Раждане в Окръжна болница-София - 2009 г.

• 73 035
  • 1 502
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
За мен новината е лоша - надявах се да приключат до края на февруари... Sad
Ще трябва да търся други варианти, а изобщо не ми се искаше...
ОБ ми е близко, а и се бях настроила психически... имам доверие на лекарката ми, абе изобщо, кофти...

# 241
  • София
За мен новината е лоша - надявах се да приключат до края на февруари... Sad
Ще трябва да търся други варианти, а изобщо не ми се искаше...
ОБ ми е близко, а и се бях настроила психически... имам доверие на лекарката ми, абе изобщо, кофти...

Има още време. Изчакай, може и да приключат по-рано.  Simple Smile

# 242
Ето ме и мен в новата тема Simple Smile
Айде за много години и успех на всички които им предстои раждане
а като чета за ремонта... Франческа,казвай кога го замисляш третото за да хващам и аз мъжо в акция,та заедно да се наслаждаваме на ремонтираното Laughing

# 243
  • София
nana77, случайно да знаеш дали ремонта включва и самостоятелна родилна зала или поне изграждане на някаква преграда. На предишното ми раждане мъжо го пуснаха по време на самото изгонване на плода, но сега ни се иска да сме заедно през цялото време, а това малко трудно ще стане ако няма самостоятелна зала или поне параван?

# 244
  • София
nana77, случайно да знаеш дали ремонта включва и самостоятелна родилна зала или поне изграждане на някаква преграда. На предишното ми раждане мъжо го пуснаха по време на самото изгонване на плода, но сега ни се иска да сме заедно през цялото време, а това малко трудно ще стане ако няма самостоятелна зала или поне параван?

Не, нямам идея, а и не съм питала. При първа възможност ще попитам.

# 245
.....
До средата на март би трябвало да са приключили с ремонта и обзавеждането, тъй като и легла и родилни маси и въобще всичко ще е ново.
Това е засега. Работят хората.
Ако след ремонта родилното изглежда така както в момента АГ на Окръжна (9 етаж) направо и з ще се замисля за трето;-) Не знам дали сте го виждали или налагало да посетите (дай боже да не ви се е налагало) , но изглежда стархотно, направо по-добре и от частните болници (раждах във Вита при Жекова преди месец та имам с какаво да сравня).

# 246
  Видях новото АГ в ОБ!Наистина е приказно! Peace

# 247
  • София
Ми аз какво ви пея от лятото, когато бях в гинекологията за 5 дни, ама не вярвате!  Laughing Много ме е яд, че не взех апарата да снимам.
Родилното, предполагам ще е същото като условия, защото по долните етажи където също беше правен ремонт е аналогичен с АГ-то..

# 248
 В  АГ-то са ми казали,че със сигурност и родилното ще е също толкова хубаво и оборудвано. Peace

# 249
# 250
Здравейте и от мен, присъединявам се към вас с една молба!
Ако някой има впечатления от доктор Йоли Братоева, която също изражда в ОБ, да ги сподели, ще ми е много  полезно, понеже не мога да намеря кой знае колко информация за нея. Благодаря ви предварително!

# 251
  • Sofia
Принципно тук отзивите за Братоева не са много добри, защото е груба, макар че аз раждах при нея щерката преди 6 години и съм изключително доволна.
Въпреки, че имах направление за секцио тя се съобрази с моето желание и ме пусна да раждам нормално, но в хода на раждането все пак се наложи да ме среже (в екип с Кинкина) - операцията ми е перфектна като на 10-я ден сама свалях количката с бебето по стълбите, почти нямам сраствания и белега не си личи.
Не мога да се оплача нито от липса на внимание, нито от нещо друго.
Освен това не харесвам лигави лекари - предпочитам всичко да ми се обяснява кратко, ясно и точно, така че грубостта й не ми е направила негативно впечатление.
Надявам се да смогнат с ремонта докато ми дойде времето....

# 252
Bona fides,можеш ли да кажеш малко повече за Кинкина?

# 253
За Братоева- мога само да кажа, че е много добър лекар, но е..... малко странна и леко дръпната на моменти.
Едва ли обаче това е причина за даването на негативни оценки на професианализма й.

# 254
  • София
За Братоева- мога само да кажа, че е много добър лекар, но е..... малко странна и леко дръпната на моменти.
Едва ли обаче това е причина за даването на негативни оценки на професианализма й.

Абсолютно.
За съжаление много често характерът на лекаря се свързва с професионалните му умения.

Общи условия

Активация на акаунт