Юлчетата ни добри, говорят, на срещи ходят и се учат на игри (Тема 130)

• 23 631
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Дени, прегръдка от мен Hug. Дано Сами бързо се оправи Peace

Астарта, а с кръвното как сте? Питам, защото съм чувала, че има връзка. Дано диета помогне  Praynig

Аз съм клиничен случай - след 2 кафета кръвното ми е 90 на 60. По принцип високия холестерол се свързва и с високо кръвно, но аз съм някакво изключение явно ooooh!

Много хубаво кръщене на Лейди Ди  Simple Smile

Ето, знаех си, че пропускам някого Embarassed. Тони, снимките от кръщането са страхотни, а бебе Ди Heart Eyes е голяма красавица (като майка си) Peace

# 76
Астарта, съвсем не съм специалст, ама това ми звучи успокоително.

Катето спи вече над два часа. Колко малко му трябва на човек, да бъде щастлив  Grinning

# 77
Педи каза, че не е за болница, не е обезводнен. Но гастрото чак утре ще го види. стига съм ви надувала главите, че е неприятно.

Аз не разбрах кой е с пукната ръка, пропуснала съм нещо. Но ъбрзо да се възстановява.

# 78
Ох, легнах малко с Анна да поспя, събудих се с ужасен зъбобол. Расте ми мъдрец, някакъв ужас е. До сега беше поносимо, обаче сега е ад. Рева от болка вече Embarassed Довечера съм на зъболекар. Анна и Пепи ме видяха, а не исках. Анна сякаш разбра и идва да се гушка с мен и ме гледа с една странна физиономия. Представям си какво им е на мъничетата им като им растата зъби.

Хора, мился я Юцка къде изчезна. Да не би нещо с мъжът й да се е случило, помните ли какво ни писа - да се радваме на мъжете си или нещо такова... Аз пак да питам никой ли не я познава?

Луча, много хубави снимки.

# 79
Ох, Дуци, и аз я мисля Юцка Confused. Гледам, че Маймунка ни чете редовно, но не пише, не знам дали се познават. Иначе, Сакси, ти нямаше ли й координатите newsm78? Дайте да видим какво става с нея, че наистина е притеснително.

# 80
Ето таблицата, изрових я от хисторито
Всъщност млечните са основно вода, а съотношението белтъчини, мазнини, въглехидрати и протеини варира според продукта, но не е като да няма въглехидрати, особено в млякото
Най-полезна изглежда изварата, в нея май и калция най-добре се усвоява  Peace

http://www.eadvise.info/?art_id=117&id=40&page=show_art

# 81
Да...и Маймунката не пише вече, що така?

# 82
Благодаря ви за загрижеността. Мартин е вкъщи и изцяло е поел и Симона и домакинството. Аз само му пиша домашните (с лявата ръка)  Laughing

Дени, много неприятно ми звучи, дано бързо му минава на Сами. Пробвай да му дадеш хидратин вместо вода. Хранителна добавка е, не е лекарство.  Hug

Мая, честита годишнина! Още много години любов и разбирателство!

Дуци, намажи си от гелчето на Анна и чакай да подейства  Mr. Green (майтапя се, дано бързо избие)

Луча, много хубави снимки!

ДеЩо, аз незнам за въглехидратите ама тази таблица, не намерих нито източник на инфото, нито рефренсес  Tired

Закуската на императрицата звучи много вкусно   chef

Забравих да се възхитя от Бобо на Шада, колко лесно е забравил бибата. Шада, ти възстанови ли се напълно?

# 83
Тая таблица - нещо не ми вдъхва голямо доверие Rolling Eyes
Дуци, вижда ли се нещо над венеца, да не излезе хоризонтално растящ както при мен и както при мъжа на (ха сега, забравих чий мъж беше newsm78 ), щото ако расте хоризонтално, трябва навреме да се вземат мерки, иначе съсипва предния зъб.

# 84
На моя мъж беше хоризонтално и му правиха операция, та му извадиха 4-те заедно. Беше ужасно само да го гледам, а както знаете аз съм заешко сърце и не знам какво ще правим. Прати ме човекът на снимка, утре ще знам каква е работата. Каза, че не напипва коронка и това ме плаши. Обаче имам и афта там, явно с мръсна ръка съм човъркала и това също боли малко или много. Ох!

Мая, честита годишнина!!!

# 85
Мая, честита годишнина! Наздраве!
Дени, стискам палци на Сами да се оправя и да не стигате до системи!
Шаде, нахутените кюфтета не се пържат. Киснеш нахута една нощ, поема много вода, знаеш. След това го сваряваш хубаво и го пасираш. Добавяш 3-4 лъжици сусамов тахан, 1 глава ситно нарязан лук, 3-4 скилидки чесън, 3-4 лъжици зехтин, 1/2 ч.л. смлян кимион, малко сок от лимон и сол на вкус. Всичко това хубаво го замесваш и оформяш кюфтета с големина на нормални месни кюфтета. Печеш в тава или оребрен тиган. Удобно е да се пече и на хартия за печене.

Аз досега пасирах нахута и Никола нещо се изплаши от блендера и се скъса да реве. Говорех му да го успокоявам през цялото време, ама не помогна много.  Rolling Eyes След малко мисля да го гътвам да ляга и ще си готвя на спокойствие   chef
Юцка и на мен ми се стори, че нещо има проблеми с мъжа си, след това изречение, дето трябвало да си обичаме мъжете и да им го казваме по-често. Дано да са наред нещата при тях и скоро да се включи!

# 86
Говорите за биби, познайте Сами маха ли я изобщо сега, когато не се чувства добре. След водата-само бибата е на пиедестал.

Ох, има лека надежда. Дъпреки, че продължават обилни изхождания, тази вечер Сами будува повече, води ме нва външната врата и излизахме. Милото, не може да си стои на крачетата, а иска да ходи. Сякаш сега се учи да ходи. Ако яде, то е Хуманата.

Хидратек  НЕ ИСКА!! Доки ме предупреди, даже половин прахче само разтворих. От толкова стиснати палци, вече сме по-добре Hug  bouquet

# 87
Много си е права ДеЩо - дори на опаковките за кисело мляко си пише състава и там въглехидратите са повече от белтъчините.
Млечните продукти не са най-богатия източник на протеин. Най-богати са изварата, белтъкът от яйцето, пилешкото филе, ядките, соята. Имах един период дето бях 3-4 месеца на НВД, та отлично си ги спомням.

Благодаря за комплиментите. Имах нужда от положителни коментари за насърчение. Че ми е ужасно трудно да се храня непрекъснато, здравословно и да отслабвам. Rolling Eyes

За манджите да ви кажа, че нищо не готвя на Боян. Той ми бойкотира всичко, "специално" приготвено. Яде от нашите манджи, но аз не пържа и използвам калиева сол в минимални количества.
Яде не особено разнообразно, не особено здравословно, но не ми и пука.
Вътрешното ми спокойствие е най-важно. Пък и като порасне хич няма да помни какво е ял, а на какво сме играли.  Peace Сега някоя готвачка да не се засегне. Аз просто си оправдавам позицията.  Joy

Оле, надявам се бързо да ти мине. Сигурна съм, че вече имаш отличен помощник, така че - почивай си. Hug

Следват последните три дни лекции и вече съм семестриално завършила.  bowuu

# 88
Хахах, Дони Joy Обаче аз помня майка ми как ме караше да пия така омразния ми айран и да ям спанак, а бях в градината Mr. Green

# 89
Щото те е карала да ядеш гадости, затова. Ей такива поражения на детската психика нанася здравословното хранене.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт