Новите ви книги - 4 част

• 53 780
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
  • Кукуландия
Последно си купих и дочитам "Подвижни образи" на Тери Пратчет, преди това прочетох "Пощоряване", но неприятно впечатление ми прави, че започват да се появяват правописни/печатни грешки  Tired

# 286
Много харесвам Умберто Еко."Махалото на Фуко" ми е любима,но досега не съм попадала на трудовете му по философия и семиотика.gargamela , би ли ме насочила към определени заглавия.

# 287
Последни придобивки: "Корона от тръни" на Стефан Груев и две от Тери Пратчет "Захапи" и "Трилогия за номите".

# 288
Много харесвам Умберто Еко."Махалото на Фуко" ми е любима,но досега не съм попадала на трудовете му по философия и семиотика.gargamela , би ли ме насочила към определени заглавия.
  bouquetЕдна сродна душа!  Hug Махалото на Фуко е книгата, която ми е много, ама много много на сърце!  Peace
хи-хи!!!! Помня, че много се забавлявах с Номите на Пратчет! Wink

# 289
Сега чета тази

Не я препоръчвам на никого. Мислех, че е нещо като книгите на Троая, обаче се оказа по-скоро като "Тримата мускетари" с излишно скандални моменти.

# 290
  • София
"Кралица Марго" на Александър Дюма.
Има ли ново издание или е някакво от преди време?
Старо издание е.

# 291

Взех я на детето, но смело я препоръчвам на всички скарани (и желаещи да се сдобрят) с математиката, както и на всички фенки на "Малкият принц".

# 292
  • Кацнала на едно дърво.
Изтърва ме веднага с този принц, Минзухаре.  Joy

# 293
Знаеш, че и аз не съм му фенка (едвам се сдържах да не пльосна зелената усмивка горе), но в комбинация с цифрите се ядва добре. А и този е дявол все пак, не принц.  Wink

# 294
Изтърва ме веднага с този принц, Минзухаре.  Joy

Laughing Тъкмо щях да пиша - трий бързо принца, докато не е дошла Василиса.

п.п. Момент, да кажа и аз нещо по темата. "Кодекс 632" на Жозе Родригеш Душ Сантуш. Мога да цитирам само мъжа ми, аз още не съм я чела - Интересна е, но можеше да се събере и на по-малко страници.

# 295

Почнах да чета Мавзолей. Интересна е. Но е описан един ужасен комунизъм...
Аз тогава съм била малка и нищо не помня от комунизма и малко се стеснах от някои неща...
Не знам, ако някой друг я е чел, да каже

# 296
  • На земята, която е всъщност звезда.
Сега чета тази

Не я препоръчвам на никого. Мислех, че е нещо като книгите на Троая, обаче се оказа по-скоро като "Тримата мускетари" с излишно скандални моменти.

Аз лично не бих обидила "Тримата мускетари" с това  newsm78...печатно произведение.

# 297
Наистина съм обидила "Тримата мускетари", но за да ви предпазя. Обаче аз ще я дочета тази книга.

# 298
  • На земята, която е всъщност звезда.
Аргун, аз не успях. А досега мислех, че съм единствената прецакала се толкова жестоко. Laughing

# 299
  • София
Последните две книги, които си купих, са тези:

Общи условия

Активация на акаунт