Отговори
ЗА БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ, ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕЩО ГИ ВЪЛНУВА, НО НЕ ИСКАТ НОВА ТЕМА.

ЧАСТ 20

[Изображението е взето от тук.]

Питайте без да се притеснявате, но и споделяйте без да се притеснявате !

Не е нужно да знаем всичко! Важно е да знаем достатъчно, на точното място, в точния момент, по точния начин! Ако паметта все пак ни изневерява - тук има достатъчно дами, които могат да допълнят нашите знания!

# 1
Леле ... аз ли съм първа  Embarassed
Кажете ми как се правеха тези "гнезда от кайма " с чукнатото яйце вътре ?
 Hug

# 2
като си омесиш каймата на вкус, както обичаш.
Правиш топка от каймата, бъркаш с по четирите пръста на двете ръце /оставяш само палците отвън/  в средата и изтегляш, за да стане  кухина вътре.  Слагаш да запечеш, с малко вода или в мв-та - пр. 30.на мин., след което чукваш по 1 яйце и пак връщаш.
Вкусно става, ако добавиш парче кашкавал и резен домат с яйцето.

Маме   bouquet Hug

# 3
Леле ... аз ли съм първа  Embarassed
Кажете ми как се правеха тези "гнезда от кайма " с чукнатото яйце вътре ?
 Hug

Заповядай, Pipinka, рецептата на Бордовскиbouquet

# 4
Много ти благодаря пеп - 4о!   bouquet
Не съм предвидила нищо за вечеря и имам само кайма ... друго не ми идваше на ум .

labrex - и на теб също  Hug

# 5
Преди време видях една торта с ананас, заквасена сметана,котешки езичета.
Момичета,някой помни ли я?

# 6
# 7
Знаете ли някой "номер" за оцветяване на крем, сметана? пробвала съм със степче, но доста киселееше Sick. Едва ли ще намеря боя за яйца по това време, а за друго не се сещам. Сладкарски бои въобще нямам наоколо Rolling Eyes.

# 8
# 9
Много ви моля за спешна помощ ooooh!
Как да направя кашкавал на фурна или на тиган....абе не искам да е паниран newsm78  По най здравословния на4ин Thinking

# 10
Зелен лук със зелен боб вървят ли си? Shocked
Ако да - какво да сготвя със същите? Мерси!

# 11
Зелен лук със зелен боб вървят ли си? Shocked
Ако да - какво да сготвя със същите? Мерси!

Вървят си.
агнешко, свинско или телешко.

За постно да каже някой друг  Blush

Много ви моля за спешна помощ ooooh!
Как да направя кашкавал на фурна или на тиган....абе не искам да е паниран newsm78  По най здравословния на4ин Thinking

Хрупкава кашкавалена палачинка Ако не искаш да пържиш, просто изсипи в тава и в загрята фурна.

# 12
Набързо да се запиша-да не изпусна нещо важно! Peace

# 13
Постно, постно, без месища този път. Simple Smile Благодаря ти!

# 14
  • Разград
Знаете ли някой "номер" за оцветяване на крем, сметана? пробвала съм със степче, но доста киселееше Sick. Едва ли ще намеря боя за яйца по това време, а за друго не се сещам. Сладкарски бои въобще нямам наоколо Rolling Eyes.

Само за течен шоколад се сещам в момента.Прибавят се 1-2 пълни сл,като шоколада трябва да е със стайна температура.Бърка се с лъжица,внимателно,отдолу-нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт