Така се гърчи, че ританките си ги събува сам

Днес така рева, че чак прегракна детето - дали пък нещо не е настинал се чудя?

Лека нощ
стиииииига вечеееееееееееее. Ебааааааааааси рева!! Рев, рев, рев!! Четохме й молитва против уроки (купих си специална мъничка книжка) и странно - взе че млъкна. Ама разбира се само за сега!!!! Честно ви казвам започнах да й викам стигаааааа (все едно ще ме разбере!!

Би ли споделила какъв е и има ли ефект??

.Ние вчера сложихме пентаксима, уж всичко беше ОК и вечерта това дете един час се скъса да реве.Не мога да ви опиша какъв рев беше, до сега не съм я виждала такава.Накрая й дадох панадол и заспа.Аз се приготвих за една кошмарна нощ, а тя взе че се събуди в 9ч.И днес цял ден спи
Това не знам от ваксината ли е , не виждам логика да е от панадола?Шантава работа
.Крачето й беше много подуто и червено, но днес е ОК.Та като чета за плачещи бебета, най-искрено ви съчувствам.Аз за един час щях да откача, представям си ако всеки ден е така
.
.Щях да ви питам вие с какво мажете след баня бебоците.Ние в началото,като беше по топло го мажехме с лосион на Саносан и му понасяше добре.Сега го мажем с олио на Саба Мет,но нещо има ситни пъпчици и мисля,че е от него,но не сум сигурна
може наистина да е от него. Сега мажа със Хип млякото 
, макар и аз тогава да съм го правила