Гнидка, ще пробвам. Благодаря ти.
На Ния й взех от намалените ботушки на Геокс. В магазина на Витошка имаше доста модели в сравнение с магазина в Ситито. За момиченца беше по-обрано от към модели и номера. Това беше преди 3 седмици де, може сега да са докарали още.
Миленче, честно казано 'не знам' е отговорът на въпроса ти. Вирусът го донесах от офиса и после си го завъртяхме из вкъщи. Вторият път Пепи твърди, че вирусът го е повторил, но не знам дали не е просто нов, който той си донесе от неговия офис и пак си го завъртяхме. В събота тотално изтрещях и бях готова да търся жена. Обаче и двете докита ми се изсмяха, че много рано съм се отказвала и само съм щяла да отложа момента. А и забележете 'ситуацията ни не била от най-лошите с боледуването'. Дай Боже този цикъл, в който сме сега да е най-лошият възможен. Не искам и да научавам за другите опции.
Определено яслата й се отразява добре - ей тази вечер едвам успя да заспи, защото не е уморена. Не е играла и бесняла с деца. В яслата правят гимнастика и явно й харесва защото се опитва да подскача, кляка и става и бърбори 'ди-да' (долу-горе) и си самоизпълнява командите. Тик-така като часовник. Като й кажа 'Лягай да спиш" се залепя за възглавницата, но не заспива де. И най-вече - започна да хапва. Та така - ще продължим с яслата май
Аз също много не съм наясно със свинския грип и лечението му, тъй като казват, че много от неговите симптоми са същите като на "обикновения" грип и по този начин все се чудя, като човек получи признаци за грип и го лекуват за "обикновен"грип и изведнъж се окаже, че грипа не е от обикновения, а от свинския и вече дадения човек е лекуван с медикаменти, антибиотици и т.н. за обикновен грип, тогава какво става ?! Няма ли да е късно да започне тепърва лечение с определения медикамент лекуващ само свинския грип и вече болестта да се е развила повече или самото друго лечение да не се отрази благоприятно на лекувания. То е ясно, че за ранното диагностициране имат значение редица фактори, като дали дадения човек е пътувал скоро или контактува с хора, които често пътуват и т.н., но все пак за "стандартните случаи " ... Е, Ра може би да каже .
Ако сме здрави до тогава, държа да се видим. Ти с децата ли ще идваш?

Справихме се, нали си ми е добричко детето. 
Ако трябва да съм честна той и преди това си боледуваше, но ако не беше тръгнал тогава на ясла, може би...не знам...
според мен градят имунитет и ако си стоят в къщи, по парковете и градинките е пълно със сополанковци