Новите ни козметични похождения 2

• 43 509
  • 601
  •   1
Отговори
# 525
- този, който е отгоре

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 16:01 от gitadam

# 526
руж

jackie,серума на лореал как е?!
Mного ми харесва. Доволна съм и от крема и от всичките други продукти на Derma Genese. Oт серума кожата става супер мека и гладка Peace

# 527
 А Derma Genese само за над 30 години ли са? Много ми се иска да ги пробвам, но ако почна от сега с подобни кремове няма ли да ми свикне кожата? П.п. с мазна и проблемна кожа съм, 22г.

# 528
Aз съм на 24 и ползвам конкретно тази серия от една година.  Иначе си ползвам такава козметика от 19 годишна.
Всичко за мене е в превенцията. Бръчки не се "изглаждат" когато вече се появят.
Но това си го решава всеки сам за себе си Peace

# 529

Може ли отзиви за този молив че отдавна му се чудя, не знам на мен ли ми има нещо, но 90% от моливите на моята кожа не "пишат" като хората и това си е!  Crossing Arms

Моите последни придобивки са:

# 530
Aз съм на 24 и ползвам конкретно тази серия от една година.  Иначе си ползвам такава козметика от 19 годишна.
РАзбирам, мерси много  bouquet А иначе за каква кожа са подходящи по принцип - суха, нормална, смесена, мазна или има най-различни видове?  И имат ли матиращ ефект, тъй като моето лице лъсва доста бързо, макар да ползвам само кремове за мазна и проблемна кожа. п.п.ако някой от модераторите сметне мнението ми за спам, нека го изтрие Simple Smile

# 531
РАзбирам, мерси много  bouquet А иначе за каква кожа са подходящи по принцип - суха, нормална, смесена, мазна или има най-различни видове?  И имат ли матиращ ефект, тъй като моето лице лъсва доста бързо, макар да ползвам само кремове за мазна и проблемна кожа. п.п.ако някой от модераторите сметне мнението ми за спам, нека го изтрие Simple Smile
Определено не са за суха. Моята е смесена към мазна и ми матират перфектно. За суха кожа са прекалено слаби.

# 532

Jackie, някакви отзиви за този продукт? Минимизира ли разширените пори   bouquet

Brumbolina, палитрата е супер  Heart Eyes От къде е  Praynig

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 12:43 от iiv

# 533
Да, има. Поне при мене. Но ако човек си има много големи пори по рождения чудо няма как да стане. 
Кожата става много мека и гладка и по-бързо се обновява. И така визуално порите са по-незабележими.

# 534
# 535
  • Стара Загора
само, че кремообразния

# 536
# 537
Определено не са за суха. Моята е смесена към мазна и ми матират перфектно. За суха кожа са прекалено слаби.

Мерси  bouquet, може да пробвам в такъв случай Simple Smile

# 538

Jackie, някакви отзиви за този продукт? Минимизира ли разширените пори   bouquet

Brumbolina, палитрата е супер  Heart Eyes От къде е  Praynig
Ebay  Peace

# 539
Емулсия за тяло на Билка с краставица и пъпеш.
Крем за крака Здраве с ментол.
ФДТ Revlon Color Stay-цвят 150 Buff-поредната опаковка Heart Eyes .
Четка за руж Ebeline.

Общи условия

Активация на акаунт