Новите ви книги - 4 част

• 53 759
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Момичета искам да ви питам, някоя от вас чела ли е "30 неизвинени" на Ваня Щерева?
Сега чета "Татко, Аз и Ангелът"- харесва ми, но ми казаха, че "30 неизвинени" била по-добрата и книга? newsm78
30 неизвинени не е лоша книга. Свежа е и лесно се чете. Лично на мен ми идва малко маниерна и  малко театрална, особено края е много драматургичен. Не мога да кажа, че останах с някакви особено приятни впечатления, но не мога да кажа че ме е издразнила особено. Като Образцов дом е, но тук има повече напъни за оригиналност. Това е моето мнение. Peace

# 256

Това ме впечатли последно.

# 257
  • На земята, която е всъщност звезда.
Това историята на тъста на Том Ханкс ли е?

# 258
Не. Това е историята на  Шефкет Чападжиев - най-успелият български бизнесмен в Америка.

# 259
Да, същият е.

# 260
Не, не е той тъстът...Този, за чиято дъщеря е женен Том Ханкс се казва Ибрахимов.

# 261
Да, Хасан Ибрахимов е неговият.

# 262

"Скитница" ми я рекламираха като страшно увлекателна, книга която не можеш да оставиш. Ами за мен не е такава - има интересна идея, но на страница 200 ми е леко монотонна и почва да ми омръзва. За сега, това което мога да кажа, е че авторката не е пораснала. Но да видим - имам още 480 страници все пак  Wink

Ревюто, което четох навремето, гласеше "Х files" среща "Дните на нашия живот". Чудно ми е, как се комбинира Sci-fi и сапунка.  Simple Smile

# 263

"Скитница" ми я рекламираха като страшно увлекателна, книга която не можеш да оставиш. Ами за мен не е такава - има интересна идея, но на страница 200 ми е леко монотонна и почва да ми омръзва. За сега, това което мога да кажа, е че авторката не е пораснала. Но да видим - имам още 480 страници все пак  Wink

Ревюто, което четох навремето, гласеше "Х files" среща "Дните на нашия живот". Чудно ми е, как се комбинира Sci-fi и сапунка.  Simple Smile

неееееееееее, това истина ли е? Laughing

# 264
  • Belgium
Кейси, аз не съм гледала "Дните на нашия живот", но определено си ги има елементите на научна фантастика и лек привкус на Досиетата Х.

Обаче как да кажа - не ме държи в напрежение, не ми е особено интересен измисления свят, който описва и т.нар. извънземни - в книгата това са души, които се имплантират в човешкото тяло. За мен думата душа е символ на нещо красиво, а в книгата си е като вид паразит, чак и с пипала.

Но ще си кажа, окончателното менение, като я дочета  Laughing

# 265
"The Host is The X-Files meets Days of Our Lives. Despite some sticky-sweet dialogue, Meyer's story and characters will stoke fans of both sci fi and romance."  USA Today

"Дните на нашия живот" е конкурента на "Пътеводна светлина" и "Дързост и красота", в този стил е. Многохилядно серийна сапунка.  Simple Smile

# 266
Отдавна си мислех, че трябва да прочета Мисис Далауей на Вирджиния Улф, но все не попадах на нея. И днес в един антиквариат воала: едно много запазено старо издание на Народна култура за 2 лв. Дано ми хареса!

# 267
"Атлас -  изправи рамене "на Айн Ранд си взех вчера, но ще чака ред след мишока.
http://www.book.store.bg/p36386/atlas-izpravi-ramene-pyrva-chast-ajn-rand.html

# 268
  • Кацнала на едно дърво.
Отдавна си мислех, че трябва да прочета Мисис Далауей на Вирджиния Улф, но все не попадах на нея. И днес в един антиквариат воала: едно много запазено старо издание на Народна култура за 2 лв. Дано ми хареса!
Брей, късметлийка! Party
Не ме чакайте за новия роман на Павич, отделила съм си го за коледната ваканция (като се надявам да има такава).
А сега чета:
Алек Попов и о, чудо, харесва ми. Втори български автор, който ми харесва. (Първият е Елена Алексиева, но Алек Попов ми се нрави повече.)
И ето тази глупост:
Цък.
Не, че не съм съгласна с методите на доктора Фицхю, съгласна съм. Но не казва нищо различно от стотиците други доктори Фицхю, на всичкото отгоре е зле написана/формулирана, дразнещо е.
Знам си аз, че ползата от подобни четива е никаква.

# 269
Днешните ми придобивки...

Общи условия

Активация на акаунт