Пазаруване от сайта на Victoria's secret - 7

• 56 687
  • 753
  •   1
Отговори
# 720

Момичета събирам поръчка до края на седмицата, трябват ми още хора. Който иска нещо да праща линкове и да дейставаме бързичко
  Peace

Прати и лично съобщение  Peace

# 721
Jen Jen е човекът Simple Smile

Добро утро! Искам да си поръчам нещичко , но не знам към кой да се обърна!?  Ще ви бъда много благодарна , ако ми помогнете!  bouquet

# 722

Кажи какво стана с твоята пратка? Simple Smile

# 723
Момичета продавам тази рокля, размер S, цвят "pink tie dye". Памука  е невероятно мек, страхотно качество!  #Crazy Страхотна е, но са ми пратили размер S, вместо М.  Crossing Arms (Розовото не е толкова ярно както на снимката, слава богу  Mr. Green)

http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs … ZZ&rfnbr=7029

# 724
iankampanova изчисти си кутията.  Peace

# 725
  • София
iankampanova изчисти си кутията.  Peace
Готово! Embarassed

# 726
Взех я във вторник. Не беше много приятно. Доста разкарване насам натам и доста излишни пари, но пратката беше 2,5 кг. За съжаление не те послушах и си попълних декларацията на митницата Sad Но поне съм доволна от нещата Simple Smile

Кажи какво стана с твоята пратка? Simple Smile

# 727
За съжаление не те послушах и си попълних декларацията на митницата Sad Но поне съм доволна от нещата Simple Smile

Клко ти взеха за декларацията? Извади ли си ЕОРИ (временен или постоянен)?  Grinning

# 728
Здравейте, някой поръчвал ли си е това :
http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs … GI&rfnbr=7066

Трябва ми нещо, което не прилепва плътно по тялото, във весели цветове  Hug

Поръчвали ли сте също и лосиона super model със златисти частичкИ?

# 729
39 SadИзвадих си само за тогава ЕОРИ, нещо ми се дъпраха за постоянен пък и после ми казаха, че той ставал за 2-3 дни и че трябва пак да ходя да го взимам и аз се отказах за сега да си подавам... Нещо не ми е мерак от митница да си взимам нещата.Не знам дали ако е под 2 кг поръчката няма пак в пощата да си идва...

За съжаление не те послушах и си попълних декларацията на митницата Sad Но поне съм доволна от нещата Simple Smile

Клко ти взеха за декларацията? Извади ли си ЕОРИ (временен или постоянен)?  Grinning

# 730
Simple Smile Ееее, с малко пари си се разминала.  Laughing на мен там ми искаха 70-80 лв (но пратката ми беше от повече дрешки).
Супер, да са ти честити.  Hug

# 731
Мерси... Благодаря ти и за помоща Simple Smile

Simple Smile Ееее, с малко пари си се разминала.  Laughing на мен там ми искаха 70-80 лв (но пратката ми беше от повече дрешки).
Супер, да са ти честити.  Hug

# 732
  • София
Jen_Jen, още веднъж ти благодаря слънце, ти си невероятна  Heart Eyes! Ботушките са перфектни и ми лепнаха по крака. bouquet

# 733
 Embarassed  Rolling Eyes Много се радвам.  Hug

Поръчката дето щях да я пускам днес така и не се състоя понеже явно някои момичета се отказаха или не успяха с преводите. Така че събирам още хора, за да мога да я пусна вторник сряда. Линкове на лични.  Peace

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 20:54 от Jen_Jen

# 734
  • Paris
Засега само запис, по-натам ще се поръчва.

Общи условия

Активация на акаунт