Отговори
# 315
На Малката звезда Мерло и купаж Мерло и Каберне - имат особен опушен тон - доста са интересни. Отлежалия купаж на Румелия също е добре балансиран. Леко разочарование от щандовете на ЮАР - общо взето нисък клас винца. Грабна ме един много мощен Пинотаж (15.5), промотиран от един леко брадат и с обичка бур - за съжаление не го продаваше - все още си търсеше търговец за Българско - профита грабвайте го - някъде ок. 6 евро му беше цената. Иначе нашите вносители на ЮАР-ски винца предлагаха според мен по-качествени продукти -  Клайне Залзе, Vergelegen...бързам...

# 316
Хайде де, само аз ли ще споделям впечатления, вкусове и аромати...?! Simple Smile

# 317
Ами аз нямах никак време да обиколя всичко, което ми се искаше. Sad До гурме зоната изобщо пък не стигнах.
На катаржина новото розе- Ле Розе . Съотношение цена качество-пефектно.
На Санта Сара снежното вино-уникално, препоръчм грещо, но не всеки може да пие снежно вино.
От Южна Африка-нямах време да обикалям един Пинотаж ми хареса, продава се и в Бг.
От Драгомир- Каризмата бива горе-долу Но освен Сарва- нищо от тях не ме е впечатлило до сега.
После ще допълвам.

Левент и Варна са се поизложили с новите реколти.

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 21:09 от kremena

# 318
 Един студен ризлинг беше идеален онзи ден, свежичък, луко цитров, за който му е омръзнало червеното вино, но не му се пие сладникаво бяло, това е идеалния вариянт  Peace Малко е тръпчиво за който не му е свикнал, но ако сте пробвали ризлинг грозде и ви е харесало, ще ви хареса и виното. Има малко дъх на праскова-кайсия и на круша, и на цветя...

# 319
Мерло на Меди Валеи -с.Сморчево?!
питам познавачите добро ли е?

# 320
Домашно приготвено от дядо, район Първомай - муцка!

# 321
Нашето семейство си пийва само български вина. Лете бяло, зиме червено. Уникални са на Едоардо Миролио, избата е в с. Еленово http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Edoardo-Miroglio-wine/154503694182?ref=ts А и като се прекали на другия ден глава не боли  Wink

# 322
Нашето семейство си пийва само български вина. Лете бяло, зиме червено. Уникални са на Едоардо Миролио, избата е в с. Еленово http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Edoardo-Miroglio-wine/154503694182?ref=ts А и като се прекали на другия ден глава не боли  Wink

Малиииии Миролио до там ли го докараха да си правят реклама по семейни форуми  Joy

Някой нещо ново пробвал ли е?

# 323
  • София
В момента има промоция в Каза Вино на бели вина Шабли.
Някакви отзиви от познавачите във форума, дали си заслужават, че аз пия предимно червени, а искам да направя подарък? 

# 324
Абе да ти кажа скоро си купих едно бяло вино шардоне от Каза Вино. Казва се Le Passionnel на Синтика. реколта 2008 беше ако не се лъжа. И на мен ми го препоръчаха и реших да го пробвам. наистина е доста добро- хареса ми. Около 19 лева е до колкото си спомням, но си заслужава. та...аз това ти препоръчвам Simple Smile предполагам го има и на други места от където да си го купите.

# 325
В момента има промоция в Каза Вино на бели вина Шабли.
Някакви отзиви от познавачите във форума, дали си заслужават, че аз пия предимно червени, а искам да направя подарък? 

Шабли Жозеф Друен 2007 http://www.meik98wines.com/img/OBIAVI/IMG_12658312747200.jpg 
Ама е скъпичко, на колко е в промоцията?

# 326
  • София
kremena, копирам промоцията:
Франция, Жозеф Дроен

Шабли Домейн Де Вудон 2005, 0.75 л             
 50.00
 25.00
 Спестявате 25.00

Шабли Вудон 2008, 0.75 л
 36.60
 27.18
 Спестявате 9.42

Шабли Премиер Крю Монмен 2008, 0.75 л
 55.80
 41.43
 Спестявате 14.37

Шабли Гран Крю Водезир 2006, 0.75 л
 109.90
 81.60
 Спестявате 28.30

Доколкото виждам липсва реколта 2007. 

# 327
Можете ли да ми препоръчате хубаво Розе, на прилична цена. Благодаря ви  Hug

# 328

Le Rose на Катаржина- 7 и нещо. Не е най-прекрасното на света, но за тази цена е чудесно.

# 329
  • Варна

Le Rose на Катаржина- 7 и нещо. Не е най-прекрасното на света, но за тази цена е чудесно.
Толкова много алкохол има в него....
Също не е върхът, но става за пиене в този ценови диапазон.

Вино Розе Прима Луна 2008г. 0,75 л. Италия
Цена: 8.90 лв. за 1 брой, Алк.: 9,5 %
 Доколкото си спомням, но може и да се лъжа, това е биодинамично вино, затова е и името му - Първа луна.

Тура Розе пенливо ИГТ 0.75 л. Ламберти Венето Италия Цена: 8.40 лв. за 1 брой

Общи условия

Активация на акаунт