, че всъщност ми се прииска бебе  #Crazy 

Дуци, успешни занимания желая на Пепи, дано миу харесва и не боледува там!
Астарта, радвам се за хубавия резултат!

Ох, струва ми се много вълнуващо да чакаш трето дете  Heart Eyes

# 505
  • София
Дещо, честито ! Аз също много се развълнувах  Hug Според мен решението за три деца с такава малка разлика е достойно за възхищение  smile3501
Аз не мога да си се представя с 3 деца. Няма да е добре нито за тях, нито за мен. Не бих се справила емоционално с това. Физически даже по-скоро ще се справя, но емоционално - не. Мислила съм си по въпроса "ако се случи", защото и мислълтта за аборт ме побърква още повече, но дано все пак не бъда поставена пред такава дилема  Simple Smile
Още веднъж - лека и безпроблемна бременност !  Simple Smile

# 506
  • София
Дещо, честито Hug Много се развълнувах и аз, още повече че съм на вълна бебеправене от месеци!
Желая ти лека и безпроблемна бременност и прекрасно здраво бебче на финала Simple Smile Отчитай се редовно тук, ще съпреживяваме всички твои трепети!
Ние сме три деца, страхотно е! Ревността в началото е неминуема, но пък е супер да имаш и брат, и сестра (или две сестри)!

Дано повлечеш крак и скоро всички бебеискащи юлки те последваме  EFP Wink

# 507
Дано повлечеш крак и скоро всички бебеискащи юлки те последваме  EFP Wink
newsm10 smile3521
Включвам се към бебеискащите юлки  Laughing Остава само да направя някаква магия на мъжа ми, че и той да стане бебеискащ  Joy

# 508
ДеЩоооо, нали знаеш, че отдавна те харесвам и сега ми е едно такова, изтръпнах направо. Много се радвам, ти си майка героиня, когато пак те налегнат мисли, че искаш да си сама със себе си, бих ти дала едно рамо да гледам децата за няколко часа, ама пусто си далеч. Ако все пак идвате насам да ме имаш предвид Heart Eyes И не, не те пускам в друга отчетна, тука ще стоиш Naughty
 Hug
И мъничко ти завидях, но се освестих и бързо слезнах на земята. Но ме върна две години назад, когато и аз видях двете черти и ми стана едно хубаво.

# 509
Хихи, много ви благодаря и пожелавам на всички, които искат да им се случи скоро  Hug  Heart Eyes

На нас сега ни предстои да свикнем с мисълта, защото всичко е много изненадващо
Досега четох за кърмене и бременност и кърмене в тандем, голямо предизвикателство
Скоро не ме е изненадвал така живота, пък каквото стане

Да знаете, че още няма да го оповестявам във ФБ, така че - надявам се да устискаме с коментарите там, както и в други теми
Дуци, не знаех, че Споделете-то било преместено в Отчетни, умрях от смях!

Като точка първа от промяната на ежедневието, е че май ще запиша Елена на кухня, защото ако и сега съм като преди - три месеца ме пишете спяща и повръщаща

Общи условия

Активация на акаунт